- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- S koi ot va6te se razbira6 po-dobre?
Az si se razbiram i s dvamata
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
аз същоПървоначално написано от TiA_MaRiA
![]()
![]()
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
v momenta s nikoi!
Аз май повече с майка ми,когато става дума за излизане и за по късно прибиране пък и тя ми дава повече париАма пък ако става дума за оценки и изобщо за даскало баща ми е човека никога не ми е мрънкал за оценки, но за излизане с него не може да се говори още си мисли че съм 5-год. му дъщеричка
![]()
A sega na kolko si?Първоначално написано от aBeP4eTo
A po temata - mi s mama se razbiram po dobre, toi oniq e psihopat nqkuv!
404
i s dvamata
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И с двамата се разбирам ама като че ли с баща ми повече. Мама изпада в някви нервни изблици и мн ме дразни понякога, а тате е пич отвсякъде
С майка ми се разбираме супер-с нея мога да говоря за всичко, винаги мога да й вярвам!!!...А с баща ми-не ми се говори просто...С този човек не се търпим!!!
![]()
vyv vzimootne6eniqta v semeistvoto opredelno s ba6ta mi no za mnogo ot rabotite maika mi me razbira po dobre no s neq mnogo se karame ama mnbogo nqma 15 spokoini min. v koito da ne si vikame edna na druga ama na vas sigurno taq istoriq vi e poznata
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Kategori4na s1m- s maika si ! Ba6ta mi se interesuva samo ot tva dali s1m si nau4ila..abe ne mi se prikazva! S maika si GOVORQ,a s ba6ta mi-sporq..hah,oba4e ve4e i tva go izbqgvam,4e nqma smis1l..
J U S T D O I T ! ! !
Az po princip se razbiram povehe s tati...no poveche spodelqm s mama...no tati si go obichkam mai poeche...ne vsyshnost ne moga da go opredelq,..i dvamata ednakv mai!
С майка ми
i dvamata ne me razbirat i za tiva se draznq
prosto sme mn mn mn mn mn mn razli4ni
ne 4e ne gi obi4am![]()
s mama se razbirame po dobre,6toto mnogo se nervq na ba6ta mi,tva ne e 4esto ama mi stiga vednaj da se skarame i![]()
ina4e za izlizaniq tati mi dava pove4e pari,na pita kade i s kogo 6e hoda ili ako pita tva se slu4va 1 pat na 10 izlizaniq,ama ponqkoga ne me puska do po kasno,a we razli4no e
![]()
I was lost and I'm still lost...
pri men e sushtoto toest tva che bashta mi e guz,samo deto nie si govorim no kogato trea da me navikva za neshtoПървоначално написано от Worthless
![]()
de da imah tvoq bashta..Първоначално написано от party_girl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shto li mi e tolko poznato...Първоначално написано от blondito:)
Naposledak i s dvamata ne se razbiram mnogo dobre,no ina4e s maika mi...s ba6ta mi 6te izginem nqkoi pat!
Колкото и да ми се иска няма как да избирам по простата причина, че не съм вижадала баща си вече от около 13 години, а с майка ми не се разбирам изобщо! Кофти тръпка...
НИто единият. Ние сме прекалено различни с баща ми, а с майка ми сме прекалено еднакви и това води до сблъсъци и с двамата...
с двамата засега![]()
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
Гласувах за майка ми , ама като се замисля с нито един от тях не се разбирам кой знае колко добре . Но все пак майка е тази , която е винаги до мен , когато падна и нямам сили да станаЧесто се опитва да ме разбере , да ми помогне , но явно и е много трудно с вечно депресираната и луда дъщеря
![]()
Бе.. майка е куул , само когато й се иска май![]()
Naposledak s bashta mi se razbirame perfektno \/
A pak s maika mi.... vreme ot vreme namirame temi za obsyjdane ama pak trudno stava da zavyr6ime razgovora bez nekvo tapo nedorazumenie..... Dano ne6tata da se upravyat mejdu nas skoro vreme![]()
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!