.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: bulgari i bulgarki

bulgari i bulgarki

spored vas mom4eta dobri li sa bulgarkite v legloto i momi4eta mislilite 4e bulgarite sa dobri v legloto i kakvo harsvate v tqh

Супер фен
    Град
    Burgas
    mn interesen vupros brq xaxa !
    mn mi e interesno kolko ot pi6e6tite tuka vuob6te sa spali sus 4ujdenec 4e da mogat da napraqt nqkva razlika. a i vseki 4ovek e razli4en, edna naciq ne opredelq na4ina na sex na vsi4kite i grajdani.
    whatever

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

da.spored men ima mnogo sladki i umni balgarski mom4eta koito osven 4e se 4arovni,krasivi i umni sa mnogo dobri v krevata.no ima i takiva koito osven vsi4ko sa nejni romanti4ni i koito darjat na momi4eto do tqh.znam 4e sa6estvuvat za6oto v momenta sam s edno ot tqh..no pak ima i mnogo.....v krevata a i ne samo tam koito pak sa balgari
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    mn mi e interesno kolko ot pi6e6tite tuka vuob6te sa spali sus 4ujdenec 4e da mogat da napraqt nqkva razlika. a i vseki 4ovek e razli4en, edna naciq ne opredelq na4ina na sex na vsi4kite i grajdani.
    whatever
    Napulno sum suglasna.Nachinut na pravene na sex ne zavisi ot tova dali si bulgarka ili bulgarin ili si ot nwkoi druga starana..Temata ne mi haresva...:

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не съм го правил с момиче от друга държава.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Град
    sofia
    moito gadje e polqk i se spravq 4udesno, no i bg mom4etata, s koito sum bila ne po-lo6o

Фен
    Град
    Sofia
    е ми не знам ама рускините са яко перверзни и доста палави ....ох не мисля какви са но американките са били супер особенно на 14 -15 какви работи правят и как се чукат на ранна възраст ....един приятел живее там и ми е казвал какви са в леглото и яко се кефят на чужденци ...забрененото е най-сладко там нали до 21 или не се сещам колко точно беше никакав полов живот а те тайно представете си кви са ...освен тва са много красиви като малки поне така са ми кавали ....искам да ги видя що са сливки са.....

Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    whatever
    agree
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

abe po princip balgarite sme si nai-krasivite,nai-gotinite nai-4arovnite..abe voab6te sme si nai ama sega dli balgarskite maje sa po-dobri ot drugite(v legloto) nemoga da kaja za6toto sam bila samo s balgarin i nemoga da go sravnq!

Фен
    Град
    Канзас сити
    4estno kazano ne mislq,4e seksualnite umeniq zavisqt tolkova prqko ot nacionalnata prinadlejnost na 4oveka.Vsi4ko zavisi ot 4uvstvata,jelaniqta mu i ot individualnite mu umeniq

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Мега фен
    И какво, ако никой не е спал с чужденец? Да не би спермата им да има вкус на шоколад? Аз не съм била.
    Какво правите в БЪлгария, след като българките са зле? Ходете в Америка! Малоумия. Вие не сте ли забелязали в БЪлгария какво правят момичетата на 11-12?

Цитирай Първоначално написано от Foxi_v6
    е ми не знам ама рускините са яко перверзни и доста палави ....ох не мисля какви са но американките са били супер особенно на 14 -15 какви работи правят и как се чукат на ранна възраст ....един приятел живее там и ми е казвал какви са в леглото и яко се кефят на чужденци ...забрененото е най-сладко там нали до 21 или не се сещам колко точно беше никакав полов живот а те тайно представете си кви са ...освен тва са много красиви като малки поне така са ми кавали ....искам да ги видя що са сливки са.....
    ти луд ли си момче?това,което каза е толкова далече от истината,колкото Сатурн от Земята.Ако приятеля ти ти е казал такива неща спокойно мога да го обявя за лъжец.Имам приятели в САЩ и те казват точно обратното.Та тях не ги пускат на диско да ходят ако нямат 21,не им дават да пият и т.н.,а това са мн важни предпоставки за запознанства и след това секс.Това да се ебеш на 14-15 години го има само тука в България.

balgarin i balgarka

abe vijte sq po qko li 6te vi e naprimer da si elngite s nqkav rqzn tu4en ili da si lenite s balgarin.az mislq 4e 6tq si legan s balgarin 4 e6te bopredpo4eta nego.i sam lqgala no s tu4en nikoga i ne mislq 4e 6te si legna.kajete 4eno po qko li 6te vie da s te s tu4en..turkinq ili s balgrin ..balgarka.ama 4esno

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
    abe po princip balgarite sme si nai-krasivite,nai-gotinite nai-4arovnite..abe voab6te sme si nai ama sega dli balgarskite maje sa po-dobri ot drugite(v legloto) nemoga da kaja za6toto sam bila samo s balgarin i nemoga da go sravnq!
    да бе да.освен.и най-завистливите и най-големите селяни...

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    Цитирай Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
    да бе да.освен.и най-завистливите и най-големите селяни...
    a puk germancite sa fa6isti ; rusnacite pianici ; francuzite zenstveni ...
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Цитирай Първоначално написано от DitmataMC
    Цитирай Първоначално написано от Foxi_v6
    ти луд ли си момче?това,което каза е толкова далече от истината,колкото Сатурн от Земята.Ако приятеля ти ти е казал такива неща спокойно мога да го обявя за лъжец.Имам приятели в САЩ и те казват точно обратното.Та тях не ги пускат на диско да ходят ако нямат 21,не им дават да пият и т.н.,а това са мн важни предпоставки за запознанства и след това секс.Това да се ебеш на 14-15 години го има само тука в България.

Ужасно далеч си от истината ,живяла съм във USA и момчето е право ,не всички са така и не по на 14,но станат ли на 16 ...почват да се чукат наляво и надясно,ходят по купони ..напиват се.Да по барове не ходят ,но пак то стига да са 10 момчета и 10 момичета с един галон бира даже е по удобно от дискотека ....леглата са им направо на дансинга ...Не мога да разбера само защо са ти толкова интересни момиченца по на 14 ..май има нещо сбъркано в теб

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стара тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си