.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

RQ: tri qki pesni4ki

Ne sam sigurna 4e 6te uspeete da mi pomognete no vse pak da vi pitam... Ima dve sravnitelno novi pesni koito mi haresvat mnogo. Prili4at na tehno, no moje i da sa nqkvi remixi..ne razbiram mnogo ot tehno i nz Pyrvata q pee jena s dosta priqten glas, no ne razli4avam mn dumite dolavqm samo "..missing you..." i posle postoqnno se povtarq "la-lq-lq-lq-lq-la..." s razli4na intonaciq... Vtorata q pee myj s mn qk glas pone spored moq vkus i se pee ne6to ot tozi rod: "I don't wanna ride it.." i posle kazva ne6to, koeto ne go dolavqm dobre.. i se povtarq tva nqkolko pati.. Off znam 4e informaciqta nikak ne e mnogo no se nadqvam da mi pomognete...
    Tretata pesen za koqto 6te vi pitam predpolagam e dosta stari4ka 6toto q puskat na retro-party. Pee q jena s leko "piskliv" glas. ne6to ot tipa: "..he was the first I kissed....oh, please come back to me..."
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    dimitrovgrad
    Setih se o6te ne6to za vtorata pesni4ka.. v na4aloto zapo4va s "It is time we turn on the music"... ne e mngo no vse pak

Град
    dimitrovgrad
    Tazi vtorata si q namerih Roger Sanchez - Turn On The Music Mnogo qka pesen, mn mi haresva :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си