- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колекционирате ли нещо?
Аз преди колекционирех разни изрезки от списания и вестници .. Тая мания отмина (за радост на баща ми) и сега не колекционирам нищо.
Но имам една приятелка, която колекционира бивши гаджетаи друга позната, която пък си води списък с имената на всички момчета с които се е целувала.
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Marki,ve4e imam 3 albuma s po6tenski marki.Vui4o mi me zapali...
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Osven majesi imam edna kutiq v koqto si sabiram vsqkakvi spomencheta (lishcheta,drankulki..) ot bivshite i ot priqtelite ..
Хей, до преди няколко месеца аз ги правех точно тия картички. Така и не разбрах какво толкова ми се кефят хората на комерсиите.Първоначално написано от wan`a`doo
Иначе събирам дизайнерски уолпепърии. Без мацки, пейзажи, гилми, игри, животинки и прочие. Само готина графика. До тука 6-7 гига.
az pyk sybiram ve6tici-takiva figurki sqkvi, nqkoi se hilqt isteri4no i im svetqt o4ite, edna mi e na kliu4odyrjatel, edna mi visi ot lampitq v moita staq, sega za koelda na6te mi podariha srebyrno sindjir4e sus ve6ticaawe imam kym 5-6 figurki i o6te 4-5 na obi4ki i t.n...aa sybiram i ot malkite karti4ki sy6to i si gi zabivam s karfi4ki na stenata mn se kefa kak sedat
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Оо аз колко много неща съм събирала,но някой вече Не
1.Марки ,ама от година две нито една не съм добавила,въпреки че пиша писма
2.малки календарчета,и първото е от 1969 г-майка ми е виновна,тя е започнала колекцията
3.салфетки-много и най-различниама като малка бях по запалена,ходила съм и къде ли не съм търсила хора за размяна,купувах и т.н.. а сега ако има някъде (на маса и си взимам).."
и по рядко ,ако някоя някъде мн ми хареса си я взимам..
4.спомени
5.стихотворения-имам 4 дебели тетрадки ,т.е над 1000 преписани стихотворения(като някои от тях са си мои)..
6.изрезки на рисувани манекенки. . кефя се на облеклатаама специално за тях не ми се пазят цели вестници
и си ги отразвям
7.тайни дневничета,вече доста тефтери съм изписала..
8.плюшени играчки
9.подписите на доста бивши съученици,сегашни,комшии,б изки приятели ,и т.нта ако някой ден станат известни да си имам нещо от тях(глупаво ,нали)
10.НО най-голямата ми мания са обикновените ми химикалки-имам над 500-600 (и цветни сини ...всякакви)..това го знаят по близките ми приятели ,и когато ми подаряват нещо,винаги има и химикалче... и най-лошото и странното за някой всички си ги помня,и ако някой е взел за малко,но после е забравил да я върне там дето е било забелязвам коя липсва,помня си гии рядко подарявам от тях(трудно ми се откъсват от сърцето)
11.снимки( най-вече мои ,но и много на приятели) ,имам мн надписани отзаад с яки споменчета от тях
12.сувенирчета
абе тва е ,ама от всичко по малко..най-много са химикалките и салфетките,те вземат най-много място
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!