.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Guest

Кой юзър/юзърка е давал най-полезни съвети в раздел"люб

Здравейте на всички!Тази тема е нещо като запитване:
    Кой според вас от форума е давал най-полезни съвети специално в раздел "Любов" и моля да се обосновете

[/b]

Нямали конкретни кандидати?
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:]~

Mi neznaq to4nu , az moje bi hihihi ako nqkoi iska moje da se zagleda i da mi vidi mneniqta i da preceni :]~

Guest
    Ами всъщност идеята ми беше да няма номинирани и кандидатури предложени от мен,защото по този начин мисля,че ви ограничавам,а вие сами да прецените кой е помогнал най-много в този раздел и защо :P

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    хах интересна тема, май имаше нещо подобно, ма умря... та според мен определено за този раздел трябва да присъдим първото място на LP_girl_14
    Винаги е давала точни и пълни отговори във страшно много теми. Винаги е казвала най-нужното, без допълнителни флудерски примеси.
    Don't hate me, I'm just blind.

Lov3R_boy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tyler D.
    хах интересна тема, май имаше нещо подобно, ма умря... та според мен определено за този раздел трябва да присъдим първото място на LP_girl_14
    Винаги е давала точни и пълни отговори във страшно много теми. Винаги е казвала най-нужното, без допълнителни флудерски примеси.
    дам,темата е доста добра.Присъединявам се към мнението на Тyler D. LP_girl_14 определено има много голям принос за целия форум и най-вече за този раздел.Казва всичко на място,винаги е била мила и се старае да помага. Определено заслужава първото място

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    O nz.Na tozi vupros nikoi ne moje da ti otgovori,za6toto vseki dava suvet,kakuvto misli za nai-dobur...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    spored men sherry.vinagi o4akvam neinite otgovori, no lp_girl_14 su6to.
    california i dobrina i te,makar dobrinka da ne q vijdam ve4e

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ahxaxhaxhaxhaxhahxah..
    machoka`s da best тоя напрао ме сразява чесно ахахахах по смешен модератор от него надали ша са намери даже и в дата ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Мене ме кефи Стеснителната кви ги реди, нейната ерудирана персона е само съвети да дава .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Ами според мене са две - pinK_Baby и LP_girl_14 ... и двете мн са ми помагали и са ми давали страхотни съвети за моят проблем
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    За мен едни от хората,които най-много за помагали в тази раздел са pinK_Baby i sherry!Отговаряли са на много теми и то със пълни и точни мнениея.Винаги са помагали и са наричали нещата със истинските им имена.Няма кво да обяснявам повече,защото всичко което го говоря си личи по постовете им.Браво мацки,продължавайте все така

Голям фен
    LP_girl_14 i sherry

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Група съветски учени - рулзз
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

МразяКурвии_20
    Guest
    ТОЗИ САМ СЕ Е УБЕДИЛ В СВОЯТА НЕКАДЪРНОСТ И ИСКА ДА УБЕДИ ДРУГИТЕ, ЧЕ СИ Е НАУЧИЛ УРОКА

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    LP_girl_14 ,когато това момиче е отговорило на тема,по нея обикновено няма какво повече да се каже.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    LP_girl_14 i sherry
    дам и аз мисля така много точни мацки са и двете
    :P
    f@nt@zi@

spored men nqma to4no konkreten user koito e daval nai dobri syveti vsi4ki sa davali mn dobri.purvo mqsto nemoje da se presydi na to4no konkretno lice vsi4ki koito sa pisali trqbva da go zaemat.!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Най-голямо впечетление ми е направила LP_girl_14 !

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    LP_girl_14!Mda,nqma den v,koito da ne pomogne na nqkoi. :P
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове