- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Barza anketa \ vol.5 \
На колко си?15
С колко мъже/жени си спал/а?един..
Кога го направи за първи път?през лятото (някой си август беше) бях си на 15 год.
![]()
Имаш ли сериозна връзка в момента?връзка - да, сериозна - едва ли
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ХВАЩА МЕ СРАМ ОТ ВАС!![]()
Да, точната дума си е срам! От вас и обществото на ниско интелигентни и сексуално покварени(да тая уж старовеременна дума ще позвам щото си е така!) пубери, в което в момента живея(по стечения на обстоятеслтвата сам не 16, такаче маи все пак се броя за пубер).
години: 16
брой мъже: 1- първи и оставащ су такъв!
на колко: прехварлила 15 и полвина
сериозна враска: Да, с вапросния Първи - доста повече от година...
И сега каот се сетя, колко много облимислях парвия си пат независимо, че бяхме мн. време заедно. И основнен проблем беше това, че 15г. и 1/2 винаги съм си мислела, че много рано за начало!![]()
И след като прочетох цялата тема стигнах до извода, че:
Явно на мен нещо ми е багаво, щом даже и не мога да си
представя за целия ми живот "бройката" да стигне 10!
И реших!
ОТПРАВЯМ ПОКАНА И КАМ ХОРАТА "КАТО МЕН" АКО И ДА СЕ НАМЕРЯТ ПОНЕ 10 ОТ ТОЯ ФОРУМ ТАКИВА:
УТРЕ ОТИВАМ ДО "ТРОЯНСКИЯ МАНАСТИР" ДА СИ ЗАПАЗЯ МЯСТО- И ЗА МЕН И ЗА ГАДЖЕТО МИ- мисля, че сравнение всичкия балвоч, който изчетох се броя за светица- ще ида в Рая [-o< . Пък и по двойки да спим с гаджетата си- казвам ви пак ще ни вземат- то сме си за рая сравнение с околната паплач!![]()
ДАВАЙТЕ ХОРА ДА ХОДИМЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСА, НО БЯХ ПРЕКАЛЕНО ПРЕВЪЗБУДЕНА И ПОТРЕСЕНА, ЗА ДА ГЛЕДАМ ТОВА!![]()
А леле майко... Олеле Боже![]()
![]()
А бе ако ви оставим така до края на годината няма да има девсвен мъж в България бе!
А бе вие сте на по 14-16 години (и почтиии 17) и сте спали с по 3-4 СЕРИЗОНИ до тук
Вие за сериозна връзка броите всеки, който ви е натъпкал като пуйки с термометър ли?!
Господ да ме пазя от такива като вас ей - на 16 вече "с 4 и всичките мноо сериозни" - за такива кофи като Вас само боклук би се оженил
Радвайте се докато сте на тия години, че после свестен мъж НЯМА да си намерите...
Деба и пропаднолто поколение![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Hey kvo stava tuka be?Ne6to ne moga da proumeq kak momi4enca na po 10-13 godinki ve4e si vodqt redoven polov jivotAz sym na 14 i ne6to no zanapred nqmam tezi namereniq.Pff dooosta stramno.Imaite si kolkoto 6tete gadjeta ama po4akaite pone 15 da navyr6ite za da praite seks posle fanete si nqkfo svesno mom4e,hodete s nego pove4e ot 2-a meseca,imaite mu doverie i togava si lqgaite s nego.Az sym na toz princip koito kvoto 6te da si misli.
Деба и пропаднолто поколение![]()
На колко си?17
С колко мъже/жени си спал? 2
Кога го направи за първи път? predi 1 god
Имаш ли сериозна връзка в момента? da
На колко си?16
С колко мъже/жени си спал? 0
Кога го направи за първи път?не съм
Имаш ли сериозна връзка в момента? не
На колко си?16
С колко мъже/жени си спал? 1 momche
Кога го направи за първи път?15 i 10 meseca g/d
Имаш ли сериозна връзка в момента? da\
/
На колко си? на 17
С колко мъже/жени си спал/а? 1 момиче
Кога го направи за първи път? на 16
Имаш ли сериозна връзка в момента? ДА!![]()
На колко си? на 15 съм
С колко мъже/жени си спал/а? девствен съм
Кога го направи за първи път? ще кажа дръг път
Имаш ли сериозна връзка в момента? да
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
На колко си? 19
С колко жени си спал? хъм да видим.... ако изчисленията ми
са верни
само със една
Кога го направи за първи път? 16
Имаш ли сериозна връзка в момента? не нямам изобщо връзка
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
На колко си? на 18
С колко мъже/жени си спал/а? 2
Кога го направи за първи път? 17
Имаш ли сериозна връзка в момента? Да от 8 месеца
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
На колко си?17 i polovina
С колко мъже/жени си спал/а?1
Кога го направи за първи път?na 17
Имаш ли сериозна връзка в момента?ne to4no
На колко си?14
С колко мъже/жени си спал/а?4
Кога го направи за първи път?na 12
Имаш ли сериозна връзка в момента?ne
abe ei hora, ako i polovinata ot napisanoto dotuk ot 10-13 godishnite e vqrno nz na kade varvi sveta, no tova go kazaha veche mn hora taka che spiram za tova...taaa az mislq che za da pravish sex trqbva da si pone malko naqsno kakvo se sluchva s tqloto ti i nai-vajnoto smisula i otnoshenieto kam partniora!!! az sum na 18 ot skoro i skoro pravih sex za putvi put s moeto momche.
na 11 taman i doshul cikula i aide batka davai, aposledno moga samo da kaja che da te natupchat na 11 si e psihicheska travma spored men
![]()
![]()
На колко си?На 15(почти 16)
С колко мъже/жени си спал/а?Само 1
На колко го направи за 1 път?Преди 1 месец т.е. почти 16
имаш ли сериозна връзка сега?Да от половин година[/b]
Dobre kazano,podkrepqm te na 100%!Първоначално написано от penywise
Gledam tuk nqkvi na po 16g,za parvi pat go napraili na 15 i veche s 3ma spali... s prosti smetki se stiga do izvoda che na po 20g shte sa spali s po 12momcheta!!! Az lichno s takava nishto obshto nqma da iskam da imam i sym ubeden,che vseki edin myj e nai-moito mnenie...Che koi shte iska da bade s nqkva deto q e minal polovinata grad?!
Taiche radvaite se oshte na jivota...shtoto posle mnogo trudno shte si namerite nqkoi myj,osven ako toi ne e nqkoi maloumnik,koito da uspeete da izlyjite
Предвид всичко написано по-горе мислите ли, че с... човек като вас е възможно който и да е да има сериозна връзка?Имаш ли сериозна връзка в момента?
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
...на 17 съмПървоначално написано от Анонимко
...с 3 момичета
...първи път на 15
...за в момента нямам...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Искам първо да се извиня че се отклонявам от темата, но искам да кажа
много възмУтрена и огОрчена съм от тези доста запознати дамо на по 11 години
Само като чета това ми се повдига, а сетя ли се че сестра ми е на 11
![]()
Мисля че в тази тема доспехите трябва да носят тези със сериозни връзки, а не тези с повече "доспехи"
на 11 какъв секс би бил
защо ли мисля че някои хора избиват комплекси
колко сериозни гаджета викате на по 14 години?
Поздравявам всички нормално развити ю
тинейджъри и тинейджърки, които не следят борйката на мъжете,а това от колко време са заедно. Казвам браво на тези със сериозни гаджета, които имат стабилна връзка.
Моля другарко! Може ли аз! Може ли аз!?Първоначално написано от FikyScHetOo
8 годишна връзка! Отличник съм. \/
Това е направо чуденно, прекрасно...значи тогава най-вече поздравявам специално всички като тебПървоначално написано от Night_Knight