- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче целува момиче!
Момичета имам няколко въпроса или поне към тези от вас които са си пускали езици с други момичрта.
Кога целунахте друго момиче за 1 път?
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте)
Хареса ли ви?
Продължавате ли да го правите и сега?
Колко често?
Бихте ли стигнали по-далеч?
Еми това са въпроссите. Ще се радвак ако някой ми отговори.
Първоначално написано от Ahref
Ahh .. kolko vyzbujdashto .. trqbva da probvam i az![]()
Кога целунахте друго момиче за 1 път? В шести клас(даже се целувах с момиче, преди да съм се целувала с момче)
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте) Сами решихме, но ТЯ беше инициаторката
Хареса ли ви? Амииивсъщност да
Продължавате ли да го правите и сега? Рядко
Колко често? Да де същото
Бихте ли стигнали по-далеч?Да
I LOVE MY SEX
Кога целунахте друго момиче за 1 път? Отдавна
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте) Омфг!Ми просто стана
Хареса ли ви? Да
Продължавате ли да го правите и сега? Да,понякога
Колко често? Не често
Бихте ли стигнали по-далеч? Едва ли
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
В седми клас.
Аз го предложих.
Даже много ми хареса!
Много рядко го правя вече.
НЕ бих стигнала по-далеч!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
[quote="Ahref"]
Кога целунахте друго момиче за 1 път? на 14
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте) Ми ние си го решихме и ей така изведнъж стана, нали знаете тези работи не се планират :P
Хареса ли ви? Ми тогава да, иначе съм целувала и момичета, които не умеят да се целуват и не е приятно
Продължавате ли да го правите и сега? Ми да
Колко често? Когато имам възможност
Бихте ли стигнали по-далеч? Защо не?
[quote]
ами мисля,че на около14-15
как стана ли? на майтап стана работата,ама стана![]()
ми честно казано не бях особено впечатлена,но не защото момичето не може да се целува,просто ми харесва повече с момче![]()
ами то тва стана само един-два пъти...
Дали бих стигнала по-далеч-на този етап не...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Кога целунахте момче за 1 път? - 5 или 6 клас
Как точно стана? - Аз предложих!
Хареса ли ви? - Да, много!
Продължавате ли да го правите и сега? - Много рядко
Колко често? - Много рядко
Бихте ли стигнали по далече? - Да!
Кога целунахте друго момиче за 1 път? - Ами преди 1 година май .
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте) -Хм..стана импулсивно.
Хареса ли ви? -Хахахах ами може да се каже ,че е по различно от целуването с момче,приятно е .
Продължавате ли да го правите и сега? -ХАХАХХАХ ами сега не ,гаджето не е мн радостно от факта че ми налитат жени![]()
![]()
хах..
Колко често? ......
Бихте ли стигнали по-далеч? -Нe съм мислила по въпроса..все пак човек никога не знае какво ще се случи в бъдеще!
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Ahref
Кога целунахте друго момиче за 1 път? - Ами .. на 13 (седми клас)
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте)- беше тъпо ..бяхме се събрали 7-8 човека,а момчетата не ги стискаше да се целуват ; и така аз и моя приятелка се решихме ..хоп хоп и стана![]()
Хареса ли ви? - Ся като се замисля да
Продължавате ли да го правите и сега? освен онзи път съм го правила още 5-6
Колко често? - рядко
Бихте ли стигнали по-далеч? Хах .. зависи от НЕЯ и каква е тя , иначе що да не![]()
Кога целунахте друго момиче за 1 път? na 12god
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте)stana spontanno.....
Хареса ли ви?da,ama predpo4itam mom4eta
Продължавате ли да го правите и сега?NE
Колко често?........
Бихте ли стигнали по-далеч?
NE,..
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Кога целунахте друго момиче за 1 път? mi taq godina
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте) ostanalite predlojiha a nie se bqhme gu6nali i se celunahme
Хареса ли ви? mi ne osobeno,no opredeleno sled tova stra6no mnogo,zatoto gajeto mi se vuzbudi ot postupkata mi![]()
Продължавате ли да го правите и сега? ne
Колко често? prez 5 minuti
Бихте ли стигнали по-далеч? da ako bqh lizbiikaili pone ako ima6e mom4e za troika![]()
In the middle of my heart
love and death and you
In the story of my life
I'll keep my love to you!
Кога целунахте друго момиче за 1 път?аммм бях на 15
![]()
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте)първо ме накараха,но другото момиче не искаше и после аз сама я навих
![]()
Хареса ли ви?не ...
Продължавате ли да го правите и сега?не...
Колко често?не го правя
![]()
Бихте ли стигнали по-далеч?зависи,но не е изключено
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
![]()
![]()
![]()
![]()
A az pak ne sam se tseluvala sas drugo momi4e osven za zdravei i 4ao!Ama bih go napravila,daje i po dale4 bih stignala
![]()
![]()
![]()
Кога целунахте друго момиче за 1 път? Ami...mai 7mi klas.
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте) Ami prosto tei go re6ihme.
Хареса ли ви? Ami ... da.
Продължавате ли да го правите и сега? Rqdko.
Колко често? Rqdko... po kuponi... :P
Бихте ли стигнали по-далеч? 4e koi me spira...
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Кога целунахте друго момиче за 1 път? 7 клас бях
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте) Еми моми4ето иска6е да ме нау4и да се целувам и така!
Хареса ли ви? Да
Продължавате ли да го правите и сега? Да
Колко често? Ми не много,смисал от давна не сам го правила.
Бихте ли стигнали по-далеч? Да
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Кога целунахте друго момиче за 1 път?
na minalata NG
Как точно стана? (накара ли ви някой, вие ли предложихте)bqhme se hvanali na bas
![]()
Хареса ли ви?
mi da..
Продължавате ли да го правите и сега?mne
Колко често?samo togava mai..i o6te vednaj
Бихте ли стигнали по-далеч?zavisi kakvo 6te mi podnese jivota
Уфф се едно да ме питате кога се усмихнах за първи път, и колко пъти съм се усмихвала. Със малкото си приятелки се целувам постоянно и не си записвам точно кога го правя
.
Леле не моа повярвам 4е толкоз мноо хора са го пробвалимай ми е време и аз да го напрая хахах не съм голяма фенка на тез неща,ама ей така за базика бих го напрайла
![]()
С много момичета съм се целувала, не повече от 10 де. Всичко е било м/у приятелки и то за да се гъбаркаме с момчетата, понеже това очевидно ги възбъжда. Не усетих никва тръпка, може би защото си падам по момчета. Бих стигнала по - далече просто да опитам и от това, но не знам кога ще се престраша. Получавала съм няколко предложения.
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
Бях 8 клас началото и играхме на истината или риска ли не помня точно, таа трябваше аз да се целуна с една мърша. аз не мислих, че тя ще го направи, ама го направи. и беше отвратително))) Иначе с най-добрата ми приятелка сме се лигавили за шоуто. Мляскали сме се , ама нарочно де, не с цел да ни е кеф или нещо от рода. За лигавнята
И то рядко де
И не ми е кеф... кофти е нз
За по-далеч? Еми стигала съм, ама е отврат и не бих го пробвала пак
![]()
1.Ne pomnq to4no na kolko sam bila,no opredeleno be6e o6te predi da celuna mom4e
2.Ne be6e planirano,stana ot samo sebe si.
3.da
4.Rqdko
5.Da
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!