- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой юзър/юзърка е давал най-полезни съвети в раздел"люб
Здравейте на всички!Тази тема е нещо като запитване:
Кой според вас от форума е давал най-полезни съвети специално в раздел "Любов" и моля да се обосновете![]()
[/b]
Нямали конкретни кандидати?![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Mi neznaq to4nu , az moje bi hihihi ako nqkoi iska moje da se zagleda i da mi vidi mneniqta i da preceni :]~
Ами всъщност идеята ми беше да няма номинирани и кандидатури предложени от мен,защото по този начин мисля,че ви ограничавам,а вие сами да прецените кой е помогнал най-много в този раздел и защо :P
хах интересна тема, май имаше нещо подобно, ма умря... та според мен определено за този раздел трябва да присъдим първото място на LP_girl_14
Винаги е давала точни и пълни отговори във страшно много теми. Винаги е казвала най-нужното, без допълнителни флудерски примеси.
Don't hate me, I'm just blind.
дам,темата е доста добра.Присъединявам се към мнението на Тyler D. LP_girl_14 определено има много голям принос за целия форум и най-вече за този раздел.Казва всичко на място,винаги е била мила и се старае да помага. Определено заслужава първото мястоПървоначално написано от Tyler D.
![]()
O nz.Na tozi vupros nikoi ne moje da ti otgovori,za6toto vseki dava suvet,kakuvto misli za nai-dobur...
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
spored men sherry.vinagi o4akvam neinite otgovori, no lp_girl_14 su6to.
california i dobrina i te,makar dobrinka da ne q vijdam ve4e![]()
ahxaxhaxhaxhaxhahxah..
machoka`s da best тоя напрао ме сразява чесно ахахахах по смешен модератор от него надали ша са намери даже и в дата ..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Мене ме кефи Стеснителната кви ги реди, нейната ерудирана персона е само съвети да дава.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Ами според мене са две - pinK_Baby и LP_girl_14 ... и двете мн са ми помагали и са ми давали страхотни съвети за моят проблем
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
За мен едни от хората,които най-много за помагали в тази раздел са pinK_Baby i sherry!Отговаряли са на много теми и то със пълни и точни мнениея.Винаги са помагали и са наричали нещата със истинските им имена.Няма кво да обяснявам повече,защото всичко което го говоря си личи по постовете им.Браво мацки,продължавайте все така![]()
LP_girl_14 i sherry
Група съветски учени - рулзз![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ТОЗИ САМ СЕ Е УБЕДИЛ В СВОЯТА НЕКАДЪРНОСТ И ИСКА ДА УБЕДИ ДРУГИТЕ, ЧЕ СИ Е НАУЧИЛ УРОКА
LP_girl_14 ,когато това момиче е отговорило на тема,по нея обикновено няма какво повече да се каже.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
дам и аз мисля така много точни мацки са и дветеПървоначално написано от Atika
:P
f@nt@zi@
spored men nqma to4no konkreten user koito e daval nai dobri syveti vsi4ki sa davali mn dobri.purvo mqsto nemoje da se presydi na to4no konkretno lice vsi4ki koito sa pisali trqbva da go zaemat.!![]()
LP_girl_14!Mda,nqma den v,koito da ne pomogne na nqkoi. :P
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Гост