- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SMS za Koleda
Kajete mi kakuv SMS da napi6a za gajeto mi ZA KOLEDA! Molq vi pomognete mi, rovih se i v drugi temi, no to4no pojelanie za Koleda ne namerih, plzzz kajete mi 6toto e vajno, i ni6to ne izmislqm, a samo se zduhvam![]()
К'во се сдухваш толкова. Просто му напиши нещо и той ще е щастлив..к'во повече![]()
Ейй тука има яки sms-и (все ще изровиш нещо):
www.myfreeworld.hit.bg/
mersi ama tuka nqma nikakvi koledni SMS-i i to za gajeto,Първоначално написано от p4elata_brumze
pls pomognete mi![]()
![]()
През новата 200... година ти пожелавам 12 месеца без болести,53 седмици спокойствие,365 дни щастие,8760 часа без напрежение,525 600 минути удоволствие,315 3600 секунди Любов!
Щом часът 12 удари нека щастлив теб да завари и нека първият новогодишен ден те целуне вместо мен!
Весла Коледа ако има нещо по-ценно от здравето,по-необикновенно и красиво от любовта,по-желано от късмета и щастието и по-прекрасно от живота нека то бъде твое!!!
Само тези знаммм![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
mersi mnogo mnogoПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
ama tez nqma da mi zvur6at rabota
![]()
trqbva mi sms za gajeto i trqq da e nqkoi i luboven i sladurski i zaka4liv ZA KOLEDA![]()
Tova ne stava li?Първоначално написано от Анонимко
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Ако някоя вечер дебел,дългобрад старец
влезе през прозореца и те открадне,
не се притеснявай просто казах на дядо Коледа,
че те искам за подарък!!!
Когато снежинки бели падат,припкат в нощта,когато декември изпраща последните вечери с тъга,то чуй че някой ти изпраща вечерен привет в нощта-бъди най-щастлив човек в любовта!
Дванадесет камбани в мрака ще званят,две стрелки в едно ще се слеят,две години ще се поздравят и нека новата година от тях касмет голям ти донесе.
Когато снежинките бели,трептящо падат в ноща.когато Декември изпраща последната вечер с тага,знаи че има човек които те обича точно сега.
Пожелавам ти 12 месеца попътен вятър,365 дни слънце,8 760 часа усмивки и 525 600 минути щастие.Честита Нова Година
Нека струните на твоето сърце,леко и нежно позванят и те поздравят вместо мен в идващия новогодишен ден.