- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата...
Къде обичате да ви целуват/лижат?![]()
Много ми е интересно, моля бъдете сериозни!
navsqkude![]()
ако някой ме целуне по врата направо...![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
i az takaПървоначално написано от fti4ka
![]()
Mi po vratleto , ot vytre6nata strana na bedrata i malko po - nagore...i po korem4eto ..:}}Abe navsqkade ama tam nai-mnogo obi4am
![]()
Vrata,krakata,osobenno na kolencata i zad tqh,otzad na lopatkite iiii lubimoto mi mqso e korem4eto!![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Първоначално написано от Worthless
ooo opredeleno parvo po vratleto savsem leko i nejno s varha na ezi4eto posle do usheto...i taka..natatak...no tova sa opredeleno lubimite mi mesta!
По гърдите,по шията,по ушите и по...където всеки обича.![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Oh umiram si nqkoi da me gali ili celuva po vrata, napravo iztrupvam cqlata.Su6to i po korem4eto mn obi4am da me galkat ili celuvat...![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
tri sme!oba4e mai nai se kafq na vrata,pyp4eto i gyrba.a obojavam leko da mi zahapvat gyrdite,naprau....Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
коремчето,врата и ушите![]()
е и там долу обичам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
navsqkade osven korem4eto...![]()
mi nai mn obi4am po vratleto makar 4e ponqkoga me e gadel.sa6to t1ka i mejdu krakata![]()
obi4am ubrata
вратлето,гърдите,ушите,бед ата, коремчето и... то ясну![]()
Ануса !малко е гнусно но е страшно удоволствие признавам си ! И е хубу всички момчета да си вземат беелжка ! Ануса е страшно възбуждаща зона и за мъже и за жени !
xexe mnogo sakralna tema za mene.
Moq 4owek kato me celune po wrata prosto moga se wzriwq i da pusne edno peko ezi4e po u6eto...da e silno oprqn waw mene i da 4uwam kak ludo bie sarceto my...naprawo....a pak ako po towa wreme rakata my 6ari pod ga6ti4kite mi...mnogobroinite orgazmi sa w karpa warzani....e sega 1-2 6pakli nikak ne sa izli6ni!!!
navsqkade.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
az puk imam stra6no golqm gudel po gurba........![]()
nasqkude no slabite mi mesta sa u6letata vratleto i korem4eto![]()
The pain is temporary!
nasqkude no slabite mi mesta sa u6letata vratleto i korem4eto![]()
i az taka
![]()
ami bih kazala 4e na vsqkude..ama nai mn po vratleto po u6ite mejdu krakata..moje bi i po korem4eto..![]()
mmmmmmmnooo obi4am po vratletoa o6te pove4e mejdu bedrata :P mmmmmmmm
Nikoi ne umira destven,za6toto jivota preebava Vsi4ki!
Mnogo obi4am da me galqt po korema,gardite,litseto,garbat i dupeto.Napravo nastrahvam!A da me tseluvat ot tam doludo gore!Ada me lijat obi4am samo dolu!