.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62

Тема: Сълзите..

Фен
    Град
    Pazardjik
    zavisi za kvo i kolko 4esto

Еми нз,ама мисля,че за да плаче едно момче трябва да има много,ама много основателна причина.Аз съм плакал само веднъж досега заради момиче,макар,че съм искал да плача много повече.Винаги обаче си казвам,че не съм някъв ревльо.Може би помага(макар,че на мен оня път не ми...),но все пак нали мъжете са силния пол

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Vseki pla4e,kogato izpita nujda da se osvobodi ot natrupalite se v nego emocii.Za6to pak mom4etata da ne pla4at?Kakvo lo6o ima v tova?Razbira se da se spazvat nqkakvi granici...Bi bilo nedopustimo ako nqkoi pla4e ,za da si prosi sajalenieto i vnimanieto ot drugi
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    За много години на всички ..
    SeXyTo_f написа:
    мии много малко момчета плачат....мен това ме трогва...повечето момчета задържат чувствата си в себе си...по добре да ги излеят..става по леко. Така понякога то показва колко много много те обича.е са да не е някъв ревлю като Миро от бб2, той попрекали доста....Smile ... браво сексито_ф напълно съгласен съм с теб и дори малко да ме е срам и аз от време - на време си поплаквам ей така за спорта като съм сам(нали разбираш се ще се намери причина}
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

mnogo mom4eta pla4at,za6toto te sa 4uvstvitelni,a drugite sa korabosurde4ni idioti,mom4etata koito pla4at obi4at istinskI!!!

[size=10][b]

Kakto jenite taka i majete plachat! no povecheto maje predpochitat da se sdarjat i da priemat vsichko v sebe si koeto e do nekade greshno i bolezneno
    Fuck The Religion

Голям фен
    Nqma zna4enie dali si mom4e ili momi4e vsi4ki nie ponqkoga pla4em!primer kogato si v depresiq ti stava mn po-qko ako popla4e6 pone pri men e taka

KOTKATA_17
    Guest
    Estestveno 4e nqma lo6o mom4e da pla4e tova nito pokazva 4e ne e muj,nito ne6to lo6o i mujete sa hora i te imat 4ustva makar 4e s tova malko si protivore4a mrazq mujete do edna stepen no tova e druga tema

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Сълзите..

Цитирай Първоначално написано от rafter
    Слабост ли е според вас едно момче да рони сълзи..и какво показва това? .. че е чувствителен, че не е МЪЖ, че е мекушав.. или, че има волята да обича истински.. ?! или въобще какво показва..
    Всеки има различно мнение за тоя въпрос!МОйто е че може и да е малко нетрадиционно но се пак за мен е така...аз плача много често за момичето с което до скоро бях заедно(първата ми любов)Незнам какво си мислят другите за мен но това е начин а изразя че ми либсва и още я обичам много много....прекалено много я обичам за да я забравя и за това немога да спра да плача ...даже и сега

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    hmm mnou mi dopada temata!poprincip e stranno edno mom4e(myj) da pla4e 6toto kakto se kazva te sa "silniqt" pol ama tva ne zna4i 4e ne mogat i te da proronqt malko sylzi!poprincip zavisi za kvo pla4e edno mom4e-tva sy6to ima zna4enie.ina4e e qko nqkoe mom4e da pla4e za momi4e-priqtelkata mu primerno.tva spored men e proqva na mnogo silni i dylboki 4uvstva i samo hubavi ne6ta bi zna4ilo tva.az taka si mislq de
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Супер фен
    Що не?И те са хора...май.
    Няма лошо..както ние можем да плачем така и те могат!
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Град
    The Dark Carnival
    Да .. в сълзите у нас, мъжете, няма нищо срамно. Обичам да плача нощем .. нощем когато вратата на терасата е открехната, лекият бриз нахлува, а аз съм само по дантелена нощница. В тези моменти сърцето ми се превръща в един голям Пенис (поне така си го представям аз). В един голям, пулсиращ Пенис. С голямо "п". Аз се изправям леко, а сълзите размазват грима ми. Приличам на изрод, но мисълта за възлюбената ми не ми дава мира и всъщност не ме интересува нищо друго. И тогава го виждам.. той стои там, на лунната светлина, на терасата ми. Човекът с латексовия костюм и здравият, кожен камшик. Той отново е дошъл за да ме накаже, защото през деня съм бил лошо момче. Очаквам много болка и сълзи. И тази вечер.
    Cobaine blows his face off and becomes a legend
    Heroine and a shot gun and a hero was made
    Maybe I should do that shit so iborgork can get paid

Terrible, What ya know about terrible ?!?
    Terrible, you don't know what's terrible!

Град
    Debeletz
    Moderated by machoka,
    т. 2 от правилата!
    "Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...

Фен
    Град
    В Лудницата
    Няма нищо лошо да се реве. Важното е, че след като си пореве малко човек му улеква.
    А и другото, което е колкото повече ревеш толкова повече ти се засилва зрението ( значи е и полезно )

Мега фен
    Че страда.

kogato edno momche plache po skoro,zashtoto e 4yvstvitelno znae kak da obicha,no pri vsichki ne taka

da propysnax da kaja,4e susho strada ili neshto drygo

`Big_KiSS4e`
    Guest
    kato skasahme s biv6iq i dvamata mn mn mn plakahme taka de toi se opita da se poprikrie da en go vidq ama to se ose6ta6e i edna salza kapna varhu usnite mi :}}}
    aweeeeee za poreden pat razbrh 4e me obi4a

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Na mene li4no mi izglejda malko sme6ni4ko ne nqma nhi6to lo6o vse pak i te sa 4ove6ki sy6testva kato nas>NO v nikakyv slu4ai ne ozna4ava 4e kogato mom4e pla4e zna4i e pederas.PO izvodite na edna moq fr.-
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Blackbear
    Guest
    Ехе, че и ние момчетата сме хора бе. Аз пред хора много рядко рева. Ако ми е неприятно си влизам в стаята и си поплаквам насаме . Пред момиче не съм плакал, ама за момиче съм ревал цяла нощ

Според мен не е слабос , стига да не плачеш повече от момичетата, тогава всичко си е ОК
    hell is still overburdened

Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Na mene li4no mi izglejda malko sme6ni4ko ne nqma nhi6to lo6o vse pak i te sa 4ove6ki sy6testva kato nas>NO v nikakyv slu4ai ne ozna4ava 4e kogato mom4e pla4e zna4i e gey.PO izvodite na edna moq fr.-
    не разбирам кое е смешното когато момче плаче аз мисля,че това показва , че човека е свестен , а не като повечето идиоти в нашо време

Няма лошо мъж да плаче, показва че е човек, не няк'во животно.

Когато ги използва обаче като извинение или за да го съжаляваш и т.н. е тъпо.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Няма лошо мъж да плаче, показва че е човек, не няк'во животно.

Когато ги използва обаче като извинение или за да го съжаляваш и т.н. е тъпо.
    И аз съм на тва мнение. Бившия ми точно заради тва се разрева. Да го съжаля. Реве и ми обеснява как все на него се случвало нещо такова, как никоя не го оценявала и не знам си какво. Подразни ме и почнах да го редя. Не знам дали не бях груба, ама бързо му се секнаха сълзите. Изглеждаше ми като женчо.
    Не ме трогна, просто ми стана чудно и леко се стъписах, понеже ми се случваше за първи път. Втория път ми рева на рамото.
    Предпочитам да видя насълзени очи, отколкото крокодилски сълзи и саможалване.

Re: Сълзите..

Цитирай Първоначално написано от rafter
    Слабост ли е според вас едно момче да рони сълзи..и какво показва това? .. че е чувствителен, че не е МЪЖ, че е мекушав.. или, че има волята да обича истински.. ?! или въобще какво показва..
    Показва истинската същност на мъжа! ПОказва тоова, че той е чуствителен, чее той има чувства, което само по себеси го прави отворен за любовтта за чувствата и за чувстването на истинските неща - приателски чувства, силни любовни добродетли.. Прави го силен, прави гог МЪЖ... Но в днешно време такива мъже не само, че не са на мода, ами и такива истински мъже често страдат заради истинността си и заради добротата, която притежават.

И последно и най-важно.! Човекът, ккойто плаче с онези истинскки сълзи от който най-боли.. този човек е отворен истински за чувстват и за любовтта и може да пегърне дори света !
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си