.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 266
    xDON CORLEONEx
    Guest
    Пазолини е сила, определено. Жалко, че не е доживял да си види филма .

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Хахахах The Ring страшен. Хахаха Втората част пък съвсем. Комедии И двата ги гледах сама, на тъмно, в 3 сутринта, а дано се уплаша, ама нямаааа
    Пробвайте Scary Movie 3 като толкова ви харесва The Ring (за който не е разбрал това е Предизвестена Смърт). Това е лудата ебавка с Ринга, попилях се от смях с него

Фен
    Град
    Plovdiv
    SAW,SAW2,Candyman,The Grudge-3-te 4asti mn bolni filmi sa tva, sigurno ima i po-stra6ni no tezi sam gledala
    На лъжата краката.... не са ръце !!!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Восъчната къща
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Много, но повечето съм ги забравил... Последните беха "трион" и "къщата на восъка".

"Ужасите на Елм стрийт" - това е филмът. В него се разказва за Фреди Крюгер, някакъв психопат, който на едната ръка има скалпели вместо пръсти. Тоя тип влиза в сънищата на хората и ги убива, само че не само в съня им...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xDON CORLEONEx
    Night Of The Living Dead
    На този филм повече се смях от колкото да се плаша.. Супер предсказуем и много много тъп!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

saw 1 ne e tolkova brutalen no ne e kato nqkoi bezsmislen horar film kadeto si4kite otivat v nqkva ka6ta i tam mnogo "stra6no" pukvat si4kite
    predizvestena smart 1,a 2rata 4ast ima 1 mnoogo strqska6t moment
    teksasko klane e mnoogooo brutalen..tva ne e film za izpuskane
    a zlo ot otvadnoto me stresna mnogo kogato edin sliza6e po stalbite i nastapi 1 plastmasovo 6i6e
    taka izpi6tqh 4e sabudih baba mi [/b]

xDON CORLEONEx
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Night Of The Living Dead
    На този филм повече се смях от колкото да се плаша.. Супер предсказуем и много много тъп!
    Мой човек, да си имаме уважението. Найт Ъф Дъ Ливинг дед е ПЪРВИЯТ Зомби хорър въобще, а режисьорът му е Джордж А Ромеро - ВЕЛИК ЧОВЕК, 80% от съвременните ужаси нямаше да ги има ако не беше тоя филм. Макар да е от 68-ма година филма носи злокобна атмосфера на обреченост а самия факт че е черно бял допълва за страха. Да не говорим че е признат за един от най-великите филми на всички времена. Просто говориш тъпотии.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Night Of The Living Dead
    Мой човек, да си имаме уважението. Найт Ъф Дъ Ливинг дед е ПЪРВИЯТ Зомби хорър въобще, а режисьорът му е Джордж А Ромеро - ВЕЛИК ЧОВЕК, 80% от съвременните ужаси нямаше да ги има ако не беше тоя филм. Макар да е от 68-ма година филма носи злокобна атмосфера на обреченост а самия факт че е черно бял допълва за страха. Да не говорим че е признат за един от най-великите филми на всички времена. Просто говориш тъпотии.
    Извинявам се искрено Грешката е моя. Ти говориш за този от 68ма.. а аз за цветния от 90-та Не съм те разбрала, съжалявам.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Повече от фен
    ооо тоя a nightmare on elm street не беше ли с ония фреди крюгер?!?готин беше ама не чак толкоз страшен.saw едно много ми хареса ама saw2 нещо само кървища..стреснах се само на оная сцена с прасето..(прасе маска на прасе защо прасе?!?) обаче края хич не ме изкефи беше някъф ебаси измисления абе супер тъп някъв...и кво оная му била наследничката егати простотията...разочарова ме.винаги първите филми са най-яки

Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    То ! Ей тфа е филма просто .. сега, който го гледа няма да му е особено страшен, но за времето си беше уникален( от 1990 година е).. аз бях на 2-3 годинки като го гледах с нашите .. и просто от тази ми възраст нищо не помня .. помня единствено филма "ТО". Представете си кфи ужаси ми е докарал Беше ме страх да ходя сама до тоалетната(шото нали излиза от каналите) и ме е било страх от баща ми щото съм го оприличавала на клоуна!(нищо общо нямат със сигурност) Но и сега като го гледам филма ми е страшно заинтригуващ .. все пак Стивън Кинг е велик! Жалко че вече не пише..
    o daaaa
    kak zabravih
    to sas sigurnost vliza v klasaciite
    mn e qk /vareki 4e i az sam go gledala otdavna imam nqkakvi roblqsaci /
    ne e stra6en/do kolkoto si spomnqm/ noe intr

Супер фен
    Преди доста време имаше един и ако не се лъжа се казваше Децата на царевицата
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Teksasko klane

Nai gadniq film koito nqkoga sum gledala

Guest
    ами не се сещам за по-брутален филм от Saw...i 1-вата и 2-рата част...

бе горе бях аз...а уж се логнах....

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Dr.Giggles
    gaden e toq naistina a kakto i zubolekarq 1 i 2

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    "тексаско клане" за мен е доста бруталничък...
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    В България
    Много рядко ми се случва да се плаша вече от филми,но Gothika,Madhouse,The Descent,Shutter,The Amityville Horror.. не са лоши,но не са и от най-страшните!

Guest
    Бързи И Яростни.

BeHuTo_91
    Guest
    emi opredeloeno Teksasko klane i SAW 1 i SAW 2 Obojavam ujasi i tiq 3 filma moga da gi gledam po sqko vreme na denono6tieto

Град
    In The Meadow Of Sinful Thoughts
    Ми оня ден гледах Тамара и направооо....ужасен беше...и го гледах точно преди да отида на даскало и цял ден треперих

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Аууу аз по принцип избягвам такива филми, не мога да ги гледам, но все пак се е случвало с приятели да гледам и най-изродските са SAW (гледах само 1, 2 не можах) и "Трион" уникално ужасен филм...
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Град
    In The Meadow Of Sinful Thoughts
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от ^Black_Dove^
    Ми оня ден гледах Тамара и направооо....ужасен беше...и го гледах точно преди да отида на даскало и цял ден треперих
    Кой е тоя филм?Не мога да се сетя.....за какво се разказва?
    Ми за едно момиче,което е пълна аутсайдерка и се занимава с магий и едни искат да й направят номер...и го правят и тя се разбеснява и се сбиват там и умира...и те я погребават,но на другия ден тя идва на даскало но вече не е мърла а некфа готина и така започва да ги избива сичките...кара един да си отреже езика и ухото със скалпел и после да си го забие в окото...или пък една да си изяде пръстите.....аве ужасен е...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си