.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: korem4e

Hybrid View

Guest

korem4e

zdraveite iskam da si svalq korem4eto. to ne e debelo, daje nqmam nikakvi mazninki po nego , prosto e naduto. samo zimata e tva i v redki sluchai lqtoto. kakvo da pravq. btw vse edno si pil mnogo voda

Samo nedei da se uspokoqva6 i da si misli6, 4e 6te ti otmine!Kum fitnesa!Vednaga!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    яко коремни преси и по-малко сладки неща и си готов/а
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

И аз имам същия проблем като твоя и да ти кажа сега почнах да правя коремни преси сутрин един час преди хранене 3 серии по 10/като ги увеличавам на 5 дена/ и слледобяд 1:30мин след хранене и 1 час преди следващото хранене пак 3 серии по 10.Също така не трябва да смесваш сладко и солено.Когато ядеш солено изчакай поне 30мин преди сладкото и обратното.Това го четох в един вестник и се надявам да помогне както на мен така и на теб!
    Успех!!!

za korem az sam priznala edinstveno koremnite presi!

Фен
    Град
    Канзас сити
    Qko koremni presi,samo taka se opravq korem i to za sravnitelno kratko vreme

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Re: korem4e

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite iskam da si svalq korem4eto. to ne e debelo, daje nqmam nikakvi mazninki po nego , prosto e naduto. samo zimata e tva i v redki sluchai lqtoto. kakvo da pravq. btw vse edno si pil mnogo voda
    Първо незнам дали си момче или момиче ама като за начало се изправи хубаво и виж дали е издут корема( не нали?!), а ако е, 'начи имаш бая мазнини!
    Има и други теми ама просто: тичане, колело, аеробика + диета! Без тях не може!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Фен
    Град
    nqkade tam...
    ami korremni presi i hranitelen rejim samo te spasqvat...
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Град
    София
    Това може да се дължи на прекалено количество ядки и сладко ограничи ги

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от elize

Фен
    Град
    sofia
    prez zimata e normalno osobeno ako hodi6 s gol korem, za6totot togava organizma mu e studeno i natrupva maznini da se predpazi

Цитирай Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
    za korem az sam priznala edinstveno koremnite presi!
    te 6te ti pomognat da se spravi6 s problema si
    Танцът е вертикално изражение, за хоризонтални намерения.

Мега фен
    Kak ще помогнат коремните преси, след като тя няма мазнини по корема?

Цитирай Първоначално написано от elena88
    И аз имам същия проблем като твоя и да ти кажа сега почнах да правя коремни преси сутрин един час преди хранене 3 серии по 10/като ги увеличавам на 5 дена/ и слледобяд 1:30мин след хранене и 1 час преди следващото хранене пак 3 серии по 10.Също така не трябва да смесваш сладко и солено.Когато ядеш солено изчакай поне 30мин преди сладкото и обратното.Това го четох в един вестник и се надявам да помогне както на мен така и на теб!
    Успех!!!
    Тва във вестник "Народен лечител" ли го чете?

Фен
    Град
    София
    Виж тва че е надут корема ти може да е от много неща-например най-често газове,или просто наследствено

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    яко коремни преси и по-малко сладки неща и си готов/а
    напълно вярно спираш и газираните, също и зелето и от него се подува корема, но коремните преси са му майката
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Не са само коремни преси Комлексно е... Най-доброто решение се казва Фитнес Консултирай се с някой инструктор и той ще те посъветва за оптимален ефект защото има и риск да тренираш и тренираш без сама да знаеш какво правиш А това е само губене на време...
    ПС. Въртенето на обръч доста помага за коремната област
    Успех!!!
    Не следвай път- Върви там където няма път и остави следа.

Ем пий Оцет, няма да имаш проблеми, нито ще ти се яде а и ще ти стопи мазнините ше ти намалее корема а и не само и ще отслабнеш !Почваш с една супена лажица на ден и на всеки 7 дена добаваяш още една докато стана 5 супени лъжици и така караш докато ти си решиш като видиш промяна спираш !

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Цитирай Първоначално написано от elize
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

piprincip pove4eto jeni sa predrazpolojeni kam izduvane na korema poradi kup pri4ini,no enda ot nai vajnite dali hodi6 pravilno do toaletna.i tva go ima.ako si prez 3 dni ili pove4e ne 6ti e nadut sas meseci a sas godini.maika mi e taka ot kak si q spomnqm pie nqkvi 4ai4eta i tva e.ina4e z akoremnite presi ok.no trqbv ada znae6 kak se pravqt i te si imat 4alam.ne e prosto lqga6 i stav6.ima pozicii i taka nai dobre popitai nqkoi koito razbira da ti pokaja kak stava za6toto ima 8 vida koremni presi.ne pii gazirano ne se naduvai,ne preqjda a i predi i po vreme na cikal korema sa6to se izduva.ima mnoog pri4ini no izduva li se 6te si se izduva i tova ne moje da ti pomogne.

И моят корем така ... все едно имам много въздух в него, като на бременна. Аз много обичам да си смесвам солено и сладко, много трудно ще се откажа от това, но опитвам, а за коремни преси - не мога да правя, въпреки голямото си желание. Искам да попитам, ако карам велоелгометър, дали ще ми помогне?
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Темата е от 2005 г.
    Писането на кирилица е задължтелно.

Не ме боли, но постоянно е така.
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.