- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко калории приемате на ден?
Kolko kalorii priemate na den ? i kakvo qdete ? ineteresno mi e osobeno vie momi4etata s kvo se tup4ete i posle se 4udite shto ste napulnqlikajete tuk te pa ako mojem 6e pomognem
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
ЗОБ ДО ГРОБ !
1000-1100kcal max na den
Haha emii az qm dosta na den i vupreki tva sum si slabaProsto ne mi se lepi-koeto e po dobre za men
![]()
Razbira se qm dosta no v granicite na normalnoto![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
epa hubavo e da si broish kaloriite shtoto e primerno ae priemaite samo po 800kkal ve4er predi lqgane f prodaljenie na 2sedmici da vidite efekta![]()
ЗОБ ДО ГРОБ !
1600-1800 калории. Висока съм 160, 56кг. Вечер избягвам въгехидратите, храня се здравословно.
Различно всеки ден !
Един ден може да ям много малко , на следващия да се натъпкам като прасенце и да започна да грухкам.Иначе съм нисичка - 1.58 , а теглото ми е между 46-48.Може да ви се струва много така ,при условие ,че има момичета високи 1.70 със същите ,че и по-малко килограми , но аз се намирам за напълно нормална![]()
много вече не ги броя.то аз здравословна храна не ям само някви боклуци![]()
160sm 45kgПървоначално написано от maratcho
bravo bravosamo nemoga da razbera kak kato qdesh po 1600-1800kalorii nishto ne ti se lepva .. da ne sportuvash neshto ?
ЗОБ ДО ГРОБ !
Ами аз си ям каквото искам и когато искам.Никога не броя по колко калории поемам на ден много е тъпо.Не съм дебела нормална съм.Ям каквото си искам.
И аз такаПървоначално написано от pipi`e`golqma
![]()
-===Sviknala sum da razdavam po munichko ot svoeto surce,no chesto cqloto go davam i posle go subiram po zrunce.Ne mi e tujna tazi teorema,che vseki obich iska da dade,a mi e tujno,che vseki alchno vzema,a posle nishtichko ne iska da dade===-
i az sum taka,xi4 ne me grei kolko kalorii sum pogulnalaПървоначално написано от pipi`e`golqma
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
Многоооооооооооо
abe kaloriite vse o6te ne sam po4nala da si gi broq!prosto si qm kakvoto mi haresva no se saobrazqvam za koli4estvoto gledam da ne prekalqvam!i bqh 4ela 4e tr da stane6 ot masata kogato 4uvstva6 o6te malko glad t.e.da ne si se naqla(ili preqla)
Не си броя калориите,дори не знам в коя храна колко има,но преди ядях по-малко,а бях 53кг(висока съм 168см),сега се тъпча като гъз,а съм 50 и лекарката ми си мисли,че съм на диета и ме кара да пълнея,че съм била с поднормено тегло.Не знам,май от стрес е така.
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
висока съм 170 49 кг и се ограничавам до 1000максс на ден, но понякога се изкушавам и повече
По-важно е съдържанието на % мазнини в храната отколкото калориите![]()
Не следвай път- Върви там където няма път и остави следа.
Не мога да ти кажа колко точно,някой ден ще преброя.Ям предимно въглехидрати и белтъчини.Аз примерно ако не ям мога да припадназащото на ден изразходвам много калории![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
kato se xranish s nqkoi neshta izklu4eniq i nai-ve4e ne se xrani6 kato svinq az ne zakysvam rqdko obqdvam ako qm na obqd ne ve4erqm![]()
![]()
![]()
![]()
xlqb ne qm i trqbva da se otkazvate ot sladloto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smesvam xranite v podxodq6ti suchetaniq pro4ete te za razdelnoto xranene![]()
![]()
![]()