- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко калории приемате на ден?
pff....da si borq kaloriitetva ne mi e po silite
qm kvot si poiskam vinagi...ako pyk ne6to re6a 4e sym naddala prosto hapvam po po-malko
i sym 1.71 52-53kg
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Leleeeeee vie se izkarahte basi manekenkite! Da be! Q gi razpravqite na drug tiq raboti!
Просто момичетата им се отдава по-добре да качват килограми,и главно в корема(в повечето случаи де). Разбирасе и на други места,но прсото повече им се отдава. Иначе по темата,макарче въпроса беше главно към f-чета аз да си кажа все пак: Хапвам максимално храна,поради простата причина,че съм слабичък,оформен,и като ходя на зала ми трябва доста калорийки.. и така..Първоначално написано от maratcho
Аи със здраве
![]()
Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.
Az ne si broq kaloriite.Imam gadniq navik da qm samo ve4er i to kym 6-7, no ne vseki den.Prosto ne 4ustvam glad, a i ne moga da qm kogato mi padne.Stava mi lo6o i mi se povry6ta i razni takia ne6ta, zatva qm samo v kraen slu4ai![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Ами от 4 дни по 200-300 най-много..малко се забравих с тва гладуване![]()
правих си аз лунната диетка първия ден и после забравих за храна..та днес примерно пих чайчета и 2 ябълки.Не се мъча,просто не ми се яде,коеот е супер![]()
Ааа..принципно приемам по 1000 мах като ходя и на аеробика![]()
Rezultata e vnezapon izcheznal biyst.Sporta e istinataПървоначално написано от maratcho
Искаш да кажеш,че през целия ден по 800 или само вечер???И какво за момичета 14-18 1200кал са си напълно нормални,аз бях на принципа с 800те кал(и надолу)и докато един ден не можах да стана от леглото, не се отказахПървоначално написано от maratcho
![]()
ami max 1000kkal.160 sum i teja 37kg.![]()
гледам да са около 1500-1600, защото едно, че с толкова калории не чувствам глад и втор, че с толкова поддърам теглото си...много рядко и в повечето случай ги броя, като няма какво да правя...попринцип знам горе долу какви количества от каква храна да изяждам...ям само здрасвословни храни, айде максимум два пъти в месеца ям и нещо пържено...отвращават ме чипсове, солети, снаксове, бургери и подобни
много ми е странно как живеете с по 800-900 калории...и после защо сте болни...много чудно
![]()
пп. аз съм 168-169см/52-53кг
7-8000![]()
Got my foot pinned to the floor,
you can feel the engine roar!
Got thunder in my hands,
I'm metal thrashing mad!
От г/д 20 дни по 600-700,
ама си мисля вече да ги увелича.
ами незнам точно колко са,не ги броя-към 1000-1200![]()
400 мах.![]()
AMAN!
някъде 6000
ВСЕКИ ВАРНЕНЕЦ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ТОЗИ КЛИП
Всякакви хаус тракчета - http://vbox7.com/user:hasho?p=allvideos
евала! само така!Първоначално написано от FlowerinesS
![]()
иначе моите не съм ги броила, ама гледам да се ограничавам, че като се отпусна и веднага ми се лепва нещичко.158,52 кг
S.O.S please, someone help me... (music)
Не съм ги броила![]()
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Леле като чета и ми става лошоАз приемам към 2000
162см,52кг
![]()
Пфф..Егати и темата.Че от къде да знам? Да не би да ги броя..? пффф![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
da nq sedna si broq kalorite q xaxaxa![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Само калории ядем![]()
65 кг ... ^_^ 1,77
ЯЖ ШОКОЛАД ДА СИ ОСТАНЕШ МЛАД ^_^
p.s децка милка ^_^ заздравява духа и тялото![]()
всеки ден 750 kalorii na den![]()
сутрин ям мюсли на обяд шопска салата вечер препечена филийка с малък домат и 30 грама сирене
и по 3 часа спортувам
![]()
1. темата е доста стара
2. голяма част от мненията в тази тема подтикват към хранителни разстройства като анорексия и булимия (същото важи и за темата с менютата и т.н.)
Модераторите, според мен, като такива, е редно да контролирате подобни публикации. КЛЮЧ![]()
![]()
![]()
Много ..ям постоянно
Ама съм си слабичка,не ми се лепи
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/