направиха ми BANN...![]()
![]()
Как да го махна?
![]()
![]()
ще бродя с длани,където искаш ти! ще пускам палаво език,където искам аз! ще ме изпиваш яростно с о4и и ще се молиш двамата да сме сами!!!
kude ima6 ban?
трудно.. смени си Ай-Пи-то и готово...
Ако ай-пи-то ти е динамично нямаш повод да се притесняваш!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Ако дадения user има адд в канала махането става с /msg cs unban #channel host
lamer...командата e /msg cs unban #chan ....ако няма add няма начин да го огрее..щото динамичните IP-та в Бг са рядкост...тай че..ше чака някой опер да му махне банаПървоначално написано от Master_88
Това редовно става...Първоначално написано от Oyama
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Чудо голямо 1 бан. Мене като ме ударят и повече не влиазам в канала, и без това са ми многоИначе ако толкова те бърка ако си аднат в асс на канала (което ме съмнява
) командата е /msg cs unban #chan me , ако не здраве да е
![]()
Бан от канал се маха чрез командата /msg cs unban #channel all (Само ако си адд-ната с необходимия левел) .Ако не става дума за канал,а за самия сървър вече става тегаво.
na4i komandata e /msg cs unban #chan
ne se slaga all sled tova 6toto iska po-golqm level a i nqma smisyl vse pak iska6 samo tvoq ban da se mahne a ne si4ki...ako o6te ima6 ban pi6i mi ls koi e kanala i moje da izmislim ne6tomoje da poznavam nekoi oper tam
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
a kak to4no se smenq IP ama mi obqsnete po-podrobno ako moje 4e ne sym na TI s mircПървоначално написано от dataworm
![]()
i sy6to taka moje li posle da si go vyrne6 staroto toest kak da si go smeni6 samo za edno vlizanepls pi6ete
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Отиваш при интернет доставчика и му казваш,че искаш да си смениш Ip и готово.Първоначално написано от DeVoi4eTo
Първоначално написано от xaxo_xixi
mnogo 10x![]()
tva bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!