Пускам тази тема,за да може всеки да си каже
мнението за хашиша,дали го предпочита пред тревата и т.н.
Много разбирачи станахте, че да питате кое предпочитате. Едва ли имаш понятие кой какъв опиат е, че си тръгнал да многознайваш?!
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
6u6inka,a zashto mislish che neznae?!?!tova che ti ili nqkoi drug ne e naqsno,neznachi che trqbva da sudish horata po sebesi!i sega po temata,az lichno predpochitam hashisha zashtoto me razcepva poveche,no go pusha samo kogato ima oferti,nablqgam na kozcheПървоначално написано от 6u6inka
![]()
cMeTaHka хаха)) Че ти наколко си годинки, че знаеш толкова много!? И сигурна ли си, че си взимала хашиш....?
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
purvo godinite ne opredelqt nishto v dneshno vreme,i da probvala sam,tova da ne e nevuzmojno??!!
Питам за годините, познай защо или няма нужда да питам!? Просто защото когато си по - малък и по - наивен ти подхвърлят кура и ти го лапаш, защото всичко ти се вижда розово! Нали се сещаш!? Това, че си ПРОБВАЛА, не значи че разбираш какво си опитала?
qvno ot opit znaesh koi kakvo lapa,nqma da spora s nedonoseni ligli.az obshtuvam s hora koito nqma da me izlujat i ne go kazvam za da se pravq na neshto,no to prosto e fakt
[quote="Анонимко"]qvno ot opit znaesh koi kakvo lapa,nqma da spora s nedonoseni ligli.az obshtuvam s hora koito nqma da me izlujat i ne go kazvam za da se pravq na neshto,no to prosto e fakt[/quote
zabravih da se logna
И така и не каза на колко си години или ще прозвучи смешно, колко малка е разбирачката на хашиш)))))))
Ама ти май верно си вярваш)))
opredeleno sam "protiv" za hashisha pred trevata. dvete neshta se pravqt ot edno i sushto rastenie no trevata ne e tolkova moshtna i suotvetno e po-bezwredna.
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
ako беше пробвала и двете, щеше да знаеш, 4е катраните в пушека от хашиша са много по малко отколкото в трвата и дори отколкото в най-лекия възможен тютюн.Първоначално написано от zeleni_o4i
освен това хашиша не те "размазва" както прави тревата понякога. В Испания и Германия е много по- лесно да си намериш хеш отколкото трева, но също така следва да се знае, 4е хашиша може също да бъде вреден.. ако е извли4ан посредством петролов етер може да има дъх на бензин, а ако има дъх на борова смола може и да съдържа борова смола.. може да съдържа дори восък или парафин, защото само смолата от високока4ествената марихуана се слепва лесно на бу4ка без допълнителни свързващи вещества.
В България е много малко вероятно да се намери от тая благинка. Следва да се знае също и 4е мароканския хашиш е твърд при стайна температура и светлокафяв до бежов на цвят, а хималайския и кашмиркия е тъмнокафяв до 4ерен и е мек и пласти4ен.
забравих да ви кажа как да разберете дали едно нещо е хашиш или не.
нагрейте го леко за да се размекне , откъснете малко и направете "4ервей4е" дълго 2 см. и дебело 2мм.
запалете го в единия край и духнете пламука след 3 секунди.
Ако наистина е хашиш пар4енцето ще изтлее като цигара и ще остави след себе си светла пепел и пушек с лека миризма на трева.
ако не ще да тлее или оставя 4ерна пепел, зна4и не е хашиш а нещо друго.
Употребата на наркотиците води до сериозни заболявания и смърт - не ги използвайте!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html