- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-бруталния филм на ужасите,който сте гледали?
Пазолини е сила, определено. Жалко, че не е доживял да си види филма.
Хахахах The Ring страшен. Хахаха![]()
![]()
Втората част пък съвсем. Комедии
И двата ги гледах сама, на тъмно, в 3 сутринта, а дано се уплаша, ама нямаааа
Пробвайте Scary Movie 3 като толкова ви харесва The Ring (за който не е разбрал това е Предизвестена Смърт). Това е лудата ебавка с Ринга, попилях се от смях с него![]()
![]()
![]()
SAW,SAW2,Candyman,The Grudge-3-te 4asti mn bolni filmi sa tva, sigurno ima i po-stra6ni no tezi sam gledala
На лъжата краката.... не са ръце !!!
Восъчната къща
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Много, но повечето съм ги забравил... Последните беха "трион" и "къщата на восъка".
"Ужасите на Елм стрийт" - това е филмът. В него се разказва за Фреди Крюгер, някакъв психопат, който на едната ръка има скалпели вместо пръсти. Тоя тип влиза в сънищата на хората и ги убива, само че не само в съня им...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
На този филм повече се смях от колкото да се плаша.. Супер предсказуем и много много тъп!Първоначално написано от xDON CORLEONEx
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
saw 1 ne e tolkova brutalen no ne e kato nqkoi bezsmislen horar film kadeto si4kite otivat v nqkva ka6ta i tam mnogo "stra6no" pukvat si4kite![]()
predizvestena smart 1,a 2rata 4ast ima 1 mnoogo strqska6t moment![]()
teksasko klane e mnoogooo brutalen..tva ne e film za izpuskane![]()
![]()
a zlo ot otvadnoto me stresna mnogo kogato edin sliza6e po stalbite i nastapi 1 plastmasovo 6i6e![]()
![]()
![]()
![]()
taka izpi6tqh 4e sabudih baba mi![]()
[/b]
Мой човек, да си имаме уважението. Найт Ъф Дъ Ливинг дед е ПЪРВИЯТ Зомби хорър въобще, а режисьорът му е Джордж А Ромеро - ВЕЛИК ЧОВЕК, 80% от съвременните ужаси нямаше да ги има ако не беше тоя филм. Макар да е от 68-ма година филма носи злокобна атмосфера на обреченост а самия факт че е черно бял допълва за страха. Да не говорим че е признат за един от най-великите филми на всички времена. Просто говориш тъпотии.Първоначално написано от Absconding
Извинявам се искреноПървоначално написано от xDON CORLEONEx
Грешката е моя. Ти говориш за този от 68ма.. а аз за цветния от 90-та
Не съм те разбрала, съжалявам.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ооо тоя a nightmare on elm street не беше ли с ония фреди крюгер?!?готин беше ама не чак толкоз страшен.saw едно много ми хареса ама saw2 нещо само кървища..стреснах се само на оная сцена с прасето..(прасе маска на прасе защо прасе?!?) обаче края хич не ме изкефи беше някъф ебаси измисления абе супер тъп някъв...и кво оная му била наследничката егати простотията...разочарова ме.винаги първите филми са най-яки![]()
o daaaaПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
kak zabravih![]()
to sas sigurnost vliza v klasaciite
mn e qk/vareki 4e i az sam go gledala otdavna imam nqkakvi roblqsaci
/
ne e stra6en/do kolkoto si spomnqm/ noe intr
Преди доста време имаше един и ако не се лъжа се казваше Децата на царевицата![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Teksasko klane
Nai gadniq film koito nqkoga sum gledala![]()
ами не се сещам за по-брутален филм от Saw...i 1-вата и 2-рата част...
gaden e toq naistina a kakto i zubolekarq 1 i 2Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
"тексаско клане" за мен е доста бруталничък...
"Целувка за лека нощ"
Saw1,Saw2,Boo & Madhouse![]()
Много рядко ми се случва да се плаша вече от филми,но Gothika,Madhouse,The Descent,Shutter,The Amityville Horror.. не са лоши,но не са и от най-страшните!
Бързи И Яростни.
emi opredeloeno Teksasko klane i SAW 1 i SAW 2Obojavam ujasi i tiq 3 filma moga da gi gledam po sqko vreme na denono6tieto
![]()
Ми оня ден гледах Тамара и направооо....ужасен беше...и го гледах точно преди да отида на даскало и цял ден треперих![]()
Аууу аз по принцип избягвам такива филми, не мога да ги гледам, но все пак се е случвало с приятели да гледам и най-изродските са SAW (гледах само 1, 2 не можах) и "Трион" уникално ужасен филм...
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Ми за едно момиче,което е пълна аутсайдерка и се занимава с магий и едни искат да й направят номер...и го правят и тя се разбеснява и се сбиват там и умира...и те я погребават,но на другия ден тя идва на даскало но вече не е мърла а некфа готина и така започва да ги избива сичките...кара един да си отреже езика и ухото със скалпел и после да си го забие в окото...или пък една да си изяде пръстите.....аве ужасен е...Първоначално написано от Whisskas