- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- malko help
...
a da pitam kakvo sa rasti4ki ??
3-4 расти за какво са ти?!![]()
ако правиш нещо,нека да е с цялата коса![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Няколко е...тъпо и не изглежда яко. Да не кажа, че е грозничко...
Nishto nedei si pravi .. sigurna sym che i taka si si hubava ..
За чий чеп ти е на тебе да си загрозяваш главата с тия грозни негърски прически?
А ти ако пуснеш тема "Дали да се боядисам" или "Дали да си направя липосукция, имам малко коремче..." и аз отговоря така, всички ще ме нападнат.Първоначално написано от Atika
Може и така да е красива, но иска да направи точно това, защото И харесва.
Абе тва е смешно хахаха и аз си виках да си напрая една,ама то баси ебавката...а и за кво ти е...в смисъл неам за мене тва растафариянството не е за всеки,особено пък за тебе...в смисъл мноо добре знаеш,че нямам нищо против теуе,ама то требе да си навътре в тея неща...и тва не е просто "негърска прическа" ох ох ...![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
ako stava vupros za negurska pri4eska,tfa e ribenata kost i sekvi tam plitki,ne sum 4aak tolkova zle v tiq ne6ta...
Пълни глупости! Негрите в Африка правили ли са се преди холядолетия на рибена кост? А раста са си правили.Първоначално написано от adi4ka
А културата е от доста повече време. Разбрах, че говориш за съвременните.
Написах негърска прическа неслучайно в кавичики,щот некой по-горе така беше писал и мене ми стана смешно...еми дам,щом си чела точно от тоя сайт и все още искаш да си напраиш...твоя си работа...за мене тва един вид е некфо осквернение-неам,ама растафарианството за мене лично е нещо наистина свещено и не е сорка за Сульо и Пульо (хаха включително и за мене =p) И наистина пак казвам,че мноо добре си знаеш,че нямам нищо против тебе,нещо да не ми се убидиш,ама дееба дразня се...представи си се с дредите и ми пееш "напипай гооо"(нещо другите чалги ми избягаха от главата)
![]()
![]()
when it hits you, you feel no pain.
ако го беше прочела тоя сайт нямаше ли да знаеш,че тва му се вика дредлокз...Първоначално написано от adi4ka
невърмайнд...
отиди до очз,кат влезеш вдясно има една табелка с некфи обяви,ако не се лъжа там имаше такава дет разни праеха тва дет ти искаш....
mi az si biah napraila minalata godina okolo 10 biaha v dolnata 4ast na kosata....ma mi gi naprai edna poznata...mnoy sladko dite![]()
бзззз и аз така мисля..Първоначално написано от `Death`Whore`
тъпо е
никъф ефект ...
напраи се цялата
Az imam edin fr deto pravi rasti i v4era pak prai na nqkuv.. kakto i da e.Mi imam edna fr deto ima 6 i mn qko i stoqtNo.. 3 nz... moje puk i da ti stoi qki4ko neznam
![]()
poznavam trima koito pravqt moga da ti dam telefon.edva li 6te ti vzeme nqkakva ujasna suma...
ae si4ki tuka fanatizirani
det mi sa praqt na razbira4i i det si mislqt 4e sa "razli4ni" ot "ostanalite"
zemete da se samubiete ritualno s brasnarsko noj4e - op zabraih, nqmate smelost dori i da se reznete... a ina4e mi sa praite na golemi depresari
deba.. mama ne i dala 200 lv da si kupi novo dunki i tq izpadnala v depresiq i jivota i e gaden