- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сълзите..
В никакъв случай не е проява на слабост. Да, ако е постоянно става малко странно или както казаха ако е само, за да го съжалят, тогава е жалко.Но иначе това са нормални човешки чувства, а до колкото знам и вие, мъжете, сте хора
![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Зависи от момчето, от ситуацията..
Например, има момчета, които си ронят крокодилски сълзи.
Това е смешно вече.
Иначе, ако въпросното момче плаче наистина и знае защо, е сладко,
защото е рядко срещано.
Принципно не смятам, че е глупаво, смешно и т.н.Просто трябва да е истинско, за да му се повярва.![]()
Зависи. Ако циври за щяло и не щяло и само това прави, независимо дали е мъж или жена, човекът е слаб.
Няма значение дали и защо плачеш. Ако ти олеква - поплачи си. Важното е човек да се стегне, да се вземе в ръце и да си оправи живота или поне това, за което е седнал да плаче. Ако сълзите му помагат за това - аз го поощрявам, независимо от това дали са преди да си се оправил или след това.
Но ако само си цивриш профилактично и най-мъжествения сред мъжете да е, за мен си е лигльо.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Дразни ме и ми изглежда жалко. Естествено, хора сме - плачем, нищо против мъжете да плачат като са си сами ако им е чак толкова тежко, но айде да не е пред мен.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ами доста е относително, според мен е човешко ако наистина има основателна причина не бих търпяла някого, който през цялото време. Веднъж видях познат да плаче за лаптоп (който дори можеше да се поправи)и да беше жалка гледка![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
че обича истински
Как, че не е мъж? Точно обратнотопоказва, че е истински мъж ,който не прикрива чувствата си
![]()
Слабост е, да - не само защото се асоцира с женска емоция и деликатност, а защото е израз на емоцията въобще. Ако плачеш, значи, не можеш да си контролираш емоциите. От там не можеш да си лидер, което автоматично означава, че си слаб.Първоначално написано от rafter
Напоследък е модерно, да плачем момчетата, вбили сме чувствителни и подобни работи. Според мен това го правят най-долните типове, които искат да въздействат на момичетата.
Мъжа не плаче, той решава проблемите си.
Първоначално написано от LP_girl_14
+++![]()
Първоначално написано от Tedka-Medka
I MISS YOU . . . ;[