Просто меко казано съм бясна
Писна ми от тези шофьори Винаги гледат как да те прецакат Понеже се чувстват по-силни от нас,и понеже ние сме зависими от тях,те доооста често си позволяват повече от нужното
Например - често ви се случва да гоните някакъв рейс/тролей/трамвай и да ви затворят вратата пред носа,нали?!Приятно ли е?!
Или пък да затиснат някого с вратата,просто защото затварят вратите преди хората да са се качили И после като почнат хората да викат,че има човек,който е затиснат,шофьора докато реагира минава сума ти време и въпросния човек умира от болка Яко,а?!
Какво се случи с мен оня ден качвам се аз в автобус 604 по посока Пирогов и съм се качила за 2 спирки,сядам си аз на мястото (в интерес на истината нямам карта за 604 и не дупчих билет веднага)и поглеждам назад,и виждам контрола,НО веднага станах и отидох при водача,за да си купя билетче (Бяха минали 15 сек. от качването ми) Ето го и разговора:
аз може ли едно билетче?!
шофьора аааа ,ама ти реши да си купиш билет щом видя контролата,а?! Не,нямам билети ,да си беше купила преди да си се качила
аз трудно ще си купя билет като съм гонила рейса (казах го злобно,защото ме изнерви)
идва контролата и ми иска билет,аз му обясних,че нямам,защото съм гонила рейса,а шофьора няма Контрольорът попита шофьора дали верно няма билети и оня моля ти се вика,че има,и нали контролата го пита дали съм питала дали е имал билети и той водача каза,че съм питала след като съм видяла контролата и така контролата му каза на оня да ми даде билетче и аз нали отивам и стана следното:
шофьора още ли искаш билетче?!(некво такова подигравателно)
аз еми сигурно...
шофьора ама ти си много отворена
аз да,що,проблем?!(тук вече адски се изнервих )
шофьора ами при това положение няма да ти дам билетче
аз абе,нещастник,майната ти Дреме ми за шибания ти билет
и отидох и си седнах и дори си пътувах до спирката,на която трябваше да слезна
От какъв зор ще ми се заяжда?!
Бати и комплексара Какво съм му виновна пък аз?!Ще си изкарва яда на мен
Написах всичко това,за да ми кажете кой е крив и кой е прав А и разкажете и вие неква история