- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои ви харесват повече?
Както за момичета,така и за момчета...![]()
Мисля, че би ми харесал повече обрязан, но не съм била с такъв...
kak znaesh che she ti haresa poveche obrqzan kato ne si spala s takyv![]()
Xexe.Ami az ne sum bila s obrqzan.No mislq,4e tova nqma takova zna4enie.Po-vajno e primerno razmera...No nai-vajno e tova kak raboti s instrumenta!!!
![]()
![]()
Nqkoi, koito ne e suglasen s men?!?![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
s tva sym syglasnaПървоначално написано от malka^ku4ka
Sometimes Angels Deserve To Die...
What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
Obi4am si typoto Niki!
бате може ли да ти кажа нещо ....един приятел има много откачен баща и тои веднъж знаеш ли какво ми каза....."резан резан ама по всяко време може да го прави дори и да не му е надарве зашото от мандахерцането главата става твърда и корава ...съшо и бавно се свършва някакво безчуствено " ...некакво такова ми го обясни ...защо някои не опита си го заголи и да ходи така навсякаде ....много е яко първият път боли некво не стандартноама после е ебаси кефа ...а и ако трагнеш да правиш секс става муцка ..казвам ви като ми го каза това и реших да опитам и наистина по бавно се свършва////
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
btw obrqzvaneto e higienichno zashtoto ne se sybira mrysotiq![]()
съгласен съм!![]()
офф: незнам защо не мога да влезна в акаунта си..![]()
Аз не съм пробвала с образян... Абе де да знам. И аз си мислех, че размера е от значение, ама вече не. Тва са глупости. Важното е, как си върши работата мъжът. Щото и най-надареният, и най-добирят ... да има, като е едно тъпо дърво и ти трябва да вършиш всичката работа, къде е удоволствието?
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Обрязани!![]()
ne sam probvala sas obrqzan no ne mislq 4e ima nqkakvo zna4enie(samo ot higieni4na gledna to4ka)dali e obrqzan ili ne!Vajnoto e kakvo moje da pravi sas nego!NE e li taka?
а защо не ви харесва с обрязани?
ПС:за тези,които гласуват за необрязани![]()
Необрязани!!!![]()
Една жена трябва да има четири звяра:
-норка на раменете
-ягуар в гаража
-лъв в леглото
-магаре да плаща всичко това
Защо?
Еми не мисля,че е от особено значение-обрязан/необразян..все едно -стига човека да е свестен и да знае как да се отнася кум теб-пък и най-вече как да си използва инструмента![]()
Аз резаните калашница ги бием де ги видим амуджи,чифути,арабели !!! КАк може да ви е мерак да се ебете с маймуна !?
еби са бе
Чукча ги обича обрязани щото имал кфо да закусва..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
hahahaha takiva kato toq tapak...abe ....kvo da vi kaja tapoto si ostava tapo i zaqdlivo.tva e ot men
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
ami 4estno kazano mislq 4e nqma zna4enie...samo da vurshi rabota...:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne e li taka
![]()
За съжаление не съм виждал обрязан на живо, но ако пичът е готин няма значение какъв му е курът.
кво се лакомите с тоя размер,като ви е дълбока 8 см....Първоначално написано от malka^ku4ka
обрязан![]()