.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: malko help

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Какви депресии?Какви самоубийства?Какви дънки за 200 лв?Само едно ще ти кажа,Госте,и на 3те въпроса отговора е "проучи малко идеите на растафариянството"

Стеси
    Guest
    Имам 5 приятелки дет правят ама са у Пловдивско, са там е мега хит и расти и сякви готини плитчици и рибени кости... А принципно къв е проблема да имаш расти и да слушаш чалга, наай добрата ми приятелка е чалгарка и е цялата на руси расти и е страшна красота.

*Adi4ka*
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Стеси
    са там е мега хит и расти и сякви готини плитчици и рибени кости... А принципно къв е проблема да имаш расти и да слушаш чалга, наай добрата ми приятелка е чалгарка и е цялата на руси расти и е страшна красота.
    well...
    не,няма да се опитвам да мисля,но пък наистина не схванах идеята на Госта...кви дънки за 200 кинта и ква депресия?а живота никак не е гаден и въобще не разбрах смисъла на поста...както и да е,намерих си кой да ми направи и пекарах с него едни страхотни 2 седмици,които няма да забравя хех...абе тоя пост май го драснах само да се похваля..

Стеси
    Guest
    |Похвали се с снимки инак не важиш.

Голям фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ae si4ki tuka fanatizirani
    det mi sa praqt na razbira4i i det si mislqt 4e sa "razli4ni" ot "ostanalite"
    zemete da se samubiete ritualno s brasnarsko noj4e - op zabraih, nqmate smelost dori i da se reznete... a ina4e mi sa praite na golemi depresari

deba.. mama ne i dala 200 lv da si kupi novo dunki i tq izpadnala v depresiq i jivota i e gaden
    tva kvo be6e ne mojah da razbera.brusnarskoto noj4e ako ima nqkva vruzka s banera v podpisa mi bih ti otnesul glavata s tupalki ama tova e drug vupros.kude to4no v topic-a merna dumite "depresiq","dunki za 200 lv" i t.n.,o vuzmuteni goste?

Guest
    do geq v rozovo:

da ve glupak, to4no s bannera ot podpisa ti ima obshto!
    are 4akam da mi otnesesh glavata s tupalki, ako iskash i adres she ti dam

deba i propadnalite "bitkajii"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си