- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo vi vuzbujda
vuprosut mi e i k1m 2 pola kakvo nai mnogo vi vuzbujda moi priatel go vuzbojdad mnogo krakta mi smisal prus4etata i mnogo im se radva spodelete![]()
celuvki ot vruta na dolu....![]()
MEn me vazbujda blizostaaa ili kogato mi pravi razni neshtaaaaa znaete kade![]()
Mi nqkoi da me opipva po dupeto i otpred ama prez dunkite...I po krysta da me galqt
![]()
kraka -> yummy :P
Много ми харесва като почне да ми гали члена през дънките.
и също така мн обичам да лижаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
I v dobavka celuvki po korem4etoПървоначално написано от HeDa
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Онова м/у краката му ме подлудява)
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
голата жена.
Господи, дари ме със силата да променя нещата, които мога, дари ме с търпение да приема нещата, които не мога да променя, и ме дари с мъдростта винаги да виждам разликата между двете.
Мммм ПодкРепЯм БараНеТо ПреЗ ДаНКиТе!
ей тука е истината!обожавам да усещам ръцете на гаджето ми върху задните ми части...пък и като цяло по принцип почти всичко което направи той би могло да ме възбудиПървоначално написано от HeDa
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
ММмм, еми усмивката на гаджето няква такаа мн еротична:РРРр Иначе когато се възбуди, погледът му, дъхът му..
a ako ne si e izmil zubite........6te te ubieПървоначално написано от PaNjaBi_ToUch{f}
![]()
![]()
az nastrahvam kogato me dokosva otvatre6nata strana na krakata i da spuska raka po zadnite mi 4astiobi4am i da me celuva po vrata osobeno kogato e vklu4eno i ezi4e
!
Tova koeto mi pravi predi seks,![]()
In dreams there are no rules...
Близостта на 2те тела ,да усещам дъхът му върху тялото ми,докосването всичко...мммм
a ba6Първоначално написано от Akivasha
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
men i edna celuvka moje da me vazbudi stiga da e celuvka kakto trqbva.. sys pritiskane i zasmukvaneili celuvka po vratleto... obi4am da me dokosvat otpred prez dankite
) mom4eto koeto haresvam mn 4esto mi go pravi
jalko 4e ne me haresva a me tarsi smao kogato mu se priebe
![]()
mmmmmm mnoo obi4am da me lijat nai mnoo otdolu ili kogato me gali s pero obojavam da me gali i da me blije
mnooo.
Nikoi ne umira destven,za6toto jivota preebava Vsi4ki!
tva e mnogo qko!No men moje da me vazbudi samo misalta 4e 6te pravq sex sas 4oveka kogoto haresvam!No ina4e mnogo obi4am da me galqt po korema,gardite,litseto,garbat i dupeto.Napravo nastrahvam!Първоначално написано от Akivasha
![]()
V Magadan vsi4ki se vyzbujdat kogato e nad +5 gradusa.
СъщотоПървоначално написано от PaNjaBi_ToUch{f}
добавка: еротично поклащане на дупето ..... когато е захапала невинно кутрто си ...... аве всичко подяволите
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®