- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде си купувате дрехи?
Кенвело, Мотор, Мадок, Темпо, Модена...![]()
Ne znam za6to vseki koito pazaruva pt terranova si misli 4e kupuva ne6to ka4estveno.Lelq mi jivee6e v Italia i tam terranova sa magazini podobni na second-hend i nqma drexi po-skupi ot 15 evro.az pazaruvam ot kadeto mi padne ,noako stava vupros za ka4estvo i izgodna cena za men samo ZARA!Tam ima izgodni namaleniq ,a ne6tata sa mnogo ka4estveni.
ae tyka nekfi golemi bogata64eta ste se sabralii i ste zaizrejdali replay playlifee ai ni sa filmiraite ako imate dve bluzki ot playlife ne zna4i 4e se obli4ate ot tam nali ste naqsno eeeee ttz
няма кинти за дрехи.. всичко отива за колелото... затва си взимам от 2рата употреба.. в повечето случаи са по качествени.. за хубавите марки говоря... пък и всички дрехи в моя стил (по - ъндърграуд) по новите магазини са някви цигански.. с картинки и не ми харесват...
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Секънд хендите рул...Хъм ама пак зависи от кой..килата са си супер...Първоначално написано от WinHater
Днес си зех за 2 кинта ризка от Шик-шик и след 30мин я видях същата само,че по-голям размер като за мъжко за 10...пак в секънд хенд ама тъй нареченото Джорджиа-некфи смъкнати дрехи
Еми напоследъл от мола и сити центъра, а като е хубаво времето се разхождам по витошка и графа...![]()
И аз съм така :PПървоначално написано от positive
По принцип като си харесам нещо си го взимам и няма значение от къде е, но най- често, ако не и направо постоянно от едно магазинче "Тео", има няколко магазина в града ми и там са според мен най- хубавите дрехи и то на достъпни цени... :P
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
от където си харесам нещоамааа най често от terra nova или board shop-a
![]()
ае къде са точно магазините на roxy и boardshop?
е аз съм момиче, но ще ти кажа - купувам си дрехи откъдето искам...като видя дреха, която ми харесва винаги(ако имам възможност) си я взимам...няма значение дали е магазин на Витошка или от Женски пазар...![]()
ест не от най - селските(извинявайте за израза) магазини...но ако дрехата е хубава няма значение дали е маркова или не...това е моето мнение
![]()
Бордшопа е на шишман, като тръгнеш от 7мо към парламента отляво...до някаква банка е. Рокси е на патриарха от страната на френската, но преди неяПървоначално написано от blqblq1
Mi to doskoro ima6e namalenie v miss60..ina4e ima mn qki dre6ki tam ;] a ti btw kak se kazva6?Първоначално написано от Анонимко
От магазина си ги купувам Аз![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
a kakvo shte kajete za ZAGRA ?
az pazaruvam ot capasca, benneton,gola predimno no 4estno kazano imam i armani, D&G i mnogo mnogo drugi takiva.tova e za6toto mama i tate vse o6te davat tai kato imaty vazmojnost ot vreme na vreme, pak i rabotq na 2 mesta, saota i nedelq v studioto i ot pon do petaka v edno spisanie kato stilist dokato ne sam na lekcii.u4a moda i mi e sme6no 4e tuka ili vseki n apo 16 17 godini moje da dava ludi pari za drehi n amesec bez da raboti ili fantazira mnogo.rabotete na dve mesta i togava govorete. i az sam bil n a17 i znam kak e .
ne paqzaruvaite ot capasca.toq sezon sa se izlojili mnogo seriozno s ka4estvoto.ujasnoe !
Първоначално написано от Roxy
Ако става дума за марки ?
Вие кво разбирате под марки ве !??!
АХаха... Тия реплей и тн.. са баси селските марки дори на пазара ги продаватпфф.. да не са оргинални ама е достатъчно че ги копират а и няма смисал да си зимаш нещо СУПЕР ГРОЗНО САМО ЗАРАДИ МАРКАТА И ПАРИТЕ !
Аз пазарувам от Insomnia, Board Shop-a, и разни други магазинчета
А най-често от килцататам има превъзходни дрехи КОИТО СА КРАСИВО и са з амалко пари
![]()
![]()
еми искам си взимам дрехи от магазина на попа ама само мъжки таминаче са супер луди яки сичко
Кой?Първоначално написано от фенче на попа
az vchera si vzeh roklq ot tam...i sum dovolna ot drehite tam. dosta dobro kachestvo i si e bulgarskoПървоначално написано от Анонимко
Roxy,''ахах който каза там за pimkie тва е най-долнопробната марка в германия.''
Мноу си неориентиранo,дете,сигурно си чула ц,хе 2-рата братожчедка на наи-добрата приятелка на сестра ти подхжърлила,че леля и казала,че пимкие била наи-долнмопробната марка ж Германия,докато чистела тоалетните ж МД..
Няям думи..Пимкие си е супер добра марка,младейки стил,цените са добри,качестжото също,а самите магазини...мога да йижея ж тях ;] особено ж съблекалните.
Като не си запозната,моля те жземи си замълчи,не се пражи на много информирана на тема'' кои е по-по-най..''