- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писна ми от тъпите шофьори от градския транспорт !!
Просто меко казано съм бясна![]()
![]()
Писна ми от тези шофьориВинаги гледат как да те прецакат
Понеже се чувстват по-силни от нас,и понеже ние сме зависими от тях,те доооста често си позволяват повече от нужното
![]()
Например - често ви се случва да гоните някакъв рейс/тролей/трамвай и да ви затворят вратата пред носа,нали?!Приятно ли е?!![]()
Или пък да затиснат някого с вратата,просто защото затварят вратите преди хората да са се качилиИ после като почнат хората да викат,че има човек,който е затиснат,шофьора докато реагира минава сума ти време и въпросния човек умира от болка
Яко,а?!
![]()
Какво се случи с мен оня денкачвам се аз в автобус 604 по посока Пирогов и съм се качила за 2 спирки,сядам си аз на мястото (в интерес на истината нямам карта за 604 и не дупчих билет веднага)и поглеждам назад,и виждам контрола,НО веднага станах и отидох при водача,за да си купя билетче
(Бяха минали 15 сек. от качването ми) Ето го и разговора:
азможе ли едно билетче?!
шофьорааааа ,ама ти реши да си купиш билет щом видя контролата,а?! Не,нямам билети ,да си беше купила преди да си се качила
![]()
азтрудно ще си купя билет като съм гонила рейса
(казах го злобно,защото ме изнерви)
идва контролата и ми иска билет,аз му обясних,че нямам,защото съм гонила рейса,а шофьора нямаКонтрольорът попита шофьора дали верно няма билети и оня моля ти се вика,че има,и нали контролата го пита дали съм питала дали е имал билети и той водача каза,че съм питала след като съм видяла контролата
![]()
и така контролата му каза на оня да ми даде билетче и аз нали отивам и стана следното:
шофьораоще ли искаш билетче?!(некво такова подигравателно)
аземи сигурно...
шофьораама ти си много отворена
![]()
азда,що,проблем?!(тук вече адски се изнервих
![]()
)
шофьораами при това положение няма да ти дам билетче
![]()
азабе,нещастник,майната ти
Дреме ми за шибания ти билет
![]()
и отидох и си седнах и дори си пътувах до спирката,на която трябваше да слезна![]()
От какъв зор ще ми се заяжда?!
Бати и комплексараКакво съм му виновна пък аз?!Ще си изкарва яда на мен
![]()
![]()
Написах всичко това,за да ми кажете кой е крив и кой е правА и разкажете и вие неква история
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Всеки ден пътувам с гадния транспорт и тичам за рейсове и тролеи..![]()
Пълна лудница е,особено към 6-7,когато се прибирам/Минавам през Орлов мост,посока младост/.
Ако имаш късмета да се качиш във рейса,то си оставаш направо на място.В смисъл както влезнеш и повече няма да можеш да се обърнеш.Няква лудница и хем няма място,хем хората се тъпкат още и ощеШофьорите винаги затварят вратите под носа ти или докато има хора /половината падат на спирката/
Много мрая да се прибирам след даскалоо
винаги ме мачкат,мачкат...
То не са скандали /винаги има!/,псувни...
И някви луди бойни бабички дето се правят на 'страдалци' и искат да станеш щото били стари,пък се бутат като някви телета
![]()
А това което ти се е случило на теб е много често явление и на мен са ми го правилиСамо дето ме свалиха от рейса и викаха полиция ,защото съм била без билет.Разправяхме се към 2 часа
![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Тоя озлобен народ незнам до къде ще стигнееее....
Всеки гледа себе си.
Редно е шофьорите абсолютно винаги да имат билети,редно е на всяка спирка да се оглеждат дали не идват хора,редно е да помагат ако се налага на пътници,ноооо.... всеки се опитва да те изцоца,да те преебе,рядкост са хората,които искат да помогнат ...
Не може да се превъзпитат,но нека бъдем по-добри![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Zdrasti, Az ne jiveq v golqm grad i nie si nqmame gradski transport. No kato hodq pri baba mi vyv Varna lqtoto e mnogo gadno, kato trqva da se kachvam na avtobusite, shtoto sichki rano sutrin otivat na plaj i sichki sa kym plaja.
![]()
I sq baba mi e kym kraq na grada i az iskam da otida pri lelq mi vyv centyra, i to bahti dokato stigna do tam, to hora, to chudo.
Ne moga da razbera zashto typite hora se kachvat oshte i oshte kato vijdat,
che e prepylneno, i posle kato iskash da slezesh nqma kak ot hora. Az kato vida che ima mnogo hora vyobshte ne se kachvam. Chakam si sledvashtiq reis.
![]()
Абе..ние тука на село си нямаме градски транспорт..
(тей де П-ни не е село ама аз тей си му викам)
ама тва,Рали дет на тебе ти се е случило е било наистина
гадно и като гледам кфо си му казала
се едно слушам мене си))[/b]
Naistina e bil tap!Kak taka 6te ti se otvarq,koi znae kolko zduhan i tap e bil na tvoqta vazrast.Moje bi imenno zaradi tova si otma6tava!
Ps.Ne obra6tai vnimanie na nepriqtnata 4ast ot denq!Prosti hora vinagi 6te ima![/b]
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Приемате го много лично. Представете си, че вие сте на неговото място. 8+ часа зад волана. И то не за 1 ден. И вие ще се изнервите се някога. Пък и признай си, че има и разни дебили дето правят мизерий в градския транспорт . Логично е да те помисли за такова лапе.
НЕ,не е логичноПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Какво му е логичното,че отидох като хората да си поискам едно билетче и то докато рейса беше спрял![]()
Такаче не виждам нищо логично![]()
АЗ какво да направя,че е изнервен?!
Ако на времето беше учил повече,можеше да стане нещо по-добро от шофьор на градски транспорт,работата му да е по-спокойна и приятна и да не е нервен![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Докато четох разговора ви, ми стана малко смешно, макар положението да е трагично и смятам, че такова ще си остане, but CHEER UPпогледни от веселата страна на нещата, нали знаеш, че нещата изглеждат така, както ги приемашSMILE
![]()
problema e v ustroistvoto na sistemata v sofia. tuka v1v varna v1v vseki avtobus si ima kondukturka koqto prodava bileti na vsi4ki. nikoga ne se slu4va da ostane nqkoi bez bilet. v sofiq e sb1rkana ne samo sistemata, no i horata. tam 60% sa absolutni izmekqri. az ne s1m vidqla nikoi u4enik da probiva bilet tam...da ne govorim 4e transporta v sf e bezumno evtin. karta za 3lv...samo moga da si me4taq...
v1v vn kartite za 1 liniq e 18lv.
mnogo se otnesoh, no me razbrahte kakvo imam predvid.
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Аз вчера попаднах на един пич - шофьорче на 604 - бръмка си той и спира в Хиподрума и ме качи - аз сам в рейса чак до дружба и си дрънкахме - даже въпреки че закъсняваше с час заради задръстванията заобиколи половината ми квартал за да не бъхтя в снега до вкъщи.
Та искам да кажа че всеки си има свой характер, но за съжаление много от тях с акомплексари.
Ako na 6ofiora se usmihne6 sladko i nevinno i suvsem nejno kaje6 "adi de, tolkova li nqma edin bilet"
iii 6e vidi6 kak 6e ti dade, i kolkoto i da e nerven, pak 6e ti se usmihne!
Az vinagi izpolzvam toq nomer, samo 4e v dosta po razli4ni slu4aiii![]()
i vinagi uspqvam, ne trqbva da si izliva6 gneva, naprotiv, imai turpenie, proqvi 4ara si i vsi4ko 6te e OK, poslu6ai me
![]()
Първоначално написано от х
карта за 3 лв?! Не съм чул за такова!
Иначе картите тук са:
За всички линии ученическа 3 месеца - 17лв.
Билет - 0.50лв(а беше 0.20лв
)
Има карта и даже е 2.20 за всички линии ,НО само за един ден!
пп:Картата ти за един месец всички линии е 17 лева,затова не може за една линя да ти е 18 лева![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
е тогава кой ще кара автобусите, тролеите, трамваите и т.н. ?Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
е то работата е едно, условията са друго нещо. Малко ли шофьори го ядосват на пътя, много ясно че на теб ще си го изкара. Не казвам, че е прав, просто ти обяснявам защо.Първоначално написано от miloto_girl-4e
17 лвПървоначално написано от WILD__BOY
за 3 месеца за всички линии
![]()
доколкото знам е 10 лв на месец за 2 линии.
Това са свръхоценени цени за нищоОсвен тези табла,които ги сложиха това го признавам
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Sofia- 1 mesec vsi4ki linii -17 leva![]()
Днес не спря на спирката...а не слезна ли на тая..подминава квартала и заминавам с автобуса за селата. И се развика контрольорката да спре. Незнам що не спя, може да се е шашнал, че напрай пак шоуто на пътниците с едно леко сбиване. Уж като има много хора и не се вижда има ли за слизане и спират, ама тоя път.... Няма и бутони, които да му "свиркат" на "оня" да спре...Много пъти съм бил на 10 метра зад автобура и той тръгва, а съм го гонил повече от 300 метра (това единичен случай), ама иначе ееейй така за малко и не изчаква. Или пък..от моя квартал..така и така, чака да минат колите и да тръгне той, ама не ми отвори...аз идвах срещу него и той ме видя..само вдигна рамене и ми посочи спирката. След което трябваше 15-тина минути да чакам, както всеки път. Автобуси често няма..пускат едни дето са точно 8 метра..и вътре няма да ви казвам как сме натъпкати..и това е всеки ден.Тръгне автобуса и 15-20 човека чакат следващия..и от по-големичаките да е...то така по 10 човека на всяка спирка стават множко по едно време. Или контрольорките като се правят на много важни и мрънкат, че се оплакваме от това че няма автобуси. Вече са супер на рядко.
Ся положителните неща...спирали са ми между две спирки, защото съм ги помолил. Като са много тъпкани КАКТО ВСЕКИ ДЕН и казвам на шофьора да ми отвори неговата врата. Изчаквам да се качат всички, минавам при него и слизам от там. На един светофар..видях, че е за мен и само му махнах и той ми отвори. Бързах, че закъснявах ... ходих при приятелката ми в Пловдив и се качих на частен. Няколко спирки ме возеше само мен, понеже другите бяха за града (моя квартал може да се каже че не е в града), даже ми спря на един завой и колите отзад недоволстваха, ама..заради мен ся кам..ма моля ви се![]()
Видях, че и за карти пишете..аз съм малко нагъл и 2-ри пост ще пусна.
Тук за 1 месец карта за една линия е 14.20 лв
пък за един месец всички линии на градския транспорт 16.20 лв
Пътува се...само с карта, без да се доплаща.
Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
za 1 liniq, 1 mesec-18lv
za 2 linii 1 mesec-30lv
za vsi4ki linii 1 mesec-65lv be6e predi no ve4e nqma takiva, za6toto mn se kopuvat, a nqmat kiriq. v1v vn za 2 ili 3 meseca, ne se prodavat, a bileta za gradskiq transport e 0.60 lv
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
явно не сте се качвали във веселия тролей върви по линията на 2ката, там даже поздрави за пътниците пускат и благопожелания за успешен ден![]()
Първоначално написано от LunaTriCk
еми като няма нерви да е шофьор,като лесно се ядосва - значи това не е работа за негоХора,които лесно се изнервят трябва да бачкат нещо по-спокойно
![]()
мен какво ме интересува дали малко го ядосват или не ?! като,че ли мен никой не ме ядосва и аз живея некъв супер розов животец![]()
и аз често съм изнервена,ама не съм тръгнала да си го изкарвам на невинни хора
![]()
![]()
kaka_lara,возила съм се на този тролей,но тогава май вървеше по другата си линия5,ако не се лъжа
Да,наистина вътре е приятно,даже този човек Слави го беше поканил в шоуто си
Ама от всички шофьори само един е нормален ...бива ли така?!
![]()
Na men puk mi se e slu4valo nqkolko puti, otivam iskam si bilet4e da si kupq, toi mi dava produp4eno, kazva mi 4e nqma da go pla6tam, i 4e ako me proverqt proverqt ako ne da mu go vurna, taka 4e ne vsi4ki sa tolkova lo6i.
A puk ima i edin drug na veseliq trolei(N 5), koito se opitva da razveselqva putnicite, v celiq trolei ima muzika koledna ukrasa, razdava i podaruci, sedalkite sa nomerirani i toi po mikrofona si izbira nqkoi, dava q banan4e q nqkoi vestnik, na 14 fevruari qko prezervativi.TAka 4e mislq 4e ima i dobri 6ofiori
.
A toq s teb naistina malko se e izgavril, no za sujalenie i takiva se sre6tat
![]()
![]()