- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo polu4ihte ot Dqdo Koleda:)))
Hi na vs! Vesela vi Koleda-mnogo 6tastie, zdrave, pari, i mnoooogo liubof vi pojelavam![]()
![]()
Vidqh tema kakvo sme podarili za koleda nooo mi e interesno kakvo ste polu4ili za koledaAz polu4ih srebyrno kolie s ve6tica na nego(sybiram sqkvi figurki na ve6tici), pari, i seriq na avon s 4ere6i (obojavam 4ere6i) a predi 2-3 dni i parfium...i mnogo blagodarq na na6te za vs tova
![]()
![]()
Syjelqvam ako temata se povtarq, molq modovete da q zakliu4at v takyf slu4ai![]()
Aide hvalete se :P
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
veseli praznici i na teb!az polu4ih mn gotin zlaten prusten!!!
sega sam si s nego!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
vesela koleda pojelavam na vsi4ki i mn priqtni migove prejivqni s liubimite horaa za koleda poluchih mp3player, mmm no drugoto, za koeto poveche se radvam mn gotino gadjence
tq mi e golemiq podarak za koleda
![]()
![]()
Не си губи времето с човек, който не цени своето време прекарано с теб.
----HoUsE MuSiC RuLzz
----
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=131621
Нищо.
1. Мишка
2. Чорапи
3. Обица за пъпа с шипове
4. Табакера с моята група
5. Такова за врата
6. Едно много весело сувенирче
7. Парфюм на Живанши
8. Блуза
9. Още една
10. Голям кожен колан
11. Двойната спирала на Буржоа
И май засега са дотук
П.П. Весела на всичкиииииииииии :P
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
oooo super mnogo neshta (predimno drehi), no nai mn i haresa teniskata na Porsche (sistera mi q donese ot Germany, shtoto tq raboti v Porsche)![]()
![]()
![]()
Everything's gonna be alright...
mi az tai kato si imam vsi4ko ne se radvam na podaracite-imam predvid 4e za men e obiknoveno da mi se vzimat takiva ne6to vseki den-za tva mama mi kupi botu6ki i paltence-beli4ki i sa6to taka polu4ih ot 4inka strano portmone s cvetq i edna sladurska bluzkaot frends.....
p.s. iskam samoleeeeeeeeeeeeettttttt![]()
Дааа и аз тфа и се куфя супер мноо...супер мирише...Първоначално написано от ^FaiNt^F
И ръкавички без пръсти..едва ли не колекция ше си правя от такива ама се кефя мноо.Иначе некфи шоколади и телефон от наще.Най-сетне мога да си слушам любимите музички на телефона...
ботушки
плетен блузон..май така се казваше
![]()
розово шалче
:P
4ерно боди и черни боксерки
иии...тва е :P
Едно голямо ... нищо,поне засега.
От майка ми и баща ми-едно кожено яке,една кутия за бижута,една златна звездичка,новият аромат на Ескада,6тата книжка за Хари Потър,една гривна,още едно колие,чанта Люи Вюитон.
От баба-кутия за бижута.
От брат ми и приятелката му-колие Сваровски
От най-добрата ми приятелка-един парфюм
От братовчед ми-четка за коса,шампоан и дезодорант.
От гаджето-обици и една книжка,която страшно много исках
1.парфюм и душгел calvin klein euphoria
2.чанта
3.сенки
4.спирала
5.молив
6.пудра
7.руж
8.обеци
9.несесер
10.панталон(който е отвратителен и няма да нося
11.гъба!?!
12.пари ии тва е общо взето
Най-хубавият подарък сама си го направих - концерт на The Fugees (на 22.12.2005). Иначе сега като си дойдох, всичките роднини парички ми дадоха. Е верно, и една сребърна гривна ми подариха и там някви подобни боклуци, ама тва не е важно.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
1.Kubinki(za 150lv si gi vzeh(s 4erveni vruski-20 dupki)
2.mnoo qko fle64e
3.4asovnik
4.pantalon
5.tesni obiknovenni dunki(i si gi slagam v kubinkite)
6.Mnogo qka bluza(na garba i pi6e:ANARCHY)
7.Lula
8.Mnogo qka metalna kutiq za cigari(mai se nari4a6e tabakera)
9.Edna kusa poli4ka(4erna,mnogo sladka)
Emi mai samo za tva se se6tam,i nai vajnoto na6te mi dadoha i nekvi Kinti,s koito 6te si vzema bonboni i drugi takiva za nova godina....![]()
![]()
![]()
aaauuu i sa se setih i edni rakavi4ki,koito sa mnogo moderni i fe6unski sega i nokoga nqma da sloja
i edni kafevi pantofki za vku6ti za 28 leva mama mi gi vze no naistina sa nai odobnite pantofki na sveta(6toto sa s ortopedi4ni stelki) mnoo sa qkiii
magazinat se namira na pirotska(edin gooolqm magazin za obuvki)i ot tam sa![]()
Pari i parfum
sega sledva da pohar4a parite![]()
aa i edin srebyren prysten i za vrata,ako se seshtate edni kojeni vryv4ici deto sa mnogo i na tqh moita bukva E (srebyrna s nqkakvi kamy4eta) mnogo me kefi
бас - 50W (само, до година 120 съм си нацелил) 38-250Hz бе бива
тоя в няво
струята въздух през бас рефлектора е като от сешоар, само дето е много по студена. иначе гледах един 40см ама само говорителя с касата беше 150 лева, и нямаше с ко да го захранвам. иначе тва щеше да прави тайфун в стаята ми. ама... нищо догодина може тва вместо онова 120 ватовото. има време
днес зададох същия въпрос на един от блока, който ми отговори "нищо, но от сърце" звучи готино, а?
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц