- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-бруталния филм на ужасите,който сте гледали?
тос филм е копие на погрешен завой.. нищо инт..Първоначално написано от jeni92_abc
предизвестена смърт не е брутален ...той е типична психарияПървоначално написано от kuklichka_bg
бруталии ... the Ruins,The mist,House of wax,final destination,Общежитието 1 2,Frontiers, ..пф не ми са мисли почти сичко добро кат ужас съм го гледала...
Погрешен завой и Огледала![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Rest Stop![]()
![]()
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
i dvata sa mnogo hubavi... i teksasko klane..Първоначално написано от puhen0to
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Cannibal Holocaust аз пък зн че е наистинатова което гледах беше брутално има още един койте се казваше нещо от сорта "Погрешен завой" той беше брутален
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Най-бруталната сцена е в Hostel 1 или 2 забравих кой.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Истиснки филми за ценители...и са страшни ! oOПървоначално написано от Adwokat
По темата: Shutter
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
оле тфа го гледах към 1ч тази нощ мн е гаден![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Имам чувството,че тоя филм ми остави белег просто...толкова ме потресе..особено имаше една сцена май,дето на неква и завряха камък в оная работа...брутален е,имам го на дискПървоначално написано от Mastodont
Frontiers,High Tension,Chaos i ima i dr..
P.S:Mn gadno be6e tva sas kostenurkata v Cannibal Holocaust..
Първоначално написано от angellove
мн страшни филми съм гледала ама имаше за един тунел нз как се казва ОТКАЧИхххххххх :shock можеби щот го гледах като бях сама ли нз иначе повечето нови страшни филми ни ги бива .Последните който гледах бяха Огледала и Петък 13 пълна пародияя
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
единствения филм уплашил ме някога е Тексаско клане 1 и 2, но вече няма хоръри както преди сега всичко е романтична крими драма
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
"Saw" 1,2,3 и 4!Ужасен е!![]()
[img]http://api.ning.com/files/czRW0-KGYd1qIVGQzoaJmJDe4DK9GL6mHvYOVsRhU5*oat8bZSTVWst8 FSZ-C-botz3WY7ei*wt57cWSk7n4h4vrJVRoC-LX/dani_filth.jpg[/img]
The hills have eyes 2 & Cannibal holocaust
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Cradle of Fear
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
nai brutalniq koito sym gledal e guinea pig nqkolko 4asti 6 mai ne pomnq toi ne e stra6en toi si brutalen
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
хм... бе мн са ме плашили... била съм психирана от гняв (the grudge) мм преизвестена смърт... ама след като ги изгледам и ако си го пусна пка нищо ми няма... само за момента ми е цялата работа.А незнам дали вие правите разлика между психиращо и брутално/отвратително. Примерно има филми които са уж страшни ма те са само брутални (коления и т.н.) Затова мен ме плашат само психота от другите ми е само отвращение и изненада за жестокоста за момента
а тоя канибалски холокост... пуснах го за 20 мин и се отказах да го гледам сама.... щях да си върна вечерята
Ти си пусни the hills have eyes да видиш няма да можеш да отидеш до тоалетната от страх
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
серизно ли аз за тоя съм чувала, че е голяма бозаПървоначално написано от scyLLa
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
еми гледала съм го... мога да отида до тоалетната![]()
и 5Първоначално написано от Zarrie
![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе