- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- srebro ili zlato?
Нося само злато, в умерени количества.
Единствено не мога да приема часовника да ми е златен, винаги е от сребро..но може и да преразгледам позицията си, стига да намеря подходящ модел в злато.
Platina![]()
![]()
![]()
Ina4e i zlatoto, i srebroto haresvam...imam sreburna grivna i sreburen prusten ot edno mom4e, no ne gi nosq, 6toto mom4eto ne go obi4ahi sq mi e nqkfo tupo da si nosq... Ina4e imam zlatni obici ama i tqh ne nosq, ne me kefi modela im
Samo sreburni obici nosq sega
srebrooba4e i srebro ne nosa...nqmam navika da nosa nqkvi ne6ta po mene...kato izkliu4im 4ernoto mi kolie
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
по принцип нито златото нито среброто много ми допадат,харесват ми обикновени украшения,но иначе нося малко злато по себе си и то все подарък..![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
И двете нося , но сребърни обици не мога да нося.Като си продупчих ушите , си купих някакви уж сребърни обици.После не знам какво стана с тях , но потъмняха и не се изчистиха и предизвикаха възпаление...и абе гадостиПонякога поемам риска да нося сребърни или някакви други обици , но издържам за много кратко време.Иначе харесвам и бяло злато.За жълтото злато не мисля ,че е циганско, стига да е в умерени количества.
А и пръстените на палците не са по мой вкус.
srebroto....prosto obujavam da go nosq...mn me kefi a i mi utiva![]()
There is not much you could do or say to phrase me,people think I am a litlle bit crazy I get it from all angels!
zlato estestveno
ne, pr1sten na palcite e grozno
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
жълто злато изобщо не харесвам![]()
![]()
но виж адски фенка съм на бялото злато(всичко по мен,освен синджирчето от гаджето ми е бяло злато),но
като по-малка съм носила сребро,което също много ми допада![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
В момента нося жълто злато , но имам и бяло . Немога да кажя кое ми харесва повече но за момента предпочитам жълтото.
"Baby i am a simple man i just wanna the money and the fame" - How Do U Want It.
Пръстени, поне за сега, не нося ...иначе гривни и синджири...дали сребро или злато...няма значение.![]()
Повече ми харесва среброто.Не нося кой знае колко бижута-пръстени(на палците преди носех,ама сега вече не),сребърно медальонче и обици.Бялото злато също не е зле![]()
Srebroto rulira!
In dreams there are no rules...
i mene me kefi mnogo srebroto zlatoto ne go uvajavam![]()
i dvete mi haresvat-daje pove4e srebroto
a za prusteni na palcite-emi ne e zle ama...ne mi dopada mn mn...
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Вчера баща ми ми подари смеска ... бяло матирано злато със италянско жълто злато , това е новият ми синджир .
"Baby i am a simple man i just wanna the money and the fame" - How Do U Want It.
Сребро! По ми харесва като цвят! Мразя златото!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...