- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Sprite iska da ti kaje ne6to:tvoq nai dobyr priqtel te jelae
e taka li e ??? kakvo mislite)malko kysno pyskam temata (moje i da q ima,ako e taka se izvinqvam..)no mn me kefi reklamata ..
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Е мене ме кефи рекламата,наистина си я бива,но не мисля че винаги е така.Много се съмнявам например,че моя най-добър приятел ме "желае"![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
тц! не съм съгласна. момчетата са едни от най-примерните приятели, но същото не мога да кажа за девойките![]()
+ тва рекламата е гнусна![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Рекламата си я бива и понякога наистина става такаНо не винаги...
За съжаление в повечето случаи е така.
Разбира се, че не при всички, но за 'жалост' при повечето - ако може повикът на природата да се нарече 'за жалост'.
![]()
S vseki izminat den razbiram, 4e pri men redovno e taka![]()
![]()
i moje bi tezi mom4eta - ne sa mi istinski priqteli
Не е така.. това, че имат някакъв сексуален тип привличане към теб, не бива да те притеснява. Това е в следствие на твоята красота, която би подбудила всеки към такива мисли.Първоначално написано от sineoka_kukla
Всяко момче, което не е хомосексуалист ще има подобни помисли, това е човешко, природа. Добрите приятели се познават по това - кой ще даде воля на тези мисли и кой ще ги подтисне, в името на приятелството.
Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
"moqta krasota" !?!
Kakto i da e...naistina mnogo to4no i pravilno se izrazi{}
Рекламата наистина е много сладурска ...ама не мисля,че винаги става така...Но ми се е случвало...Просто ми трябва време,за да преодолея периода с харесването и да си останем само най-добри приятели![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ба да бе и аз така мисля..Първоначално написано от JoInTcHe
)
хах..едвали..желаеше ме преди когат
не бяхме приятели и аз тогаз го желаех![]()
ooo taz reklama e mn qka! :P i spoed men v pove4eto slu4ai e taka-ne moje da ima samo priqtelstvo m/u mom4e i momi4e za6toto v kraina smetka prerastva v lubov...no ima i slu4ai v koito ne e taka...i vse pak durja na purvoto!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
леле,за мен тази реклама е ужасно тъпа![]()
особено гнусно е там,където той лиже след като тя е пила от шишето![]()
амммм,не мисля,че моя най-добър приятел ме желае![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами не мисля че най-добрият ми приятел ме желае.Когато аз го желаех той не ебаваше.Сега вече няма нито харесване нито нищо просто сме си супер добри приятели без никакви влечения.
Тая реклама си е доста готинка и веднъж като я гледахме с най-добрия ми приятел,той ми призна чувствата сиТака,че благодарение на тая реклама си имах доскоро гадже
![]()
Първоначално написано от pinK_Baby
There is not much you could do or say to phrase me,people think I am a litlle bit crazy I get it from all angels!
Opredeleno sum suglasna s reklamata...
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Според мен не е вярна.Лично аз не желая най-добрата ми приятелка.Много е тъпо това според мен-айде,ако нямаш гадже сигурно е възможно и дори ми се случи,но като имаш!?Логично е нейното шише за ближеш![]()
За щастие не всички мои приятели ме желаят по този начинРекламата е многооо добра!
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!