- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Da pu6i ili NE
koe bihte predpo4eligadjeto vi da pu6i ili ne
![]()
Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!
tq si re6ava... ne mi prai vpe4atlenie dali pu6i ili ne![]()
Аз докато пуша нямам против да пуши, но аз да не пуша, а той - да, няма да се изкефя. Добре, че моя човек не пуши, защото сега като тръгна да ги отказвам, ще ми е по - лесно.
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
Ne predpochitam puchachi, 'shtoto mrazq cigareniq dim i mnogo mrazq ... izobshto cigarite...gadost. No ako inache mnogo si go obichkam choveka nqma problemi da dyvcha dyvka.
![]()
_ VeDnYj tI Me P0iTa: K0e e p0 VaJn0 zA mEn – ti iLi Jiv0Ta mI. AZ kAzaH- “JiV0tA mI…” Ti sE 0bYrna I Si ZamInA bEZ dA ZnAeSHe cHe m0Q Jiv0t Si tI!!!
_
ZAshT0 k0lk0t0 I rAn0 Da StAnA, sYdBatA Mi sE e SybuDiLa S p0Lo0vIn ChAs PrEdi MeN?_
ako mnogo q obi4am dori i da pu6i nqma da me spre,no nqma d ami e mn priqtno predpo4itam da ne e pu6a4
на мене ми е все тая![]()
nqma zna4enie dali pu6i ili ne...razbira se po-dobre bi bilo da ne e pu6a4 no ako e 6e go prejiveq nqkaksi..vse pak sam biv6a pu6a4ka..![]()
![]()
![]()
There is not much you could do or say to phrase me,people think I am a litlle bit crazy I get it from all angels!
Все ми е едно.
da NE pushi!
Everything's gonna be alright...
аз не пуша,не харесвам пушачите![]()
такаче НЕ искам да пуши![]()
добре,че сегашния не пуши![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз пуша , гаджето ми няма нищо против , н0о ако се поставя на нейно място не бих искал гадйето ми да пуши![]()
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
Ами все ми е тая.Може би защото аз пуша.Но ако се поставя на мястото му (ако е непушач)-Неприятна работа.
Забравих да се логна...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Никога не споря с онези , чието мнение не уважавам .
Na men ne mi prechi i da e pushach mnogo qsno shoto i az pusha a i da ne pusheh pak nqqshe da mi pravi vpechetlenie.Za nego ne znam...
Знай,най,най от понеделнишки
обичам да стартирам безделнишки знай,най.
За мен няма значение.![]()
Mi... Predpo4itam da ne py6i, za6toto i az pokrai nego 6te gi spra![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
да пуши, щото иначе ще ме кара да
ги спирам
Ами може би предпочитам да пуши. Просто като си помсля колко ще му е гадно да ме целуне и аз да съм пушила.. Бляк.. Знам кво е и е кофти. Дори и да не го дразни това, че пуша. От друга страна, мисля да ги спирам, така че би ми било много по-лесно ако гаджето ми е непушач.
п.п. И все пак не отдавам голямо значение на това дали пуши или не.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
не пуша,но ми е горе-долу все тая.
тфа си е негов избор.е,по-хубаво е да не пуши щото пушенето вреди на здравето![]()
Все на пушачи попадам и съм свикнала.
Не в никакъв случай. Само аз мога от време на време но и аз цигари не пуша попринцип..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !