- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Da pu6i ili NE
Az dokuto pu6a ne me burka,dori predpo4itam i toi da pu6i.No kato gi spra(a tfa 6e e skoro!), predpo4itam i toi da ne pu6i!
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
predpo4itam da ne pu6i no i da pu6i tva ne e bolka za umirane![]()
![]()
from
hot_sexy_lady
Да се спасява!
По-добре да не пуши да не се трови...аз трябва да ги спирам щото лично за мен не полезно с този спорт!!!![]()
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Predpo4itam da ne pu6i no i dori da q obi4am 6te q nakaram da gi spre 6toto vinagi mislq nai dobroto
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO
абсолютно споделям мнението тиПървоначално написано от Absconding
![]()
йфхгйофгдйхи йиг йхфхг гфдхио хфг
AZ predpo4itam dvete krainosti - ili da ne pu6i izob6to ili da pu6i nai-malko po 2 kutii na den.Ina4e samo se omirisva.i vse pak po dobre da ne pu6i za6toto i az ne pu6a...
=D>Първоначално написано от Eros Ramazzotti
Po dobre da ne pu6i. ne zaradi men a zaradi sebe si 6oto az pu6a ot 12 godi6en i e naistina ujasno
Ако не пуши да ми набавя цигари ако ми дотрябват. Ако пуши, то тогава да не закача моите. И всички се обичат и са ждастливи!![]()
Ми няма значение-била съм пушачи и непушачи.Но наистина ще е добре да не пуши или,ако пуши,да не прекалява много,ако иска да помисли за себе си.
Не, защото аз не пуша.Първоначално написано от bLaCk^RoSe
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ami vse mi e taqПървоначално написано от bLaCk^RoSe
,no predpo4itam da ne pushi,zashtoto taka shte nakara i az dapusha
![]()
nqma zna4eniq... vajnoto da ima loveee...xaxax dali pushi ili ne ne e vajno spored mene
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
усети ли, че зададе реторичен въпрос :P естествено, че предпочитам второто![]()
1-во няма да вреди на здравето му
2-ро целувчиците с него ще са доста по-приятни![]()
и все пак тва не е най-важното нещо и не обръщам кой знае колко внимание на това![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Това няма никакво значение
,но бих се опитал да и помогна да откаже цигарите.
Естесвено - НЕ.
Моето отношение към пушачите е...негативно,така да го кажем,негативно.
Не искам да мирише гадно,на един пушач дори кожата му се омирисва,ръцете...блааа.Не искам жълти зъби ..
Пък и е по-добре да не може да живее само без мен,а не без мен и без цигарите![]()
![]()
![]()
Аз предпочитам да не пуши.По-готино е,мразя някой да ми мирише на пепелник...![]()
mm da ne pushiПървоначално написано от bLaCk^RoSe
![]()
opredeleno predpo4itam da NE pu6i,tyi kato i az ne pu6a,a i taka nqma da miri6e ujasno na cigari
МНЕ
попринцип няма значение,но при положение че и аз пуша е добре и тои да пуши!Иначе се появяват много спороже заради цигарите!