.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: NOD 32

Голям фен
    Град
    Стара Загора

NOD 32

абе не съм сигурна че тука й е мястото на тая тема ама...
    ся начи от около 3 седмици антивирусната ми е НОД 32 и че зора ми е следния...
    старата ми антивирусна като засечеше вирус и ми се появяваше едно прозорче в което пише че е открит вирус и т.н....
    обаче с тая НОД 32 до ся не ми е казвала нищо за вируси...има ли кякъде настройки за тва да ме уведомява когато е открит такъв и ако да къде точно?
    като сканирам C и D ми казва че са чисти...ама знам ли...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    NOD32 sux.. преди бях с такова чудо... не става. ОПравих се с преинстал на win-a. Не си заслужава тормоза. Пък и доколкото знам е с платен ъпдейт(или поне моя доставчик така я предлага). Имаше некви настройки, ама не ги помня много, пък и трябва всичко да си е както трябва още при инсталацията. По мое мнение делвай я тая и си сложи друга. Аз съм с Avast! и съм си супер доволна. Ако има нещо реве като за 3та световна и всичко хваща. Имам исталация .exe и регистрацията за 1г. напред, ако те интересува пиши 1 ЛС

Nod 32 e ujasen!
    Primerno az vseki mesec si smenqm antivirusnata programa s druga,6toto polzvam se nekvi nelicenzirani versii i kato im svar6i sroka trqbva da si instaliram novi!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Bit Defender това е антивирусната малко е сложна, но като я фанеш и ... даже и хакери фаща :P
    мне...с тая бях до скоро и за тва целия ми компютър беше фрашкан с вируси...не мерси...
    НОД 32 си е мноо добра даже,просто попитах относно настройките ама явно нещо не сте ме разбрали...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Град
    София, Флоренция и Милано

Re: NOD 32

Цитирай Първоначално написано от California
    абе не съм сигурна че тука й е мястото на тая тема ама...
    ся начи от около 3 седмици антивирусната ми е НОД 32 и че зора ми е следния...
    старата ми антивирусна като засечеше вирус и ми се появяваше едно прозорче в което пише че е открит вирус и т.н....
    обаче с тая НОД 32 до ся не ми е казвала нищо за вируси...има ли кякъде настройки за тва да ме уведомява когато е открит такъв и ако да къде точно?
    като сканирам C и D ми казва че са чисти...ама знам ли...
    Prati mi LS i shte ti pratq NOD32 (samo mi kaji za XP ili 9 + patch za 9999999999999999 dni :P Ba4ka si na 6, i vse pak, edna antivirusna e dobra kogato si q nastroish da ba4ka kakto trqbwa, i tfa shte ti obqsnq

I da dopylnq, sus vsqka edna antivirusna mojete da si predpazite kompiutyra, kakto kazah, vsi4ko e do nastroiki, za da ste po sigurni si slagat i anti-spyware programa koqto da se dopylna i da ne si pre4i s anti virusnata i vsi4ko e na 6

Значи който има проблем с обновяването да пробва това :
    Прави се нов ноутпад файл и в него се пише следното :
    Код:
    REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Info]
    "View_CLSID"=dword:00000000

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Modules\Update\Settings]
    "UserServer0"="http://www.nod32.com/nod_eval/"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Modules\Update\Settings\Config000\Settings]
    "SelectedServer"="http://www.nod32.com/nod_eval/"
    след това запазвате файла като ****.reg(пример: crack.reg).После файла се стартира.

Това ще удължи периода с около 40000 години

Град
    Пловдив
    Ще кажа няколко неща на разбирачите дето казват че NOD32 sucks.
    1.Ебете си майката накриво,защото няма по-добра антивирусна от NOD32(Пробвал съм NAV,F-Prot,AntiVir,Kaspersky).
    2.Вие явно се сте пробвали NOD32,или сте имали няква разебана версия,или ВИЕ САМИТЕ СТЕ ПРЕЕБАНИ ОТ САМИТЕ ВАС!

П.П. Сорка ся за тез...груби думи( \/ ),ама този който не разбира да не говори!

П.П.П.Пушете Бяло Виктори!
    Look, if you had one shot, or one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment
    Would you capture it or just let it slip?

Супер фен
    аве *Eminem ти да си чувал някви думички като "чуждо мнение" и "предпочитание" ? И за мен Нод32 е най-голямата боза на света ! Няколко пъти съм я инсталирала (много добре знам как да бачкам с нея,обяснявали са ми) и никога не ми е засичала вируси !Имах 3 троянски коня,еба ми се компа,но тази тъпа боза нищо не направи.Касперския ме спаси тогава..!Ти като искаш си харесвай тази програма,аз си изказвам личното мнение.И не е нужно да псуваш,когато някой не ти споделя мнението,капиш?

ама този който не разбира да не говори!
    Ма ти кво да не би да си голям разбирач ?
    Научи се да уважаваш и зачиташ и чуждото мнение!
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

В момента сам с НОД 32 и непрекъснато ми реве кои нов па4 си е свалила тъпата програма.Но пак до са не сам имал проблеми

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    trqbva da se napravqt nastroikite za da ti raboti 4itavo Nod32

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Гледай сега. За да ти лови вирусите, докато си работиш, трябва да си пуснала Active Guard-a или там както е при NOD32. Но тази антивирусна е пълен боклук. не се заблуждавай, че ти сканира бързо харда. Това не значи, че е по-добра, тъй като по този начин пропуска повече вируси. Ако ти сканира бавно харда, тогава трябва да си спокойна, а NOD32 заблуждава, че уж бърз, уж незнам си кво, но е боклук.

Norton... Ех, Norton... Кога ли ще направят по-голям боклук от това. Чудя се кой изобщо го ползва.

За Bit Deffender, мога да кажа, че имам много малко лични впечатления, но антивирусната е сред най-добрите сред домашните потребители. Ако мислите, че не ви е пазила PC-то, то това не е заради програмата, а защото не знаете как да си я настроите. А и е много важно редовно да си сваляш ъпдейтите .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си