- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писна ми от тъпите шофьори от градския транспорт !!
Просто меко казано съм бясна![]()
![]()
Писна ми от тези шофьориВинаги гледат как да те прецакат
Понеже се чувстват по-силни от нас,и понеже ние сме зависими от тях,те доооста често си позволяват повече от нужното
![]()
Например - често ви се случва да гоните някакъв рейс/тролей/трамвай и да ви затворят вратата пред носа,нали?!Приятно ли е?!![]()
Или пък да затиснат някого с вратата,просто защото затварят вратите преди хората да са се качилиИ после като почнат хората да викат,че има човек,който е затиснат,шофьора докато реагира минава сума ти време и въпросния човек умира от болка
Яко,а?!
![]()
Какво се случи с мен оня денкачвам се аз в автобус 604 по посока Пирогов и съм се качила за 2 спирки,сядам си аз на мястото (в интерес на истината нямам карта за 604 и не дупчих билет веднага)и поглеждам назад,и виждам контрола,НО веднага станах и отидох при водача,за да си купя билетче
(Бяха минали 15 сек. от качването ми) Ето го и разговора:
азможе ли едно билетче?!
шофьорааааа ,ама ти реши да си купиш билет щом видя контролата,а?! Не,нямам билети ,да си беше купила преди да си се качила
![]()
азтрудно ще си купя билет като съм гонила рейса
(казах го злобно,защото ме изнерви)
идва контролата и ми иска билет,аз му обясних,че нямам,защото съм гонила рейса,а шофьора нямаКонтрольорът попита шофьора дали верно няма билети и оня моля ти се вика,че има,и нали контролата го пита дали съм питала дали е имал билети и той водача каза,че съм питала след като съм видяла контролата
![]()
и така контролата му каза на оня да ми даде билетче и аз нали отивам и стана следното:
шофьораоще ли искаш билетче?!(некво такова подигравателно)
аземи сигурно...
шофьораама ти си много отворена
![]()
азда,що,проблем?!(тук вече адски се изнервих
![]()
)
шофьораами при това положение няма да ти дам билетче
![]()
азабе,нещастник,майната ти
Дреме ми за шибания ти билет
![]()
и отидох и си седнах и дори си пътувах до спирката,на която трябваше да слезна![]()
От какъв зор ще ми се заяжда?!
Бати и комплексараКакво съм му виновна пък аз?!Ще си изкарва яда на мен
![]()
![]()
Написах всичко това,за да ми кажете кой е крив и кой е правА и разкажете и вие неква история
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love