- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bulgari i bulgarki
spored vas mom4eta dobri li sa bulgarkite v legloto i momi4eta mislilite 4e bulgarite sa dobri v legloto i kakvo harsvate v tqh
mn interesen vupros brq xaxa !
mn mi e interesno kolko ot pi6e6tite tuka vuob6te sa spali sus 4ujdenec 4e da mogat da napraqt nqkva razlika. a i vseki 4ovek e razli4en, edna naciq ne opredelq na4ina na sex na vsi4kite i grajdani.
whatever
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
da.spored men ima mnogo sladki i umni balgarski mom4eta koito osven 4e se 4arovni,krasivi i umni sa mnogo dobri v krevata.no ima i takiva koito osven vsi4ko sa nejni romanti4ni i koito darjat na momi4eto do tqh.znam 4e sa6estvuvat za6oto v momenta sam s edno ot tqh..no pak ima i mnogo.....v krevata a i ne samo tam koito pak sa balgari
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Napulno sum suglasna.Nachinut na pravene na sex ne zavisi ot tova dali si bulgarka ili bulgarin ili si ot nwkoi druga starana..Temata ne mi haresva...:Първоначално написано от WindWaker
![]()
![]()
![]()
Не съм го правил с момиче от друга държава.
moito gadje e polqki se spravq 4udesno, no i bg mom4etata, s koito sum bila ne po-lo6o
![]()
е ми не знам ама рускините са яко перверзни и доста палави ....ох не мисля какви са но американките са били супер особенно на 14 -15 какви работи правят и как се чукат на ранна възраст ....един приятел живее там и ми е казвал какви са в леглото и яко се кефят на чужденци ...забрененото е най-сладко там нали до 21 или не се сещам колко точно беше никакав полов живот а те тайно представете си кви са ...освен тва са много красиви като малки поне така са ми кавали ....искам да ги видя що са сливки са.....
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
agreeПървоначално написано от WindWaker
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
abe po princip balgarite sme si nai-krasivite,nai-gotinite nai-4arovnite..abe voab6te sme si naiama sega dli balgarskite maje sa po-dobri ot drugite(v legloto) nemoga da kaja za6toto sam bila samo s balgarin i nemoga da go sravnq!
4estno kazano ne mislq,4e seksualnite umeniq zavisqt tolkova prqko ot nacionalnata prinadlejnost na 4oveka.Vsi4ko zavisi ot 4uvstvata,jelaniqta mu i ot individualnite mu umeniq
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
И какво, ако никой не е спал с чужденец? Да не би спермата им да има вкус на шоколад? Аз не съм била.
Какво правите в БЪлгария, след като българките са зле? Ходете в Америка! Малоумия. Вие не сте ли забелязали в БЪлгария какво правят момичетата на 11-12?
ти луд ли си момче?това,което каза е толкова далече от истината,колкото Сатурн от Земята.Ако приятеля ти ти е казал такива неща спокойно мога да го обявя за лъжец.Имам приятели в САЩ и те казват точно обратното.Та тях не ги пускат на диско да ходят ако нямат 21,не им дават да пият и т.н.,а това са мн важни предпоставки за запознанства и след това секс.Това да се ебеш на 14-15 години го има само тука в България.Първоначално написано от Foxi_v6
abe vijte sq po qko li 6te vi e naprimer da si elngite s nqkav rqzn tu4en ili da si lenite s balgarin.az mislq 4e 6tq si legan s balgarin 4 e6te bopredpo4eta nego.i sam lqgala no s tu4en nikoga i ne mislq 4e 6te si legna.kajete 4eno po qko li 6te vie da s te s tu4en..turkinq ili s balgrin ..balgarka.ama 4esno
да бе да.освен.и най-завистливите и най-големите селяни...Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
a puk germancite sa fa6isti ; rusnacite pianici ; francuzite zenstveni ...Първоначално написано от Roxy
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Първоначално написано от DitmataMC
Ужасно далеч си от истината ,живяла съм във USA и момчето е право ,не всички са така и не по на 14,но станат ли на 16 ...почват да се чукат наляво и надясно,ходят по купони ..напиват се.Да по барове не ходят ,но пак то стига да са 10 момчета и 10 момичета с един галон бира даже е по удобно от дискотека ....леглата са им направо на дансинга ...Не мога да разбера само защо са ти толкова интересни момиченца по на 14 ..май има нещо сбъркано в теб
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!