- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-бруталния филм на ужасите,който сте гледали?
Saw изобщо не е ужасен не е толквоа страшен колкото кървав и гнусен има филми който няма и капка кръв обаче ти въздействат много здраво на психиката.Гледай Pet sematary старичък е обаче си заслужаваПървоначално написано от Di
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Тогава за теб е hellraiser те са 8 филма, но който и да си свалиш секи е много брутален и ако ги гледаш сичките и кажеш че са бози значи не си ги гледалаПървоначално написано от puhen0to
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Ami Hostel i The Orphelina ili neshto takova prevejda se sirupitalishtetosuper gadnite filmi sled orphelina me beshe strah dva meseca da sedq sam v kushti
![]()
Немога да кажа кой е пил най-брутания ама сега си изтеглих Петък 13 ...не съм го гледала още ама мисля че той се очертава като най брутален![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
е добре hostel е пак бруталия тва не е страшно а гнусно и брутално...
аз лично съм гледала двойката на hostel ма не вярвам 1-вата част да е мн по различно
хмм запали ми фитила .. да видимПървоначално написано от scyLLa
![]()
Teksasko klane i The Grudge![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Dam,opredeleno na nqkolko puti sam popadala na nego i samo ot 4etene na reziumeto si misleh da go drapna,ama mene me upla6i tva 4e ima adski mn 4asti,sigurno pove4e otkolkoto 6e me upla6i samiq film..Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Първоначално написано от angellove
mi filma nqma da te upla6i 6ti sa povdiga pyrvata 4ast nai mi haresa nqkva jena i praqt nqkvi my4eniq kolko 6te izdarji na silna muzika na gore6tina zalivaha mai s olio i sqkvi e takiva s muzikata be6e golqma maniq s nqkvi slu6alki i sede6e ne pomna kolko vreme ama pqna i te4e ot ustata brutalna rabota
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Rest stop ,Audition[края] ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Art of the devil 1,2,3 - страхотни филми
The Blair Witch 2 - няма такъв филм батка
The exorcism of Emily Rose - по истински случай
Тhe exorcist - Старичък е,но все пак брутален
за сега за тези се сетих![]()
А аз на Самара толко много й се кефяПървоначално написано от PY_MACKA
Обожавам ги тия уродливки в Предизвестена смърт и Гняв..
Stay up all night with the stars *
Еми моите любими филми са: Wrong turn 1 , Vacancy 1 и The strangers . Не ,че са толкова страшни особено Vacancy просто мн. ме кефят , а тоя The strangers , като клопаха на вратата беше ебати зловещото чукане...ако мога така да се изразя
Akcent - delight (music)
The grudghe ... не знам как се пише но на бг е гняв и е брутален![]()
phah
мхм гледала съм тези филми и за мен неса страшниако знаете наистина страшен филм от които да ти се разтреперат гаштите ще се радвам да го гледам.... :P [/b]
За сега не съм гледала такъв филм..
нямам страх от такива филми смея им се![]()
Candyman ..
Като не знаете да губите, няма да играете!
Преди малко гледах Колекционерът. Малко прилича на Saw, а краят е.. гаден. Иначее.. имаше един филм по действителен случай за едни канибали. Той беше ужасно брутален.![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Първоначално написано от hamilcar
Първоначално написано от hamilcar
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Много филми сте изписали,малко стойностни. Човек,който е депресиран от Rest stop или Wrong Turn не знае значението на думата 'хорър' според мен.. Истинските филми на ужасите за азиатските,японските. Shutter (най-любим,ако може така да се каже),Dark Water (японската версия!!) , Alone и etc.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."