.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Може да ме смятате за луд, но не искам като умра да отида в Рая /аз съм ЛОШ!/... Камо ли да се кланя на бог! Или да се моля!

И ако учехме религия, аз щях да имам редовно 2.
    ГоЛяМ Да Ми ПоРаСнЕ КаТо МеЕеЕеЕеЕеЕеН!
    -
    Зайченцето бяло
    Цял ден си лъскало
    И си го тичкало
    В близката "горичка"
    На една сърничка.

Едно само е ясно! На всеки му се ходи в рая, но на никой не му се умира!
    Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Hristiqnka sam.Religiozna sam,mnogo silno vqrvam v Gospod i znam,4e v trudni momenti mi e pomagal.
    A za tova dali trqbva da se u4i religiq v u4ili6tata-bi bilo hubavo,no nikoi ne e zadaljen da u4i ne6to,v koeto ne vqrva,t.e ako nqkoi ne vqrva v Gospod ne trqbva da mu se natrapva religiqta,nasila ne stava
    Mdamm, absoluitno suglasna sum...vsu6nost naposleduk stanah malko po-vqrva6ta

Ами аз съм склонен да вярвам в свръхестественото начало, но не съм религиозен...

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    Гласувам с две ръце против каквато и да било форма на религия. Причините вече ги казаха няколко човека преди мене, затова няма да ги повтарям. Само бих допълнила, че религиите карат хората да вършат неща, които не са им присъщи по природа. Освен това много ме дразнят хора, които уж се пишат са християни, а в същото време нарушават всички правила на религията си, след което отиват в църквата и се молят за опрощение Направо ми се повръща от такива. Това са абсолютно безотговорни и слабохарактерни хора.
    Нещата, в които вярвам, са природата, мене самата и науката. Много ми харесва една мисъл , която чух в един филм: "Вярата обединява хората, а религията ги разделя."
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Повече от фен
    Не вярвам в Бог и не ходя на църква...Най-много ако ме накарат да запаля свещ по празниците, но за мен това е глупаво...Религия, Бог, църква - на някои им става мания, почват да мислят и да говорят само за това - просто им се чудя на акъла честно казано. Не искам да има религия в училище, тъй като това всеки сам го решава, иначе отделно имам съученици, които се бяха записали на религия, но не в даскало, посещаваше се в катедралата, мисля...Както и да е, аз никога не бих го направила.

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Религиозни ли сте?

Не съм религиозна. За мен религията е добър начин да се манипулират масите. Вярвам само в едно нещо - в себе си.

Също така от години не съм влизала в църква, по простата причина, че след като не съм вярваща, смятам, че нямам място в църквата. А относно религията в училище - абсолютно против.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Повече от фен
    не съм особено религиозна обаче спазвам повечето християнски празници.не обичам да ходя на църква,защото православните църкви са ужасно подтискащи и занемарени и е супер гадно вътре,докато католическите изобщо не приличат на църкви и е много просторно и по-поддържанои общо взето по-приятно там.
    Мисля че децата трябва да имат няква представа от всяка една религия и тва да се изучава в малките класове.

Град
    Планетата Земя
    надявам се, че гледахте Стигмата.
    Разцепете дърво и аз съм там,
    повдигнете камък и ще ме намерите.
    Долу авторитетите!

CRaZy_IKTe
    Guest
    Ne mislq che tva e podhodqshta tema za toq forum...Religiozna sym i to mnogo,no v nikakyv sluchai ne vqrvam na cyrkvata-tq e choveshko delo,a sqko neshto koeto e napraveno ot choveka e svyrzano nesymneno s greha.Spored men Bog e nedostijim i e glupavo da govorim za taq Bojestvena sila v edin forum...Ne sym ZA izuchavaneto mu v uchilishte zashtoto po tozi nachin toi 6te se prevyrne v "dosaden" predmet ot typoto uchilishte i shte se poluchi obraten efekt...

Повече от фен
    Атеист съм.

да! религиозна сам! но не чак до такава степен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си