- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Uvelichenie na cigarite !?
Shte se probvate li da gi sprete![]()
Няма да ги спирам защото никога не съм пушил и нямам намерение да пропушвам![]()
Не пуша.
Иначе за пушачите...винаги можете да намерите цигари на черно, ако вие,то някой ваш френд.![]()
не пуша![]()
и добре че,щото при тези цени бая бих се охарчвала![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не мисля че ще има разлика като дигнат цените... Тва си е зарибявка , кой пушач иска да пуши? И по 5 лева да станат пак ше се купуват...
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
Който си е пристрастен към пушенето все ще намери някакъв начин да се снабди
от пролетта по4вам да си гледам тютюн... дотогава "варна" без филтър 60 сти пове4е хващат
Аз от скоро се опитвам да ги спра, пуша по 1-2 цигари на ден вече, но новата година мисля да я почна на чисто. Пък и не бих дала левче отгоре, при положение, че искам да ги спра... И да, цената също е добър вариант за намаляване на тютюнопушенето.
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
какво намаляване на тютюнопушенето бълнуваш, в България тютюнопроизводството е национален отрасъл.. знаеш ли в колко окръга тютюна е пове4е от 50% от земеделската продукция?
Знаеш ли 4е ДПС всъшност е партията на българските тютюнопроизводители?
А знаеш ли 4е след забраната да се пуши на обществени места може да се види дискотека, над входа за дансинга пише "място за пушене" а над коридора за тоалетните пише "пушенето забранено"![]()
![]()
А била ли си в болница да видиш как хирург излиза от операционна с цигара в уста?
а в у4ителската стая в твоето даскало колко пепелници има? а в бар4ето до спирката?
а виждала ли си шофьор на автобус да кара с цигара в уста?
билета за вагон непуша4и е малко по- скъп![]()
а защо на цигарите пише какви ли не клишета, но не пише най-важното:
ТЮТЮНА ВОДИ ДО НАЙ СИЛНОТО ИЗВЕСТНО НА НАУКАТА ПСИХИ4ЕСКО ПРИСТРАСТЯВАНЕ
п.с. и тия дето не пушат и те ще умрат, вервайте ми![]()
Ot nova godina gi spiram!Do togava 6te gledam da se zareda dostatu4no sus Kareliq!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
ми не съм мислила над тоя въпрос,ама ако нема кеш ше пуша по-малко...едва ли ше ги спра![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Ами аз ги спирам от една година ако трябва да бъда честна...Ще се помъча да ги спра ,пък каквото стане - дано да успея!
Никога не споря с онези , чието мнение не уважавам .
ЦОки е педал!![]()