- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- изненади...
хахахаххах....И моя приятел е много надъхан на секс някъде сред природата, т.е опрени на някое дръвче в близката горичка...И сичко си е запланувано вече, ама само чакаме да се постопли времето....Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
А по темата: направи му списък с разни местенца, където може да правите секс, или на разни различни пози и т.н. и сложи отметки на тези които вече сте използвали(естествено включи всякакви екстремни местенца)и му го прати по пощата примерно....
ama az ti govorq naistina NA DYRVO. kacheni goreПървоначално написано от ~*~Chanel~*~
toi sednal na nqkoi klon i az v/u nego \
/
![]()
est klona trqbva da e stabilen vse pakkato shte pravim neshto to pone da e kato horata
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абе к'во говорите.. къв е тоя секс на клони на дърво?![]()
Разбирам да е нещо нестандартно и интересно, но това си чиста глупост за мен.
moje6 da go zavarje6 za legloto i da go iznasili6, no mislq 4e ima mnogo po-priqtni i romanti4ni ne6ta. naprimer kupi si eroti4no belio(nai-dobre v 4erveno), kupi 4erveno vino i sve6ti, napravi mu edin strahoten eroti4en masaj i striiptiz i vsi4ko 6te e prekrasno. na men mi haresa.
Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!
emi.. glei sa.. ne znam kak ste v legloto s pi4a.. no ako si pravite vsi4ko.. smisyl.. nqmate nekvi zadryjki o6te i takiva raboti.. 6e ti spodelq na mene ot kvo mi izhvryknaha o4ite.. kakto si leji na legloto.. nakarai go da se povdigne leko i da si sloji rycete zad gyrba, vyrji mu gi s kolan.. no go vyrji taka 4e da ne moje da se izmykne po nikakyv vyzmojen na4in.. ostavi go da si legne pak i deistvai.. predplagam znae6 kak da iztezava6 edin myj.. oblizvai go samo kolkoto da go drazni6.. vyrti se okolo onaq mu rabota bez da q dokosva6 mnogo mnogo, samo kolkoto da se nadyrvi kato magare.. i po nqkoe vreme si go nalapai, podrazni go o6te malko i mu sedni na liceto i da te lije dokato se dviji6 v taza i mu se otyrkvai hubavo i ti garantiram 4e 6te se pobyrka!!! i ako moje da tyrpi na ebane pove4e ot 10 min sedni mu otgore i si go na4ukai sama po vyzmojno nai grubiq na4in.. sys vsi4koto mu tam piskane i py6kane.. daje i da ne ti e kef, ako se porazvika6 malko 6ef4eto 6e se o6turi i 6e se gyr4i v opiti da se izmykne i da te raz4ekne ot blyskane! ako ne durji na ebane.. izkarai go edno hubavo s lapane, nadenvai kaputa i go po4vai za 2ri... a ako ne mu stane sled pyrviq.. sorry 4e ne mojah da ti pomogna!!! za obstanovkata... SVE6TII !!! SAMO SVE6TI MU E MAIKATA !!!
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
Много обичам стриптиз, можеш да го вържеш на леглото и да му правиш шоу и да го дразниш. Също така много обичам да гледам яко перверзен стриптиз (тва с чорапите без бельо е добра идея) примерно да гледам момичето как си прави скречове, мноо готино ми става като глеам мръстоийки.
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.