.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

pak za tva trudno otslabvane i stqgane:(

hora neznam veche kvo da napravq.kolko pati vse se kanq da otslabnq,da si stegna tqloto..otnachalo pochvam no se neshto se prechupva.prosto nqmam plan po koito da se vodq i reshavam den za den kak da ne qm mn i kakvi uprajneniq da pravq.iskam da vi pomolq da mi kajete kak ste otslabnali vie?kakvo vi e vdahnovqvalo za da izdarjite i ako moje da mi kajete nachina za otslabvane zashtoto veche naistina nz kvo da napraq osven da sprq sichko da qm i samo na hlqb i voda
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

и аз съм така - се си казвам от утре съм на диета, а стане ли утре си ям.Ама тя майка ми е виновна, като готви се хубави неща. Аз нямам голяма нужда от ослабване може би само малко, както и да се стегна ,ама кога ще стане туй и аз нинам :P ....след празниците сигурно
    -===Sviknala sum da razdavam po munichko ot svoeto surce,no chesto cqloto go davam i posle go subiram po zrunce.Ne mi e tujna tazi teorema,che vseki obich iska da dade,a mi e tujno,che vseki alchno vzema,a posle nishtichko ne iska da dade===-

Мега фен
    Стягане - аеробика! По 2-3 пъти седмично! Само трябва да си редовна и да не ядеш няколко часа след това. Другото ще стане от само себе си.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Стягане - аеробика! По 2-3 пъти седмично! Само трябва да си редовна и да не ядеш няколко часа след това. Другото ще стане от само себе си.
    Освен това можеш да си вземеш и някой лосион за тяло със стягащ комплекс ...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Аз на тях много не им вярвам..може да стягат кожата, но не повече...

Голям фен
    Град
    София
    trqbva sama da se stegne6 nali znae6 ako 4ovek ne si pomogne sam nqma koi da mu pomogne.. napravi si nqkakuv grafik zapisvai si kaloriite ograni4i sladkite i testeni hrani maximalno i rezultat 6te doide.. razbira se trqbva i da trenira6 i da hodi6 mnogo pe6a ina4e nqma da postigne6 golqm efekt.. vsi4ko e do naglasata ako go iska6 dostatu4no silno 6te se polu4i

Мега фен
    С диета тялото се отпуска, не се стяга.

Guest
    Стягащи лосиони хубави са на NIVEA и GARNIER,иначе да....в спорта му е майката,2-3 пъти седмично аеробика или плуване,общо взето всичко е добре,стига да се движиш.А относно диетите...Не се почва с нещо драстични,щото е трудно да свикне организма на малко,или на нищожно количество ядене.Аз мога да препоръчам една седмица подготовка-намаляваш сладкото и тестеното постепенно,докато можеш напълно да ги излючиш.Пии по 1.5-2 литра вода,повечко плодове,от зеленчуците хубаво е зелето тъй като се разгражда лесно,дава енергия и чувство за ситост.И след това можеш да си избереш някоя не толкова драстична диета и да изразходваш по възможност повечко калории,от колкото си приела.Малко воля ти трябва,ама представи си...че като отслабнеш ще се чувстваш и ще изглеждаш по-добре,набележи си някоя дрешка,която сега не би облякла,но ако поотслабнеш ще изглеждаш страхотно в нея....Ако сама се мотивираш,ще успееш със сигурност.Само малко търпение.Успех

misi mnoogoo sq sam mn nadahana ama da vidim do koga shte me darji.shte se zapisha na fitnes i shte hodq 2 pati v sedmicata,pls predpishete mi nqkakva ne tolkova drastichna dietaspiram i sladkotooo!!
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Голям фен
    Град
    София
    ми аз не си прилагам някаква определена диета защото не винаги разполагам с необходимите продукти.. правя така: не ям никакви сладки неща,никакви манджи и мазни храни,ям хляб Бонус най-често на сандвич намазан с нещо(лиютеница,сирене и т.н),туршиики може също така..и смятам всички калории които съм приела за деня.. ако искаш да си изчисляваш калориите ето ти този сайт:
    http://healthyfood.info.bg/Calculato...cCalories.html
    там може и да разбереш колко калории най-много трябва да приемаш на ден ако искаш да отслабнеш

Guest
    И аз съм пробвала с калориите,като си поставих за цел 1200.Има ефект,обаче много играчка да си ги смятам,спрямо количеството храна,което съм изяла.
    http://rozali.com/diet.php?l=list&sort=abv&offset=0 Виж тук има много,може нещо да си харесаш,така поне е по план,иначе мен ми е много трудно да си наложа просто да се ограничавам.Малко е трудничко в началото,ама се свиква след 4-5 ден.Успех

Re: pak za tva trudno otslabvane i stqgane:(

Цитирай Първоначално написано от mimetoo
    kakvo vi e vdahnovqvalo za da izdarjite i ako moje da mi kajete nachina za otslabvane zashtoto veche naistina nz kvo da napraq osven da sprq sichko da qm i samo na hlqb i voda
    Ами за диетолог не си ли чувала... щом нямаш нужните знания сама да си съставиш диета отиваш "кешираш" и ти прави! Асоциирането на диетата с гладуването е голяма глупост!
    А за вдъхновяването - ако искаш да си дебела не спазвай диета, ако ли пък не, спазвай - толкова е просто!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Фен
    Град
    nqkade tam...
    az ne vqrvam na nikakvi dieti,sama si pravq rejima na hranene.V momenta sam na pre4istvane napr... qm saom plodove(za celiq den okolo 3 mandarini i dva banana),2 vafli 6toto bez sladko ne moga i tova e.ne e koi znae kakva filosofiq i piq mn te4nosti.Effect ima.Stiga da ustiska6.uprajneniq mi mn razhodki i mn dances.
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Голям фен
    Град
    софия
    прочети темата FUCK OFF DIETS!!!

Guest
    iskam da otslabna vinagi sam si me4tala moje li nqkoi da mi kaje kak seki pat gladuvam i mi se karat nqma li drug na4in pevicite kak se potdarjat nz ako ima na4in nqkoq pevica da mi kaje da mi kaje kak da otslabna [/b]

Забрави за диети, ще ти скапят организма.Не е толкова трудно просто се изисква постоянство.Аз лятото много качих и за два месеца свалих всичко на фитнес.Само че ако нямаш воля забрави.Или се хващаш сериозно или си стоиш без резултат!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си