.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

За какво е копчето "scroll lock" на клавиатурите

marushaa
    Guest
    natisni i she razberesh

Мега фен
    Според мен, то и "Нъмбър лок"-ът не правят нищо съществено...даже не съм видяла да правят нещо...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    sus Scroll Lock mi6kata nqma da se dviji sas samata si mi6ka ami sus strelkite na klaviaturata! leko e glupavo de-koi bi izpolzval strelkite sled kato si ima mi6kata?!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Guest
    @marushaa явно щом питам се интересувам

@`Death`Whore` когато то е включено може да пишеш с тази дясната част от клавиатурата, на която има Num Lock / * - числата от 0 до 9 . Enter и +

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    sus Scroll Lock mi6kata nqma da se dviji sas samata si mi6ka ami sus strelkite na klaviaturata! leko e glupavo de-koi bi izpolzval strelkite sled kato si ima mi6kata?!
    Току - що опитах. И нищо такова не стана.

Guest
    @rusalkata_ нещо не успях да те разбера дори и когато то си е натиснато движенията с мишката са позволени и на самия й скрол също

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    никфа идея.аз с тфа си сменям езика
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    mi tova sme go u4ili po informacionni tehnologii-pozvolqva s klavi6ite strlki da se upravlqva pokazalecut na mi6kata v nqkoi programi!ama v koi to4no ne pi6e!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

ni6to takova ne stava, spored men tova e nai-bezmislenoto kop4e na klaviaturata i trqbva da se mahne, koi e za

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    ni6to takova ne stava, spored men tova e nai-bezmislenoto kop4e na klaviaturata i trqbva da se mahne, koi e za
    аз съм авторът на темата и съм 100% сигурен, че все пак трябва да има някакъв смисъл от това копче не може просто ей така да го слагат на клавиатурите от толкова години насам...

Guest
    пак съм аз...и ако някой иска да разбере нещо по темата нека да погледне тук - http://www.straightdope.com/mailbag/mscrolllock.html И http://www.codeproject.com/cpp/togglekeys.asp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си