- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- изненади...
ами не знам от къде да започна![]()
абе можете ли да ми дадете някакви идеи за...хм...как да се изразя...еротични изненади???
имам предвид,че искам да направя нещо ново и по различно за гажето ми като правим секс,т.е. да пробваме нещо което до сега не сме...
напримeр някви неща от типа на закопчаване с белезници...ахахах знам ли...
и в така наречените от мен по - горе "еротични изненади" по възможност аз да съм активната страна,щото все пак нали аз ще го изненадвам![]()
айде чакам предложения от вас и моля без лигавщини!ако някой няма какво да каже по темата просто да си спести коментарите!![]()
Peace! \/
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Moje6 da go zavarje6 za legloto ili nqkade kadeto 6te ti e udobno i da go iznasili6ne bukvalno de no da go nakara6 nasila da te lije ili ne6to podobno!
ами освен да ти предложа мойта фикс идея, която от много години искам да осъществя, но не ми се е отдала възможност. А тя е "секс на дърво" .. съвсем сериозно, не се ебавам , искам с някоя мадама да го направим на клоните на някое дърво, като диваците едно време , просто е разбиващо) 1-во че ще сме схванати после от неодобните стойки, 2-ро че това няма да се забрави никога (освен ако не се превърне в ежедневие)
Сега поне като споделя този мой блян, някои луди глави съвсем скоро ще го изпробват
) е аз ще съм доволен, че една моя идея се е осъществила
)
успех![]()
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
мерси до тук!чакам още идеи!
ами това с дървото звучи интересно,но мен ме е страх от високо...пък и сега е малко студено![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
купи си няква секси нощница от секс магазина, облечи я. Облечи един шлифер отгоре и отиди така в тях като ги няма техните.... Ще го зарадваш
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
vzemi si cosmopolitan vinagi ima mn dobri saveti!
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
хахаха обаче всеки дава съвети, каквито той иска за себеси и никой не обърна внимание, че темата е написана от момиче![]()
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
Може да му направиш стриптиз,внимателно да подбереш музиката и свeщти,белъо и т.н
Може да му направиш еротичен масаж.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
[quote="sherry"][b][i]Може да му направиш стриптиз,внимателно да подбереш музиката и свeщти,белъо и т.н
SUPER IDEQ TOVA ME KEFI.A I DOSTA 6E POMOGNE
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
ami parvata iznenada koiato mozesh da mu napravish e da si kupish cherni ili cherveni chorapi ot tezi koito stigat do gore s dantelite s kasa pola i otdolu da si bez belio i vsichko tova da go napravish kato ste na nqkoi kupon i v momenta v koito imate vazmoznost da ste sami mu kazi che imash iznenzada za nego i go nakarai da da opipa pod polata sled tova ti sama si vdigni polata za da vidi che otdolu nqmash nishto.posle go nakarai da otidete pri drugite ot kupona i shte vidish che ciala vecher shte misli za tova) a sled kupona ti si znaesh mahash polata i vsichko ot krasta nagore i ostavash samo po chorapite i obuvkite i taka go pravite
ako te kefi ideiata imam oshte edna dve))
Секс в някой парк, някоя тъмна алея!![]()
може случааааайно вечер да го изнасилиш брутално в някой тъмен вход.......или тва еротичен масаж с някфи готини миризливи масла..
ама на мен като че ли ми допадат повече някфи неочаквани неща такива в стил 'бързи и яростни' .. в пробната на някой по-хубав магазин например...![]()
алелуя.
Uble4i se nqkvo SUper Predizvikatelno da sa nadaha super mnogo i da te razk1sa.nqma kak da ustoi
Otidi u tqh,oble4ena s kasa poli4ka i nqkfo predizvikatelno potni4e i zapo4ni da se durji6 kato tineidjarka,koqto za parvi pat e u mom4e i si iska sex..takam po4va6 da razglejda6 i da upuska6 nqkoi ne6ta,naprimer himikalkata mu i mu e dupi6 za da vdigne6,sled tova moje6 da go pomoli6 za 4a6ka voda i toi kato ti q donese ti nevolno de mu q butne6 ot racete taka 4e tq da ti se izleena bluzkata,toi moje bi 6te po4ne da te su6i ili ako ne po4na prosto sable4i bluzkata i vzemi ti edna kurpa i po4ni leko i nejno da se podsu6ava6....6te podeistvaUspeh!!!
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Ако бях момиче, 100 % щях да го направяПървоначално написано от ^Kiss_of_the_Sun^f
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Ами гаджето ми веднъж ме изненада много приятно, но аз съм моми4е и е нормално да се изкефя на такова не6то....бе6е купил све6ти(в метро се продават такива в пакет по 100)и ги бе6е наредил по целият коридор в посока към стаята, а в стаята има6е едно огромно сърце пак от све6ти...бе6е много яко....след това му върнах жеста като го завързах за леглото и романтиката се преобрази в не6то по-така
![]()
друга идея...влез в ролята на примерна у4ени4ка(карирана пола, две плитки и т.н.), бъди по-свенлива,но го изненадай с не6то обсолютно нео4аквано-някакъв по-перверзен надпис на горе6тото място...- моливите за о4и в слу4ая вър6ат 4удесна работа
Успех
IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!
Хмммм е тва е труден въпрос.За изненада е доста трудно ,но това с връзването за леглото си ти е добра идея.Вече секс из цялата къща това си е до избор на място и не е такава изненада.
Изненадващо ще е ако включиш и домашен любимец по възможност по-голям от котка е тва ще го изненада.
Може да го изненадаш и с 3ка 4ка тоест още 2-3 момичета облечени предизвикателно.
Може и с плодова питка да си хапне от теб ,но това пък е само за ордьовър.
Мухаха може да си татуираш на корема неговото име.Доста ще се изненада докато го правите.
Първоначално написано от ^Kiss_of_the_Sun^f
eheh ei kiske vleze malko v filma![]()
hihih malko li? :PПървоначално написано от Uraken
![]()
Мараба,
аз го виждам така:
Събирате се в апартамента. Приглушаваш светлината. Отивате до леглото. Завързваш му очите с нещо и ... е твой/хич няма да е зле и да му завържеш ръцете за леглото, но не го стягай много. Това е само за парлама, ясно е, че ако желае може да се освободи по всяко време/.
От там нататък - идеи бол. Като за начало можеш да купиш някакви глазури /във кутийки, като тези от кетчуп/ - от тоя тип, дето са като 'екстра' към сладоледите във фунийка. Намазваш го по малко, облизваш го и така по най-важните зони на тялото му - около лицето /устните най-вече/, по шията и гърдите, по-надолу около пъпа му и.. сама се сещаш къде.
Syper... =D>machoka Пуснато на: 21.02.6 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Мараба,
аз го виждам така:
Събирате се в апартамента. Приглушаваш светлината. Отивате до леглото. Завързваш му очите с нещо и ... е твой /хич няма да е зле и да му завържеш ръцете за леглото, но не го стягай много. Това е само за парлама, ясно е, че ако желае може да се освободи по всяко време/.
От там нататък - идеи бол. Като за начало можеш да купиш някакви глазури /във кутийки, като тези от кетчуп/ - от тоя тип, дето са като 'екстра' към сладоледите във фунийка. Намазваш го по малко, облизваш го и така по най-важните зони на тялото му - около лицето /устните най-вече/, по шията и гърдите, по-надолу около пъпа му и.. сама се сещаш къде.
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
ехее... колко много идеи сте ми дали, мерси!
Много ми хареса онова с чорапите и полата, без бельо... ама те всичките ви предложения ми харесват де...
Ъъъ... не.. имаше нещо за некви котки??? И за други момичета-абсурд!
Първоначално написано от lindeman_
haha =D> maitap nqma i az iskam syshtoto. no neshto ne me vzemat na seriozno![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
tva ve4e e strahotno!!!!!!! =D>Първоначално написано от machoka
![]()