- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-бруталния филм на ужасите,който сте гледали?
Paranormal Activity ме накара да подскоча на места![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
freddy vs. jason![]()
If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent
мии когато настъпи мрак, погрешен завой, то, моят кървав свети валентин, петък 13, влак за месо, тексаско клане, восъчната къща а от хотелът на ужасите още сънувам кошмари![]()
Гледаите това и тя ще ви се обади http://www.youtube.com/watch?v=IlhZCDlEmh0![]()
![]()
![]()
![]()
мдаа paranormal activity и death tunnel ги препоръчвам многоПървоначално написано от Mar7i
иначе 1408 не е страшен. просто показва колко слаби са хората психически
the game
Всичките части на SawПо-принцип филмите на ужасите са голяма боза, обаче този наистина си има смисъл и не е просто кървища и "ужаси", които никого не плашат....
Mrs. Barry, you must acquire the trick of ignoring those who do not like you. In my experience, those who do not like you fall into two categories: The stupid and the envious. The stupid will like you in five years time. The envious, never
the hils run red
в математиката 1+1=2
в живота 1+1=1
в живота 1 мъж + 1 жена = 1 дете
Засега ми е Писък 1... нз що ама направо после едвам заспахРешихме с една фр да гледаме втората серия ама ни достраша още в началото и я спряхме
![]()
♥ I love music ♥
Всички хоръри за мен са като комедия.... Назад в коментарите прочетох за Предизвестена смърт.... Това е най-смешния филм, който съм гледал!
Но все пак като най-брутален мога да кажа SAW IV и SAW V. Пак не са страшни и на моменти голям смях става, но са много брутални.
Пфхах на SAW,Предизвестена смърт и другите тъпотии от тоя род бих си преспивал децата. Як е Еxorcist, Guinea Pig и Cannibal Holocoust са ми леко тъповати, иначе Nightmare on Elm Street, като умисъл най-много ми се нрави, въпреки че няма почти нищо общо с хорърите
Смисъла,който е казан директно още в първата част,не е никакъв смисъл според мен... И все пак аз съм на същото мнение,че Убийствен пъзел и следващите част са доста ужасяващи!Първоначално написано от patilanka7
Nightmare on Elm Street,не е плашещ,но пък си е доста брутален...всички убииства са направени доста добре.
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Няма такъв.Всички са ми някак смешни а обожавам ужаси...![]()
Lenny Kravitz - Again
ти шот всички сиг. си ги гледала ...Първоначално написано от n0ne
Ми доста съм гледала и за сега никой не ми е направил особено впечатлениеПървоначално написано от SilverRain
![]()
Lenny Kravitz - Again
и защо тогава обожаваш ужаси ?Първоначално написано от n0ne
boooooooriiing... Това си е чиста боза и пълно губене на време..Първоначално написано от SilverRain
Мислех,че ще е някой по-така,но.. уви.. разочарована съм от този филм.. Ако не бяха пуканките можеше и да заспя..
![]()
Иначе по темата.. хм.. Еми.. Всъщност няма определен филм,който да държи 1-вото място в класацията за най-добър хорър филм...![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Evil Aliens![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Имаше една поредица Masters of Horror - имаше някой друг хубав епизод.
Бяха интересни.
Das Feuer liebt mich
Не знам как се казваше,но преди мноооооого време нашите си бяха взели на ДВД един филм.Там се разказваше как някакъв ги следи (Май смъртта ги гони) и се опитваше да ги убие.Те бяха няколко момчета и момичета и всеки един по един ги намираше и убиваше на различни места.Спомням си само,че на една от сцените смъртта хвана един,като той си стоеше и изведнъж подът се счупи и онзи падна и повече не го видяха.Или най-бруталното беше,когато две от момичетата бяха отишли във тоалетните (Май на някакво заведение) и едната се гримираше пред огледалата,а другата беше по нужда в тоалетните.(Тая дето се гримираше май беше негърка,а другата бяла)И изведнъж едната от тоалетните започна да пищи и онази веднага хвърли червилата и хукна към тоалетната й, и само тази вече замлъкна и онази само погледна от долу под вратата(Нали ги знаете там тоалетните-кабинките) и вижда и краката и как се счита порой от кръв и само бързо става и отваря вратата и вижда как онази цялата на гърнето седнала и цялата в кръв и беше разкъсана,абе беше ужасна гледка,но не си спомням как се казваше,но мисля,че не беше филма "Знам какво направи миналото лято"..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac