- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърс между циците?
Тъй... темичката я пускам по две причини:
Първата е да се похваля, защото днес ходих да ме дупчат там и си имам нов пиърс.![]()
Другата е да чуя малко кифленско и не толкова кифленско мнение. Е, кфо ще кажете? Бихте ли си сложили такова нещо или пък имате![]()
П.П.
Който не знае за какво иде реч, да погледне това:
Това не е моя пиърс, обаче ако някой има голям мерак да види нека драсне едно лс и може и да се уреди със снимчица![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
яко е, не знаех че и такова има. Къде другаде имаш?
Долу авторитетите!
Ми на брадичката (самичка се дупнах)и по ушите някфи алибали. Нищо специално. Иначе като събера пак кинти ще си сложа една халкичка на ноздрата и един индъстиъл на дясното уше... Само парички да имам. Ти някъде имаш ли?
много яко.......!колко парички ти взеха.........?
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
аз нямам никъде. не мисля че ще ми отива
Долу авторитетите!
индъстриъл рулзимам една-две приятелки с такиви работи,в началото гледах мн скептично,ама после почна да ме кефи;Р
Иначе и тоя пиърсинг да ти е честит,много яко стои,и преди съм виждала,ама само снимки за жалост....
Честито, със здраве да си го носиш, готино е.
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
Няк'во секси е таковаПробужда някакъв див, необуздан, животински инстинкт
![]()
Може да пратиш едно пикче, за за видим все пак и на теб как ти седи![]()
МНого добре И седи. Даже И завиждам...и то много!
Пиърс на езика да иначе на други места нещо не ме кефи много,много.
Az pak si imam na ezika na nosa i na uhoto otgore imah na bradichkata i na cipata na ezika sa sam se zamislila za vrata:P mn e dobro tam det si si slojila
![]()
е такъв пиърс обожавам... искааам... и може би след време ше си напраа...
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
е тфа вече е интересно
![]()
Тва е много яко...но аз няма да мога да си сложа там пък и не искам щото имам там една бемка...и е мн сладичка някфа!!![]()
Ами к`во да ти кажа... Поредната изцепка с пиърсинг.Бе верно яко е, няма спор. Досега честно казано не бях виждала там и интересно изглежда. Бе честито и да му се радваш с голям кеф!
![]()
"Hominem te esse memento"
Хах, аз очаквах тука да се възмутите като за пиърса на врата, но май чалгиите не са налазили. Уотевъ...
Там мацката дето питаше за кинтите ... ми 28 ми взеха... в трип хаус.
Иначе exploitedteen, не се притеснявай, душа, като спре да ме боли и проблема няма да го има. Пък и май теб не те грее мноу мноу![]()
а кво мислите за един пиерсинг на лявата буза на гъза?
Хахах, аууу верно!Първоначално написано от exploitedteen
Ц,ц,ц...
WILD__BOY, страхотна идея! Ами на десния та*ак? :P
ми аз имам между орехите и са и на аналния мусклу ще с направя. ти къде имашПървоначално написано от SkAtE^FeNkA
Хахах, браво, супер си!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
Аз нема да ти разправям...![]()
П.П. Айде, че ще ме бият. Темата стана на гъз, заради мен.![]()
![]()
С такова впечатление ме остави ти...Първоначално написано от exploitedteen
Ако е водоравен ще се смачква като си сложа сутиен и ще боли..сещаш се ... .Първоначално написано от exploitedteen
ОООООоооооооооооооооООООО ООООООООООООООО
О.о
прекрасно е!
ей сериозно за такъв пиърсинг си мечтая
от година сигурно ама не ми стиска да се
пробия сама, пък в монтана няма студио.
кажи ми с каква обица си?и тече ли мноу кръф
Ми силиконов ми е шифта, топченцата ми са метални и такамз. Не е от тея трапецовидните дет са.. ако се сещаш, макар че пича каза, че може и такава да ми направи. Кръв... около половин капка тече. Не е някфа зверската болка... абе фън си е![]()
ама ф смисъл като обица за вежда ли
е или кфа колко голяма е