Значи ситуацията е следната. първо да ви се представя. От София съм на 15 момче съм. значи преди около 4 месеца ходихс едно момче от 10ти клас (на 16). много го обичах. той искаше да правим секс, [анално естествено де] и направихме го. лично на мен ен ми хареса първия път но след това беше яко даже много0О0оо0о яко. проблемът дойде после когато той искаше да го правим секи път поне 4 дена в седмицата. не че нещо, ма го праихме повече в нас и постоянно беше тъпо че наще ше си дойдат /често отсъстват/!!наложи се да го зарежа. беше малко сдухан след тва ама се опраихме де и ся сме си приятели или повече познати. но истинския проблем дойде след като си хванах за гадже момиче. те не се познааха и как стана тоя номер-той разбра... /сички сме от 1 и също даскало/! мм и после той започна да й предлага да ходат, да й се натиска и тн говорих с него той каза че си я бил харесла още преди да ходи с мен. тя ме заряза но не тръгна с него. той явно се ядоса защото тфа продължи с още 2 момичета с които ходих писна ми!! какво да правя?! вманиачил се е! а когато говорим не казва нищо! HELLLLLLlppPPPPPPP!