.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: SMS za Koleda

Sladur4ity
    Guest

SMS za Koleda

Kajete mi kakuv SMS da napi6a za gajeto mi ZA KOLEDA! Molq vi pomognete mi, rovih se i v drugi temi, no to4no pojelanie za Koleda ne namerih, plzzz kajete mi 6toto e vajno, i ni6to ne izmislqm, a samo se zduhvam

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    К'во се сдухваш толкова. Просто му напиши нещо и той ще е щастлив..к'во повече

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ейй тука има яки sms-и (все ще изровиш нещо):

www.myfreeworld.hit.bg/

Sladur4ity
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Ейй тука има яки sms-и (все ще изровиш нещо):

www.myfreeworld.hit.bg/
    mersi ama tuka nqma nikakvi koledni SMS-i i to za gajeto,
    pls pomognete mi

Супер фен
    През новата 200... година ти пожелавам 12 месеца без болести,53 седмици спокойствие,365 дни щастие,8760 часа без напрежение,525 600 минути удоволствие,315 3600 секунди Любов!

Щом часът 12 удари нека щастлив теб да завари и нека първият новогодишен ден те целуне вместо мен!

Весла Коледа ако има нещо по-ценно от здравето,по-необикновенно и красиво от любовта,по-желано от късмета и щастието и по-прекрасно от живота нека то бъде твое!!!

Само тези знаммм
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    През новата 200... година ти пожелавам 12 месеца без болести,53 седмици спокойствие,365 дни щастие,8760 часа без напрежение,525 600 минути удоволствие,315 3600 секунди Любов!

Щом часът 12 удари нека щастлив теб да завари и нека първият новогодишен ден те целуне вместо мен!

Весла Коледа ако има нещо по-ценно от здравето,по-необикновенно и красиво от любовта,по-желано от късмета и щастието и по-прекрасно от живота нека то бъде твое!!!

Само тези знаммм
    mersi mnogo mnogo ama tez nqma da mi zvur6at rabota
    trqbva mi sms za gajeto i trqq da e nqkoi i luboven i sladurski i zaka4liv ZA KOLEDA

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^

Весeла Коледа ако има нещо по-ценно от здравето,по-необикновенно и красиво от любовта,по-желано от късмета и щастието и по-прекрасно от живота нека то бъде твое!!!
    mersi mnogo mnogo ama tez nqma da mi zvur6at rabota
    trqbva mi sms za gajeto i trqq da e nqkoi i luboven i sladurski i zaka4liv ZA KOLEDA
    Tova ne stava li?
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако някоя вечер дебел,дългобрад старец
    влезе през прозореца и те открадне,
    не се притеснявай просто казах на дядо Коледа,
    че те искам за подарък!!!

Когато снежинки бели падат,припкат в нощта,когато декември изпраща последните вечери с тъга,то чуй че някой ти изпраща вечерен привет в нощта-бъди най-щастлив човек в любовта!

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Дванадесет камбани в мрака ще званят,две стрелки в едно ще се слеят,две години ще се поздравят и нека новата година от тях касмет голям ти донесе.

Когато снежинките бели,трептящо падат в ноща.когато Декември изпраща последната вечер с тага,знаи че има човек които те обича точно сега.

Пожелавам ти 12 месеца попътен вятър,365 дни слънце,8 760 часа усмивки и 525 600 минути щастие.Честита Нова Година

Нека струните на твоето сърце,леко и нежно позванят и те поздравят вместо мен в идващия новогодишен ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си