- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Речник-спешно!!!
начи искам да ви питам дали някой тука има речник,на който да се напише текст на български и той да ти го преведе на английски.Надявам се,че ме разбрах теЩе съм ви страшно благодарна!!!
V koi vek jivee6?
Vse o6te nqma takova izobretenie(balgarska versiq imam predvid)
ааа.. всъщност има.Веднъж го използвах в нета ама не се сещам линкаОбаче си спомням,че доста неточности имаше,тоест превейда ти текста ама буквално,пък то така не става много добре
![]()
Имаше едно Трансло или нещо от тоя род,но не се сещам откъде да си го дръпна.Моля ви ако измислите нещо пишете!
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Тва е ок ама на мене ми трябва да ми го преведе от Български на Английски,а не обратно.Хелп ме.За един проект ми е и много спешно трябва да намеря нещо![]()
нали ти казаха - няма такова нещо,коет да прай преводи от български на английски![]()
![]()
Има, а май ти живееш в миналия векПървоначално написано от Анонимко
Помня че имах 1 програмка на старото ПЦ даже която ми правеше текста от БГ на английски, ма сега я нямам на тва пц, а не помня как се казваше
![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Bultra се казва програмата, търси на www.download.bg трябва да я има. Бях я смъкнала ама май по-добре сама да се мъча с преводите, защото и без това има много нужда от човепка намеса, в смисъл че хваща първото значение което знае за дадена дума ии.. получават се чак смешни преводиС нея, 1 речник и малко акъл може и да се справиш! Успех!
![]()