.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Тема: Da pu6i ili NE

Голям фен
    Град
    United We Love You
    az predpochitam da ne pusheshe ;0 pusheshe strashno mnoo :P
    т. 2, 9

Голям фен
    Град
    sofia
    veche mi e vse edno
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    em as ne pu6a taka4e predpo4itam i tq da ne pu66i
    ..impossible...
    ...is nothing...

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    da ne pu6i

Tova e typo da postavq6 usloviq na gadjeto ti da pu6i ili ne .Na men sa mi postavqli i znam kolko e gadno.Kazvat ti az s pepelnik li 6te se celuvam i ti stava adski gadno , a kogato te nakarat da izbira6 togava prosto nqmam dumi. Na men li4no ne mi pre4i ako gadjeto mi pu6i ili pyk ne pu6i tova si e za nego , negoviq jivot i toi sam re6ava kak da jivee i kakvo da pravi s nego
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Да за да ми дава цигарки и не за да не тряя да му давам от мойте!

Predpo4itam da ne pushi,no ne moga da mu se mesq tolkova mnogo v li4niq jivot toi si reshava
    NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.

Guest
    predpo4itam gadje koeto PU6I 6toto ina4e ne mi dava na men da pu6a

Град
    Септември
    Нека да пуши,защото и аз пуша и са ми свършвали фасчетата и съм се чудел отде да си зема само 1

предпочитам да НЕ пуши

Еми все ми е едно,ако си го обичам няма да ми дреме дали пуши или не...Ест по хубаво е да не пуши!
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Повече от фен
    za men nema osobeno zna4enie.no vse pak,ako e py6a4-zabranqvam my da py6i,kogato e okolko men vse pak nema i az da mra zaradi negovoto py6ene
    Хакерка с пистолет !!!

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    predpo4itam da ne pu6i,za6toto az su6to ne pu6a i mi e mn nepriqtno da se celuvam s nqkoi koito mi smurdi na cigari,ujasno e..no ne 4e tova bi me sprqlo de
    moq nevinnost i greh.....

Град
    Шумен

ei tu CIGARITE sa kovarno nesho ti kaaam

awe ot men da naete tva cigarite ne sa hubavo nesho toz det gi e izmislil e zbakal.Za pushachite osven da si ot qd 4e sa se zae s taz dolnoprobna raota ciarite sha im kaja edno- da si sabirat akula i da gi otkazvat
    mnogo jako lape

Ami da pushi mno qsno shtom as puysha i toi trq da pushi zavisi kfo de axaxxaaxx
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

kiteto
    Guest
    abe poprincip ne pusha i vednaj na 3 meseca moje da si drapna 1-2 pati...nqmam nishto protiv da pushi obache mi se sluchi edno bivshe gadje si izpushi cigarata i tragna da me celuva a az se zadavih i se zakashlah i...cirk

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ми много ясно, че не искам да пуши ебати.Ама нали, длъжна съм да правя жертви, понякога
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

emi az predpo4itam da pu6i za6toto i az pu6a :P i 6e e kofti ako toi ne pu6i :P
    √$ĨﭲKǿ

Супер фен
    Men tova ne me interesuva osobeno,vse mi e taq-vse pak tova si e negova rabota-dali shte pushi ili nqma da pushi,vseki ima pravo na lichno mnenie,taka che na men dori i da ne mi iznasq az shte uvaja negovoto reshennie,zashtoto ne iskam da nalagam mnenieto si,kakto i na men nqma da mi e priqtno,ako toi se opitva da naloji svoeto.

Повече от фен
    Vajnoto e koe i xaresva na neq! I da py6i i da ne py6i za men nqma osobenno zna4enie!

Re: Da pu6i ili NE

emi za mene tova nqma znachenie ako iska da pushi sko iska da ne pushi tova si e negovo reshenie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си