.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Живко Здравко
    Guest

Двойна игра

Двойна игра!Сигурно се питате за какво става дума.Ето за кво става дума-момиче което си има гадже ме уверява че не го харесва вече и че само за мен си мисли но не къса с него и дори разбирам че му пише че го обича?!? Кво е тва ?
    Аз съм на 17 тя е на 16.

-> нормално ли е такова нещо за какво може да го прави и вие изпитвали ли сте такова нещо?

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    stuped bitch i tve e tq
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    К'ат иска да е с двамата, как искаш да си само ти?! А как мислиш, че ще скъса с приятеля си и да дойде при теб, ако не е сигурно в чувствата си и в това дали можете да сте заедно?!

laje te zaebi q!!!!
    3-6-14-11-15
    За кой ли път си обещавам
    За кой ли път се заблуждавам
    Кого ли лъжа, че ще свикна, че друг ще мога да обикна.
    Която е била в ръцете ти веднъж дори презира другите и цял живот за теб гори, любов завинаги за нея си оставаш ти...

Да ти кажа честно тя е объркана! Просто явно от много дълго време е ходила с нейното гадже,и не й се иска да скъсват,за да не я прецакаш,незнам...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    hah ako iska6e da e sas tebe ni6to ne bi popre4ilo na "lubovta vi" tiq opravdaniq 4e ne mojela da skusa,bla bla bla na men ako mi gi kaje nqkoi vaob6te nqq da se zanimavam!zaebi q be pi4 ne vijda6 li 4e samo si igrae i sas dvama vi,na tebe priqtno li ti e taka?!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Кучката си е кучка !!!
    "Baby i am a simple man i just wanna the money and the fame" - How Do U Want It.

Повече от фен
    Хахаха какво искаш да чуеш че това е нормално ли?

Фен
    Град
    nqkade tam...
    az mislq 4e tq haresva i davama vi po ravno i sega se 4udi s kogo 6te i e po-udobno.a i 6tom moje da vi ima i dvamata po toq na4in,za6to da se otkazva.A ti otkyde znae6 4e nqma i treti....
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Фен
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Gangstas Don't Dance
    Кучката си е кучка !!!
    Любовта е по-силна от всичко

Oburkana e! Obi4a nego, no iska da bude i s teb.Trqbva i vreme i sama 6te izbere s kogo iska da bude.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

pi4 kazva6 i mainatati ti ne si za men i kasa6 s neq 6e nameri6 mnogo po dobro i krasivo momi4e koeto 6e te obi4a i nqma da pravi takiva raboti....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Така си е......

И аз мисля, че е точно двойна игра, е се пак трябва да избере ти или той .
    ИшКаМ СлАдКу, ШаРеНу и ПуфКаВу ПиНгВиНчЕ дА мИ сЕ РаЗхОжДа иЗ ХлАдИлНиКъ :Ppp

Супер фен
    Град
    твоето легло=)

Re: Двойна игра

Цитирай Първоначално написано от Живко Здравко
    Двойна игра!Сигурно се питате за какво става дума.Ето за кво става дума-момиче което си има гадже ме уверява че не го харесва вече и че само за мен си мисли но не къса с него и дори разбирам че му пише че го обича?!? Кво е тва ?
    Аз съм на 17 тя е на 16.

-> нормално ли е такова нещо за какво може да го прави и вие изпитвали ли сте такова нещо?
    ето ти няколко варианта:
    мотае те много злобно и няма никакви чувства към теб.
    незнае какво иска-теб или гаджето и.
    харесва те но харесва и него
    харесва те и не изпитва нищо към него но незнае как да го зареже/този вариант е най-малко вероятен/

Голям фен
    emi sigurno obicha da igrae na sigurno shtoto ako stane taka che da skasa s pr.si da moje da si ima teb ili prosto neznae kfo iska
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Тапанарка...Заеби я...Тъпа курва,която не знае ко иска!!!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Emi spored men tq te haresva no pove4e haresva gadjeto si i zatova ne go zarqzva.A tova 4e kavza 4e si misli samo za tebe...emi koi znae o6te na kolko go kazva...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от crazy_butterfly
    И аз мисля, че е точно двойна игра, е се пак трябва да избере ти или той .
    ми дам така си е а пък ако няма намерение да избира я оставаш да се оправя сама и ти 6а си намериш друга фр
    f@nt@zi@

Guest
    Abe hora ludi li ste kak da q zareje mn ste zle za kvo da q zarqzva taq e kato men ne znae ko da pravi tva ne e na4ina.4ove4e govori s neq i i kaji 4e iska6 da e samo s teb popitai q kuv e problema 6to ne kusa s nego samo da ne e nqkva materialistka 4e togava lo6o aide celuvki i uspeh!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ами явно и тя не знае какво иска...веротно те харесва, но не иска да изостави гаджето си, за да не го нарани или пък защото се чувства сигурна с него.Това, че му пише, че го обича е разбираемо-все пак още са гаджета и тя донякъде е задължена да му го казва
    Остави я известно време, за да реши кого иска...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Разкажи и няколко неща за майка и и в гъза..
    как ше е нормално ве ти чуваш ли са такива "чеда" на сапун те не заслужават да живеят..
    чудя се защо въобще се тровя за да променя хората - явно е че няма да стане ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    Pazardjik
    porednata kyrva

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: Двойна игра

Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    Цитирай Първоначално написано от Живко Здравко
    Аз съм на 17 тя е на 16.

ето ти няколко варианта:
    мотае те много злобно и няма никакви чувства към теб.
    незнае какво иска-теб или гаджето и.
    харесва те но харесва и него
    харесва те и не изпитва нищо към него но незнае как да го зареже/този вариант е най-малко вероятен/
    избери едно и се убади на 048 155 88 мнооу е яко там(само за загорели..)(13имп/мин)
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Никога не съм удобрявала такова поведение!Като не може да реши,ами да остави и двете момчета и да си изясни чувствата.Или обичаш някого,или не!Глупаво е да си с един човек,само заради навика или пък да забаламосваш друг,пък всъщност да продължаваш да си ходиш с гаджето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си