- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- obitca na vrata...
hi.mnogo iskam da imam obitca na vrata no malko me e buz.iskam da mi kajete dali boli ima li opasnost ot infekciq i izob6to kak stava probivaneto.
ми аз имам един приятел дето има...той каза че изобщо не го е боляло,виж тва си зависи от човека
а поставянето
както всеки пиърсинг
![]()
а инфекций-възможни са...
![]()
УСПЕХ![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Обица на врата?!Много ясно ще има голяма опастност за инфекция ама за първи път чувам за обича на врата...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
nemislq 4e 6te izglejda normalno tam haha i az za purvi put 4uvam
Vie Ste Ludi,Slojete Si I Obica I Na Guza!
na vrata e mnoooooogo iako,az skoro she si slagam...mi kakkto kaza sk8 zavisi mnoogo ot 4oveka i ot organizma ti...po princip az sum na mnenie 4e nikoi dup4ene ne boli,gadnoto idva sled tfa...predpolagam 4e posle e gadno,shtoto miastoto zarastfa mnogo bavno.poznvam niakolko 4eveka s pius tam:edinia,za koito govori i sk8ne e go e bolilo vuobshe,no toi e mnooogo goliam izrod v tfa otnoshenie i negovata predstava za bolka siakash e malko izvratena...na drugia mu zarasna,si4ko to4no i sled tfa se vuzpali super mnogo i toi si ia mahna...
![]()
off ebahti glopacite ste vii ve obica na vrata
za kav h** ti e taz obica na vrata ve tc tc maleee![]()
..impossible...
...is nothing...
verno e ... as puk skoro mislq da pusna tema za obica na ku*a i za obica malkiq mi prust na leviq mi krakПървоначално написано от neMec`
![]()
разбирасе че ще е опасно но щом си решила ...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
На втара е сърфис пиърсинг, следователно има голяма опасност обицата да бъде отхвърлена.
Слагайте си, но после ако обицата ви бъде отхвърлена, да не пуснете тема: "Имам проблем".Първо се информирайте. Иначе, да, красиво е.
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
MMMMM...mnogo me kefi....
Eto za tezi, koito ne sa vijdali
![]()
I CAN'T GET NO SLEEP
(към момичетата)Тва там отзад на тила кой ще ти го види?Нон-стоп тряя си с вързана коса.Според мен е отвратително..Скоро очаквам някой да си пробие главата и там да си сложи пиърсинг..там поне няма да го отхвърля организма-просто е кухо,нищо няма..![]()
![]()
Звучи ми малко..брутално ама изглежда супер![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Всъщност, до колкото знам има такъв вид пиърсинг, при който ти рпобиват черепа и се подтиска определена част от мозъка. Прави се за по-силни усещания и т.н. Но в България (предполагам и в доста други страни)е забранен и е доста опасно..Скоро очаквам някой да си пробие главата и там да си сложи пиърсинг..
И аз също държа да кажа, че истински зарибените хора не си правят пиърсинг, за да го видят останалите! Иначе определено трябва да си цъкаш с вързана коса, защото адски много ще се закача. То и от там идва целия проблем с пиърсинга на врата - яките на дрехите, коса, всичко се закача по него, също така човек докато се обръща на ляво и на дясно ще си тормози адски много кожата там.Тва там отзад на тила кой ще ти го види?
Обаче смятам, че ако си полага необходимите грижи (което също става малко трудно, защото ти е на тила), човек може да си го задържи и да си го отгледа от малко пиърсче до пиърсище![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Immortality_ot foruma ima6e takava i si be6e postnala daje tuk snimki s obi4kata i tam![]()
хахахаХХАхахАХах ПОреДнАТА ПРОСТОТИЯ
Първоначално написано от neMec`
![]()
Така зна4и:
1.Пи6е се обица не обитца
2.От къде го 4у тва за обицата на врата пък и то няма голям смисул оот косата няма да се вижда особено при моми4етата !
Аз не съм виждала такоз не6то но предполагам 4е боли мн.Кожата на врата е тънка и 100% 4е 6те боли
Боли повече, ако има повече нерви. Дебелината на кожата няма голямо значение.
Пише се смисъл, а не смисул. Ти си тъпа. Факт.Първоначално написано от Elektra_x
Добре, че на хора като вас не им харесват подобни пиърси. И това щяхте да заразите с гадната си чума!
И:
Кожата на врата е много МНОГО MНОГО по-дебела от кожата около веждите примерно. НО БОЛКАТА НЕ ЗАВИСИ ОТ ТОВА!
Robot hhhhhhhhhhhhhПървоначално написано от mani4eto
1vo:ako triava da sme to4ni pishe se i se proiznasi o-b-e-c-a...Първоначално написано от Elektra_x
2ro:kfo kato boli???
3to:ne go pravia za da se vijda...
4to:tupa si iakooo
Ами, не. Всъщност 'обица' и 'обеца' са дублетни форми, т.е. и двете са правилни. Да беше проверила преди да се правиш на ентелегентна...Първоначално написано от marusha
Иначе да ви кажа мен кфо ме дърви много:
^Ей на тоя пич вратлетоу...