.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 103
    Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Кенвело, Мотор, Мадок, Темпо, Модена...

Голям фен Аватара на I_ve7o
    modena motor enita..malko.. mmm katerina .. sabotage

Wnite^wings
    Guest
    Ne znam za6to vseki koito pazaruva pt terranova si misli 4e kupuva ne6to ka4estveno.Lelq mi jivee6e v Italia i tam terranova sa magazini podobni na second-hend i nqma drexi po-skupi ot 15 evro.az pazaruvam ot kadeto mi padne ,noako stava vupros za ka4estvo i izgodna cena za men samo ZARA!Tam ima izgodni namaleniq ,a ne6tata sa mnogo ka4estveni.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    ot kadeto si haresam

l;udiii
    Guest
    ae tyka nekfi golemi bogata64eta ste se sabralii i ste zaizrejdali replay playlifee ai ni sa filmiraite ako imate dve bluzki ot playlife ne zna4i 4e se obli4ate ot tam nali ste naqsno eeeee ttz

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    няма кинти за дрехи.. всичко отива за колелото... затва си взимам от 2рата употреба.. в повечето случаи са по качествени.. за хубавите марки говоря... пък и всички дрехи в моя стил (по - ъндърграуд) по новите магазини са някви цигански.. с картинки и не ми харесват...
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от WinHater
    няма кинти за дрехи.. всичко отива за колелото... затва си взимам от 2рата употреба.. в повечето случаи са по качествени.. за хубавите марки говоря... пък и всички дрехи в моя стил (по - ъндърграуд) по новите магазини са някви цигански.. с картинки и не ми харесват...
    Секънд хендите рул...Хъм ама пак зависи от кой..килата са си супер...
    Днес си зех за 2 кинта ризка от Шик-шик и след 30мин я видях същата само,че по-голям размер като за мъжко за 10...пак в секънд хенд ама тъй нареченото Джорджиа-некфи смъкнати дрехи

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Еми напоследъл от мола и сити центъра, а като е хубаво времето се разхождам по витошка и графа...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от positive
    ako si haresam ne6to si go zimam bez zna4enie ot kude
    И аз съм така :P

По принцип като си харесам нещо си го взимам и няма значение от къде е, но най- често, ако не и направо постоянно от едно магазинче "Тео", има няколко магазина в града ми и там са според мен най- хубавите дрехи и то на достъпни цени... :P

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Град
    Тъбиленд
    от където си харесам нещо амааа най често от terra nova или board shop-a

blqblq1
    Guest
    ае къде са точно магазините на roxy и boardshop?

Град
    the Savage Garden
    е аз съм момиче, но ще ти кажа - купувам си дрехи откъдето искам...като видя дреха, която ми харесва винаги(ако имам възможност) си я взимам...няма значение дали е магазин на Витошка или от Женски пазар... ест не от най - селските(извинявайте за израза) магазини...но ако дрехата е хубава няма значение дали е маркова или не...това е моето мнение

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от blqblq1
    ае къде са точно магазините на roxy и boardshop?
    Бордшопа е на шишман, като тръгнеш от 7мо към парламента отляво...до някаква банка е. Рокси е на патриарха от страната на френската, но преди нея

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a be miss sixty mn me kefqt vupreki 4e sa nestandartni ama imam samo 1 bluza ottam 6toto sa super skupi a moito daskalo e takova 4e si4ki(po4ti) sa nekvi super ogati e ponqkoga e malko kompleksira6to(amerikanski kolej) nekvo drehite po teh sa 1000lv ama tva spored men sa izklu4eniq a i jiveqt polovinata v dragalevci i podobni v nekvi ku6ti na 3 etaja i s baseini no neka da ima i takiva hora hubavo e
    Mi to doskoro ima6e namalenie v miss60..ina4e ima mn qki dre6ki tam ;] a ti btw kak se kazva6?

От магазина си ги купувам Аз
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    a kakvo shte kajete za ZAGRA ?

Guest
    az pazaruvam ot capasca, benneton,gola predimno no 4estno kazano imam i armani, D&G i mnogo mnogo drugi takiva.tova e za6toto mama i tate vse o6te davat tai kato imaty vazmojnost ot vreme na vreme, pak i rabotq na 2 mesta, saota i nedelq v studioto i ot pon do petaka v edno spisanie kato stilist dokato ne sam na lekcii.u4a moda i mi e sme6no 4e tuka ili vseki n apo 16 17 godini moje da dava ludi pari za drehi n amesec bez da raboti ili fantazira mnogo.rabotete na dve mesta i togava govorete. i az sam bil n a17 i znam kak e .

Guest
    ne paqzaruvaite ot capasca.toq sezon sa se izlojili mnogo seriozno s ka4estvoto.ujasnoe !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    ами в пловдив тука няма хубави магазини харесвам един на replay дето има неща и tally wejl.иначе любими марки са ми replay,rifle,roxy,mango,benetton,esprit,pepe jeans.ахах който каза там за pimkie тва е най-долнопробната марка в германия.

Ако става дума за марки ?
    Вие кво разбирате под марки ве !??!
    АХаха... Тия реплей и тн.. са баси селските марки дори на пазара ги продават пфф.. да не са оргинални ама е достатъчно че ги копират а и няма смисал да си зимаш нещо СУПЕР ГРОЗНО САМО ЗАРАДИ МАРКАТА И ПАРИТЕ !

Аз пазарувам от Insomnia, Board Shop-a, и разни други магазинчета
    А най-често от килцата там има превъзходни дрехи КОИТО СА КРАСИВО и са з амалко пари

фенче на попа
    Guest
    еми искам си взимам дрехи от магазина на попа ама само мъжки там иначе са супер луди яки сичко

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от фенче на попа
    еми искам си взимам дрехи от магазина на попа ама само мъжки там иначе са супер луди яки сичко
    Кой?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az pazaruvam ot capasca, benneton,gola predimno no 4estno kazano imam i armani, D&G i mnogo mnogo drugi takiva.tova e za6toto mama i tate vse o6te davat tai kato imaty vazmojnost ot vreme na vreme, pak i rabotq na 2 mesta, saota i nedelq v studioto i ot pon do petaka v edno spisanie kato stilist dokato ne sam na lekcii.u4a moda i mi e sme6no 4e tuka ili vseki n apo 16 17 godini moje da dava ludi pari za drehi n amesec bez da raboti ili fantazira mnogo.rabotete na dve mesta i togava govorete. i az sam bil n a17 i znam kak e .
    az vchera si vzeh roklq ot tam...i sum dovolna ot drehite tam. dosta dobro kachestvo i si e bulgarsko

Ami az hodq v terranova,maxmara v beneton ima mn qki ne6ta no mn rqdko ottam lelq mi hodi v kanada mn 4esto i mi nosi ottam drehi mn qki puk i tq s takiva ne6ta se zanimava i taka

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Guest
    Roxy,''ахах който каза там за pimkie тва е най-долнопробната марка в германия.''
    Мноу си неориентиранo,дете,сигурно си чула ц,хе 2-рата братожчедка на наи-добрата приятелка на сестра ти подхжърлила,че леля и казала,че пимкие била наи-долнмопробната марка ж Германия,докато чистела тоалетните ж МД..
    Няям думи..Пимкие си е супер добра марка,младейки стил,цените са добри,качестжото също,а самите магазини...мога да йижея ж тях ;] особено ж съблекалните.
    Като не си запозната,моля те жземи си замълчи,не се пражи на много информирана на тема'' кои е по-по-най..''

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си