- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дълго или късо яке?
Momicheta,kakvi qketa nosite ?Dylgi ili kysi?Kakvo predpochitate-da vi e po-toplo ili da izglejdate po-dobre ?
Дългу щото ми топли кръстчето, пък и съм слаба и мъ кефи как ми седи![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
еми мойто си е късо и тънко.аз зимата ходя с 2 суитча и 2 шапки![]()
Дългото е за студените дни(покрива ми кръста и мога отдолу да съм си с потник ако искам), а когато е по-топличко съм с късото(например с дълга блузка отдолу, която се подава под якето-мн е яко)
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
Az predpo4itam kusite qketa![]()
Nemoga da sum s dulgo, ne mi haresva kak stoi![]()
ami imam i po-kusi4ko i po-dulgo, zavisi kolko e studeno, No principno haresvam kusi4kite qketa.
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
късо
Късите са мн яки ама ходя със средни))
Аз имам 3-дълго,средно и късо и ги сменям според времето и настроението ми.![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
амммм предпочитам късото якенце![]()
ама не много късо де,покрива ми кръста,ама не е от онезите дета са многоооо дългите(шубите)![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
kuso
И аз никак не обичам дългите якета.Моето е средно и много си го харесвам - малко над дупето ми идва.
Тая година съм със късо яке,спортен модел.Да ви кажа не е много тънко и си ми е много добре с него,пък и стои супер.А пък за кръстчето си нося бодита![]()
старото ми яке е дългоо до коленете,новото е по-късичко,а якето за сноуборд ми е най-перфектно....щото си има адски много джобове,покрива ми кръста и пази от вятър....
ама аз сичките си ги обичам,така или иначе нямам избор
късо!
не мога да ходя с дълго,щото не се чувствам удобно а и не ми стоят добре щото съм много нисичка
:P
А с късото кръстът ти изстива.
С късо - от студ умри гъзар бъди.
obojavam dalgo i silno vtaleno-naimnogo se haresvam s takiva i imam tri v razli4ni cvetova-sa6to taka mislia i4e me pravi po visoka...![]()
KaSo) Maika se mi vikashe 4e mi bilo studeno , za tva sq mi kupiha kaso paltence (pone da mi e toplo)
haxhaa![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!