- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- техники
айде тук напишете какви техники знаете.щото ми е любопитно как го правят другите.аз по принцип експериментирам.но искамда науча нещо ново.![]()
haha
Мога да ти предложа един много готин филм по този въпрос. Има какво да научиш от него.
Тhe Lovers Guide To Sexual Positions
![]()
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
Техникиабе ти карате ли ще и показваш в кревата
викат им пози - и 10 от тях са реално приложими?
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Всеки казва, че обича да експериментира...
Според мен си девствен, но те е срам и искаш да разпиташ как се прави секс![]()
I LOVE MY SEX
xiixixixixix! Май си мнооого права...кой мъж ще нарече експериментирането техника...
SAGLASNA SAM.PO DOBRE KAJI 4E NE SI GO PRAVIL OTKOLKOTO DA LAJE6Първоначално написано от girlka
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
казвам "техника"защото думата поза не е точна.и ви попитах за техники а не за анализ на поста.
Влез в изворите точка ком и оттам си изтегли някоя книжка или туториалче за това което те интересува мисля че имаше интересни индийски техники.Но също така мисля че си девствен ....не че има лошо ама те разкриха
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Dobre,bre pi4ove,az li ne6to ne shvanah,ma dori i 4oveka da e devstven-prestuplenie ili ne6to sramno li e?!Li4no az,ne sum na va6eto mnenie
No opredelno smqtam,4e nito edin ot vas ne mu otgovori na 4oveka,a hubav vupros e zadal-mai vie se izmukvate,a?Emi az puk 6te kaja,4e ne sum "experimentirala"dosega,makar 4e imam tova namerenie,no raz4itam na momenta
Az prepo4itam "ezda4kata".
Opredeleno e nai-vuzbujda6to...(e,predpolagam ne samo za men)
![]()
Но живеем в свободна страна и можем да анализираме, колкото искаме.
Техники? То ми идва отвътре. Не се старая да изпозлвам техники.
Брутален си особено това за чувала,евалата.И съм съгласен с поста ти.Първоначално написано от exploitedteen
Преди да почнем, приятеля ми си търка главичката на пениса си в клитора ми супер бързо и е яко... Готино е, защото кожата на главичката е нежна и е по-яко, отколкото да ти бият скречове.
Техниките могат да доставят невероятно удоволствие например в Индия и в някои други страни някои хора имат странна практика или въздържание.Година не мастурбират също не правят и секс и след това чрез самоконтрол могат да правят секс без почивка по 24 часа като накрая оргазмите им траят десетки минути. Незнам дали беше Индия но всичкото това ми се струва нереално.Първоначално написано от `Death`Whore`
Или пък 3 дневен мега кеф
Първа нощ : драмата сядат един срещу друг голи само се гледат и си приказват като не се пипат никъде
Втора нощ : двамата сядат един срещу друг голи , могат да си докосват телата без курове , путки и такива неща.Могат да се галят и с разни предмети може с каквото им хрумне , но не трябва да доближават целите си тела.
Трета нощ: пак сядат един срещу друг голи и могат да се галят НАВСЯКЪДЕ.
Дааам ще ви стане гот ама се сдържете още 1 ден.
Четвъртата нощ могат да се наебат с кеф
!!! не трябва да се свършва до последната вечер.Опитайте и да прекарате колкото се може по дълги вечери/дни , да сте наспани преди това не да ви се доспи и да искарате по 2-3 часа всяка вечер колкото по-дълдо толкова по добре
При тази техника ако добавите и тантрични скилс за задържане на оргазма накрая може да откачите и да стигнете до гигантско избухване И двамата !!! приятен кеф който пробва нека каже дали му е харесало
Любима техника за дефлорация .
Първа нощ: само галене + лизане.
Втора вечер: само галене + лизане +само го вкарвате за да я
дефлорирате като не продължавате да ръчкате така се разваля всичко , така и на следващия ден няма да я боли и ще можете да и доставите удоволствие.
Трета вечер само галене + лизане + секс.
Тествно е и го препоръчвам бъдете внимателни и доставете удоволствие на девствената си половинка не ми се искаше да го споделям това последното ноооо... бе дано да ви е от полза.®![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
mi az slu6am 50 Caliber tva e tehnikata![]()