.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 266
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    А "Криеница" не го препоръчвам на никой, който още не го е гледал - не си заслужава!
    Пффффф тфа Криеница е по-як филм от половината, които си изброила. Нищо не разбираш. Факт.

"Шесто чувство" - велик е! Препоръчвам на всеки да го гледа...много е хубав наистина!
    А Шесто чувство определено е перфектен филм. Но на мен лично не ми беше страшен, а тук май става въпрос за наистина СТРАШНИ филми.

Saatana vittu perkele hate crew!

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    "klasnata s maika mi "samo ot toq film sanyvam ko6mari...
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак

za filmite na ujasi

Teksasko klane i pisak 1 i 2.Teksasko klane ne be6e ba6 stra6en a po-skoro gnusen i brutalen.Pisatzite biaha po-skoro fantasmagorii.V pisatzite se razkazva za edin otka4en serien ubietz s mazka.A v teksasko klane za bratia ubiitzi i t.n.

Цитирай Първоначално написано от Boot
    А "Криеница" не го препоръчвам на никой, който още не го е гледал - не си заслужава!
    Пффффф тфа Криеница е по-як филм от половината, които си изброила. Нищо не разбираш. Факт.

"Шесто чувство" - велик е! Препоръчвам на всеки да го гледа...много е хубав наистина!
    А Шесто чувство определено е перфектен филм. Но на мен лично не ми беше страшен, а тук май става въпрос за наистина СТРАШНИ филми.
    И кое му е якото на "Криеница"? На мен въобще не ми хареса! (вкл. и на брат ми и сестра ми, че го гледахме заедно) Факт!

Иначе за "Шесто чувство"...той е малко психо, а границата със ужасите не е много далечна.

А и да ти кажа аз не мога да преценя кой филм е страшен, защото за мен никой не е.

Иначе сега се сещам и малко класика - "Страх.ком" и "13 призрак".

Saw само първата част обаче,.. голямо напрежение и всякакви извратени работи.. най ме стресна ей тая кулата...дето тоя говореше чрез нея, много беше неприятна.
    Final Destination ...смех смех тоя филм е комедия, не хорър супер посредствен и тъп
    Къщата на восъка .. филма до средата е пълна скука ама накрая е добре направено и пак не е страшно
    Тексаското клане не ми хареса. Кървища разни и тъпотии, няма психария няма напрежение.
    Хайд енд сиик беше тъп филм определено а сега скоро гледах някакъв нов..Тамара .. тъпооо лелеее няма вече хубави хоръри, очаквам сега Saw 3 да излезе
    Don't worry, be happy

Повече от фен
    Град
    (:
    saw (ubiistven puzel) mislq 4e taka go prevejdat
    The pain is temporary!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue

И кое му е якото на "Криеница"? На мен въобще не ми хареса! (вкл. и на брат ми и сестра ми, че го гледахме заедно) Факт!

Иначе за "Шесто чувство"...той е малко психо, а границата със ужасите не е много далечна.

А и да ти кажа аз не мога да преценя кой филм е страшен, защото за мен никой не е.

Иначе сега се сещам и малко класика - "Страх.ком" и "13 призрак".
    Лууууда ли сииии ?! Тфа малкото момиченце от Криеница играе толкова шизофренично-зарибяващо. Нечовешко е. Освен това идейката малко напомня Шесто Чувство. Иначе брат ти и сестра ти не разбират също. Факт. Не ме цитирай.

Иначе.... границата между психо и ужаси си е доста далечна, ако Шесто Чувство го смяташ за психо. НЕ Е СТРАШЕН ФИЛМА. КАКТО SAW и SAW 2 НЕ СА СТРАШНИ.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ае "Криеница" си е баш много скучен. Гледал съм поне 3 филма като него със същия сюжет. Нищо ново. Истинските извращения са в Cannibal Holocaust. Има сега една серия Masters of Horror. Има ги в аренабг. Тях гледайте, особенно епизод 8. Няма връзка м/у епизодите. Всеки отделен епизод е екранизация на известен хорор разказ. A must see !

Единствено момиченцето от "Криеница" го признавам, то направи филма що-годе за гледане! На нея трябва да и се признае, че перфектно си е изиграла ролята. Но самият филм беше ужасно тъп, въобще не ми хареса замисъла.
    Между другото същото момиченце участва и в "Ужасът в Амитивил", но ролята и е доста по-малка.

Ааа и някой спомена "Тамара" - на мен преди няколко дни ми го хвалеха и скоро и аз ще го гледам, казват хубав бил...

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Единствено момиченцето от "Криеница" го признавам, то направи филма що-годе за гледане! На нея трябва да и се признае, че перфектно си е изиграла ролята. Но самият филм беше ужасно тъп, въобще не ми хареса замисъла.
    Наистина много тъп филм!Преди няколко дни гледах някъф Dark Water също става въпрос за призрак-приятел на едно малко момиченце същата тъпотия ... Честно казано няма изобщо нови брутални филми
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xDON CORLEONEx
    Ringu, Ju-On, House By The Cemetery, The Fog, The Beyond, Shutter, Children Of The Corn (най-първите части), The Texas Chainsaw Massacre (1974), Suspiria, Profondo Rosso, The Eye, Night Of The Living Dead (196 и абсолютно всички филми на Лучо Фулчи и Такаши Миике.
    Ето това е истината. Няма слаб филм, измежду изброените.

ЛУЧО ФУЛЧИ е сила, а Миике е просто класикът на ултра насилието и извращението в модерното японско общество.
    Ако искате нещо наистина болно гледайте нещо от Za Guinipigu сериите или Naked Blood, едни от малкото филми където можете да видите как жена си изяжда вагината с вилица!

Guest

филм4е

как се превежда на английски филма Предизвестена смърт?

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    "The ring"...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Голям фен
    Teksasko klane .. prosto e po istinski sluchai .. ako ima neshto po brutalno ot tva ..

Американска нинджа 10 с майкъл дудиков !Голем въргал голем ужас !

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Кървавата Мери , SAW2 , Мълчането на агнетата ,
    може би

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    "The ring"...
    Пфхааааа да тва го забрайх..
    ужас то по него е направен страшен филм 3 нали?:Р
    аа и тексаското кланее

avril4ever
    Guest

Re: Кой е най-бруталния филм на ужасите,който сте гледали?

po princip ne me e strax da gledam nqkav xoror film...no tozi koito nay-mnogo me e vpe4etlil e ubiystvo v amitivil...tova momi4e naistina e dosta stra6no! A i osven tozi mnogo me izkefi kuklata dolly mnogo e qk film edin ot lubimite mi kato sa6to i teksasko klane mnogo me kefi kak onaq se samoubiva

Teksasko klane! Yjasen be6e prosto...kato se ima na predvid 4e go gledah sam sama i to na tumno...UJAS!
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Абе я хванете всички и изгледайте - Сальо Или 120 Дни В Содом по мотиви от едноименния роман на Маркиз Дьо Сад. По-брутален и болен филм никъде няма да видите.
    Каквото и да съм написал, все съм прав

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от NeverForgiveNeverForget
    120 Дни В Содом по мотиви от едноименния роман на Маркиз Дьо Сад...

Хубаво филмче е...Много даже
    Да разбирам, че си го гледал/а?

Фен
    Град
    Sofiq
    Saw
    Saw 2
    Final destination
    Final destination 2
    Hide and seek (но той по-скоро е трилър според мен)
    The ring
    The ring 2
    13 ghosts (бива го, но не е особено страшен)
    The skeleton key
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

120 Дни В Содом по мотиви от едноименния роман на Маркиз Дьо Сад...

Хубаво филмче е...Много даже
    Да разбирам, че си го гледал/а?
    Разбирай
    Maлко ми е трудно да ти повярвам. Ако ми кажеш каква националност е филма и кой е режисьора, ще ме убедиш.

ami predi kato bqh na 9-10 godinki se plasheh mnogo ot "TO" ama sq ni6to ne me trogva taka...

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    То ! Ей тфа е филма просто .. сега, който го гледа няма да му е особено страшен, но за времето си беше уникален( от 1990 година е).. аз бях на 2-3 годинки като го гледах с нашите .. и просто от тази ми възраст нищо не помня .. помня единствено филма "ТО". Представете си кфи ужаси ми е докарал Беше ме страх да ходя сама до тоалетната(шото нали излиза от каналите) и ме е било страх от баща ми щото съм го оприличавала на клоуна!(нищо общо нямат със сигурност) Но и сега като го гледам филма ми е страшно заинтригуващ .. все пак Стивън Кинг е велик! Жалко че вече не пише..
    Иначе и 13th ghost определено ми беше страшен.. но само докато го гледах Понеже гледам почти само такива филми и просто няма как да ме хващат параноите..
    Иначе си спомням като бях малка имаше един филм дето някфо извънземно пускаше някфи мании и те се лепяха по хората и им смучеха кръвта.. ясно ми е останал в съзнанието но не мога да се сетя как се казваше..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си