- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-бруталния филм на ужасите,който сте гледали?
Saw, Saw II и... може би... Final Destination I/II и... Blair Witch, той не е хорор баш, ама филм е![]()
ubiistven pazel 1 i 2
strah.com
predizvestena smart1
turbalan
i o6te mnogo (po4ti vsi4kite deto sam gi gledala)
hahahahah![]()
Кубът на страха
Убийствен пъзел 1 и 2
Тексаско клане - №1
There Are No Friends. Only Interests.
Не беше ли каза че не си гледала Восъчната къща?Първоначално написано от Murderdoll
![]()
Предизвестена смърт-Опит за стряскане
Тексаското-само мисълта, че е по истински случай е страшничка
Dr.Giggles-чиста комедия особ. оня като се смее...
Мм нз, чак брутални... Ама айде Evil Dead, House of 1000 corpses, Event Horizont, Live feed, Freddy vs. Jason е хубав, A Nightmare On Elm Street ест.
Some things are better left unsaid!
SAW2
Егати 90% от филмите които споменахте съм си гледала и не са никакви ужаси..ебаси тоя филм страх.ком е направо като приспивно филмче, или пък Тамара или Madhouse,The Descent,...ник'ви ужаси не са. На The Descent кое му е ужасното-оная като пада и си чупи коляното и и излиза костта ли?Пфф..още не съм попаднала на истински брутален и ужасен филм и не мисля, че скоро ще открия такъв.Особено тези които ги правят последните години.
Stigmata и Doom -не че бяха фрашкани с кръв,но все пак ми се сториха страшнички,въпреки това бяха два много хубави филма.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Абе вие въобще четете ли че пише "филм на ужасите"?
"То" е банален, тъп и нескопосан. И като изпълнение и като сюжет. Няма почти нищо общо с книгата. ("То" ми е любимата книга)
За мен единствените качествени филми с чудовища са: Пришълец, Пришълци, Пришълец 3, Хищникът и Хищникът 2. Те не са точно ужаси, имат и екшън, но са невероятни филми.
А иначе и тези кратките сериалчета, екранизации по Кинг, също са приятни, но не са страшни.
Също така "Тихият хълм" ("Silent Hill") е много хубав филм, много може да се разсъждава върху идеята която носи (и която е взета от игрите). Този филм е единственият, който ме ужасява, и то заради самата идея.[/u]
Естествено, че SAW и четирите части.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Gledah edin film kakzva6e se cannibals ili canibals nz to4no kak se pi6e toi e zabranen v nad 25 durjavi i e predi 25 godini star e .. nz dali moje da se kaje 4e e film no po deistvitelen slu4ai pred kamerata canibali qdat jurnalisti koito otivat na takuv ostrov da snimat jivota im...nz dali o6te su6testvuva filma.. tai 4e tez bozi4ki det ste gi gledali sa yspokoite 6tot sum gledal real
Ами не си падам много по ужасите,но това мнението преди мен за тези канибали ме заинтригува ще го потърся.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Cannibal Holocaust се казва тоя филм за който говорите. Наистина няма кой знае какъв сюжет, но като го гледате, имайте едно наум, че не гледате постановка а реални кадри. То филма затова е забранен в сума ти страни както някой каза, примерна причина: в него РЕАЛНО са убити 6 животни (включително маймуната от сцената където й резват половината мутра с нож). За избитите хора няма смисъл да се говори..
"Предизвестена смърт" 1...най-отвратителното нещо,което съм гледала,умрях си от страх!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Като гледам само Whisskas и двама които споменаха разбират от филми на ужасите,другите сте гледали
тексаско клане,предизвестена смърт,убийствен пъзел и къщата от восък.Това ли са ви ужасите?Cannibal Holocaust е документален филм едва ли не,по-брутален няма,ето ви резюмето да добиете представа:
## Резюме : Годината е 1979. Експедиция от трима мъже и една жена тръгва към джунглите на Южна Африка, за да стигне там, където “времето е спряло преди две-три хиляди години”. Това се превръща в третата експедиция до там въобще и третата, от която никой не се връща. Спасителен екип предвождан от проф.Монро тръгва да ти търси. Е, той разбира съдбата им и успява да се завърне със изсниманите от експедицията филмови ленти. Точно тези ленти разкриват съдбата на екипа и причините за нея. В IMDb филмът е вписан с жанр “Ужаси”, но това е меко казано. Жестокост, канибализъм… Бих казал “не е човешко просто”, но точно там е работата - уви, това е човешко. Да, след този филм се замислих над смисъла на тази дума. По-невероятното е, че всичко това не е постановка, а реални кадри. Още не мога да го осъзная. Именно затова филмът е забранен в над 30 страни. Мисля, че още не мога да осъзная какво съм видял… А това горе е финалната реплика на филма…
истински хоръри са
The Descent,The Amytiville Horror,A Nightmare On Elm Street и Cannibal Holocaust
мисля да погледна какво представлява този 120 дни в содом
п.п.
В САЩ вече втора година се организира някаква промоция или там каквото е,публикуват по 8 филма на година (вече са излезнали 16),за които в рекламата на тази промоция се казва,че всяка година има филми,които публиката никога не разбира за тях защото съдържанието им е сметнато за "твърде графично,твърде шокиращо за главната публика"
ако се интересувате напишете в гугъл
8 films to die 4/8 films 2 die 4/8 films to die for или нещо подобно и ще ви излезне сайта в който има списък с имената на филмите,повечето от които ги има вече в замунда или аренабг или предстоят да бъдат качени.
А,да да добавя филмът Unrest(един от тях) е първият филм,сниман с истински трупове и го има го в замунда (:
ААаа много гаден филм...Първоначално написано от sherry
Cannibal Holocaust е най-гнусния филм,който съм гледал,за страшен не знам.
филма е трагедияПървоначално написано от st1ka
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
И аз съм на това мнение...
Има много такива теми, незнам защо пускате още???
И м/у др пише "филм на ужасите" кфо ми се нааквате всички на
предизвестена смърт... аз да ви кажа изобщо не е страшен...
I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad
Не знаех, че Unrest е сниман с истински трупове. Филмът не ми направи кой знае какво впечетление. Само дето преди да го гледам някак си ми се озова в плейлиста на Winamp-a и докато си слушам някъв имокор почват некви странни звуци и докато се усетя, че се е пуснал някъв филм си изкарах ангелите. И както чувам тия звуци, излизам от интернет и пред лицето ми някви мъртви хора в аквариум. Кофти.
Иначе аз не съм намирала филм, който да ми изкара ангелите, а повярвайте мнгоо съм гледала. Като бях по-малка и гледах "Кошмарът на Елм стрийт" малко се пооплаших, но нищо повече.
Стресирала съм се най-вече от едно клипче по филма "Предизвестена смърт", в което Самара все ендо ще излезе от екрана... Беше много стресиращо, въпреки че бяхма 7 момичета в стая и в същото време получих смс.
If love exists, I will fall...
Ami se po4vam da gledam predizvestena smart i se sam s nqkoi i se ne moga da go izlgedam![]()
Ina4e sam gledala dosta filmi ama ne sa tolkova brutelni saw 1 2 3 4 teksaskoto neznam ne moga da kaja brutalen nito stra6en aaa i mai tunela na smarta
Abe trq izgledam predizvestena smart i togava shte moga da kaja ama nqma da se slu4i skoro![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
The Butcher ( Касапинът )![]()