.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    na`svoboda
    Guest

ako po4na da vzimam

на 16 години сам от 1 година тренирам в една фитнес зала ... ако почна сега да взиамам бенабол 2.5 милиграма дали тожа щте навреди на растежа ми и др. ...

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    pri priemane na anaboli do 4 dni(vseki den) se stiga do impotentnost.tova e parvoto koeto moje da ti se sluchi.drugoto e che rasteja ti shte spre,shte zapochne da se razviva samo muskolnata ti sistema,vazmojno e da poluchish mnogo obilno okosmqvane,akne,razshireni veni i zachervqvane na kojata.imai predvid che dori kogato spresh upotrebata na sterodite tezi neshta sa neobratimi i shte prodaljat da se razvivat.organizma ti poveche nqma da proizvejda testosteron i shte si ostanesh impotenten.osven tova pri po chesta upotreba mojesh da stanesh i zavisim..
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Анаболите са вредни, още повече ако се използват в ранна възраст, каквато е твоята.
    Аз бих ти препоръчал хранителни добавки(Протеин), ако искаш да ускориш разстежа на мускулна маса.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Град
    София
    Найстина недей да се лъжеш да взимаш от тези боклуци "анаболи" това е само съсипване на здравето!

Re: ako po4na da vzimam

Цитирай Първоначално написано от na`svoboda
    на 16 години сам от 1 година тренирам в една фитнес зала ... ако почна сега да взиамам бенабол 2.5 милиграма дали тожа щте навреди на растежа ми и др. ...
    На растежа Бог знае, ама на черния дроб, бъбреците и сърцето ще ти навреди... понякога след цикъла има депрасийка - абе готини работи накратко.
    С тая 1 година опит къде си тръгнал... даже името не го знаеш, а ще го пиеш... А и да го пиеш к'во си мислиш - 100% незнаеш как да се храниш и как да тренираш, когато си в цикъл, та положителния ефект в покачването на маса няма да е особен, за разлика от отрицателния такъв върху организма ти.
    Ходи си купи креатин + протеинче + аминки, храни се правилно и много ще напреднеш!
    Много се зелен за тия работи!
    Едит: А и освен в залата ходи малко и на даскало, че си неграмотен за трима!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Пишката ти ше стане на кокалче

I LOVE MY SEX

Guest
    mnogo goliama gre6ka, ako iska6 vse pak da podsili6 rasteja na muskolite moje6 da vlizam6 proteini no PO MALKO i RAZUMNO 4ESTO. vse pak te sa hranitelna dobavka i realno ne te uvrejdat no ako prekali6 sus tiah kakto sus vsiako ne6to moe6 da se precaka6

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Teen_SweeTY
    Найстина недей да се лъжеш да взимаш от тези боклуци "анаболи" това е само съсипване на здравето!

Град
    София
    Ей боже имам чувството в тази тема са събрани всичките олигофрени в този свят с техните безмислени мнения. Виж сега приятел от Бионабол нито ще ти порасне повече, нито ще ти окапе, нито пък ще заякнеш или пък ще отслабнеш. Този медикамен не е насочен за хора спортуващи а за хора нуждаещи се от лечение - пише го в листовката. Истината е, че само за няколко месеца така ще ти скапе черния дроб, че все едно си пил няколко години. ако толкова много си запален да изглеждаш като безмозачна твар с напомпани мускули моят съвет е просто малко повечко да четеш специализираната литература вместо да търсиш помощ тук!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си