.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Тема: Сълзите..

В никакъв случай не е проява на слабост. Да, ако е постоянно става малко странно или както казаха ако е само, за да го съжалят, тогава е жалко. Но иначе това са нормални човешки чувства, а до колкото знам и вие, мъжете, сте хора
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

Зависи от момчето, от ситуацията..
    Например, има момчета, които си ронят крокодилски сълзи.
    Това е смешно вече.
    Иначе, ако въпросното момче плаче наистина и знае защо, е сладко,
    защото е рядко срещано.
    Принципно не смятам, че е глупаво, смешно и т.н.Просто трябва да е истинско, за да му се повярва.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Зависи. Ако циври за щяло и не щяло и само това прави, независимо дали е мъж или жена, човекът е слаб.
    Няма значение дали и защо плачеш. Ако ти олеква - поплачи си. Важното е човек да се стегне, да се вземе в ръце и да си оправи живота или поне това, за което е седнал да плаче. Ако сълзите му помагат за това - аз го поощрявам, независимо от това дали са преди да си се оправил или след това.
    Но ако само си цивриш профилактично и най-мъжествения сред мъжете да е, за мен си е лигльо.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Дразни ме и ми изглежда жалко. Естествено, хора сме - плачем, нищо против мъжете да плачат като са си сами ако им е чак толкова тежко, но айде да не е пред мен.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами доста е относително, според мен е човешко ако наистина има основателна причина не бих търпяла някого, който през цялото време. Веднъж видях познат да плаче за лаптоп (който дори можеше да се поправи)и да беше жалка гледка
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    че обича истински

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Как, че не е мъж? Точно обратното показва, че е истински мъж ,който не прикрива чувствата си

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Показва че е лигльо.
    Addicted to Addictions

Re: Сълзите..

Цитирай Първоначално написано от rafter
    Слабост ли е според вас едно момче да рони сълзи..и какво показва това? .. че е чувствителен, че не е МЪЖ, че е мекушав.. или, че има волята да обича истински.. ?! или въобще какво показва..
    Слабост е, да - не само защото се асоцира с женска емоция и деликатност, а защото е израз на емоцията въобще. Ако плачеш, значи, не можеш да си контролираш емоциите. От там не можеш да си лидер, което автоматично означава, че си слаб.

Напоследък е модерно, да плачем момчетата, вбили сме чувствителни и подобни работи. Според мен това го правят най-долните типове, които искат да въздействат на момичетата.

Мъжа не плаче, той решава проблемите си.

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Няма нищо лошо момче да плаче,но само когато има причина и тя е много основателна.Според мен това означава че не е коравосърдечен,че е чувствителен и доказва че и най-силния и смел човек може да бъде наранен.НО никак не ми допада постоянното плачене за глупости.Тва никак не ми се струва мъжко поведение и не мисля,че бих намерила опора в такъв човек

+++

Цитирай Първоначално написано от Tedka-Medka
    ами повечето хора казват че
    е ебaхти жалката картинка..
    ама аз не мисля така
    на мен ми става някфо такова..
    мило за момчето..незнам..
    ако плаче заради момиче,
    мисля че това наистина показва,
    че може да обича
    I MISS YOU . . . ;[

Правила за публикуване